öncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
Bu yaptiklari cok sacma akil almaz seyler.
Birincisi seni terk eden o ve geri dönüp sana guvenmiyorum diyen o.
ikincisi o senin hayatindan gitmis ve sen istediginle görüşebilirsin bu guvensizlik yaratacak bir durum degil. O gitti sonucta ve sen omur boyu onu beklemek zorunda degilsin. Bu yuzden sana guvenmiyorun demesi saçmalık ötesi.
Üçüncüsü sen hala neden bu ego manyagi herife katlaniyorsun? Yasin daha cok genc cok daha iyilerini bulursun.
Hem terk edip giden o. Guvenmemesi gereken sensin.
Annenle gezmene bile karisan bir adama basil katlaniyorsun?
Tek yapman gereken ayrilmak. Sinavlarim var etkilenmemek icin bekleyecegim demissin. Senin icin nasil uygunsa oyle yap ama kesinlikle ayrilman lazim.
Ha yok ben seviyorum ayrilamam diyorsan da once ona haddini bildirmen lazim
kurallarini koy, bana karisamazdin de,, isine geliyorsa kal yoksa git de. Terk eden sensin asil ben sana güveniyorum, nereden biliyim hayatımi mahvedip gitmeyecegini de. Ve kesin olarak tavrini belli et. Bunlari kabul edip devam ederse ne ala. Ama yok illa ben ne dersem o diye tutturursa yol ver gitsin.
Psikologla olmaz o is. Bu adam hayatinda oldugu surece psikolog falan çözüm değil
Akil istemissin elimden gelen bu. Uygulayip uygulamamak sana kalmis. Boyle devam ederse ilerde cok üzülürsün.