cok kararsizim

Eve de kapatsın. Yemeğini suyunu versin sen sadece nefes al. Var mı böyle bir şey ya. Evlenince nolcak evden dışarı adım attırmıycak. Ben de kıskancımdır fakat bu kadarı fazla. Bi kere ayrı kalabilmişseniz bi daha da kalabilirsiniz bence.

agir konusmak istemiyorum ama
sen bu akilla nasil girmeyi basardin o okudugun okula ..
sanki sende hiç yok gibi konuusyorsunda ..

Acaba sen ondan ayrıyken o ne işler çevirmiştir senin bunlardan haberlerin olabiliyor mu güvenmiyorsa niye bu kadar zorluyor telefondan yapmazsın başka şekilde yaparsın yapacak insan yapar

agir konusmak istemiyorum ama
sen bu akilla nasil girmeyi basardin o okudugun okula ..
sanki sende hiç yok gibi konuusyorsunda ..

ja benim okulumla ask hayatimin ne alakasi var allah askina ? siz sanki sevdiginiz kisilerde hic hata yapmadiniz. bu nasil birsey ja okulumu ne karistiriyorsunuz. herkez hayatinda bir kez hata yapmisdir bunun okulla alakasi olsaydi okuyan kisiler hata yapamaz diye bir kural olmasi lazimdi. allahim sen bana sabir ver

alaksi olmaz olurmu
okumak için biraz akilli olmak lazim
seninki hata deil akilsizlik

Ben naptim ? Üniversitede erkek arkadaşım gitme il dışındaki kongreye dedi bende gitmicem bla bla. Benimkiyle onun kongresi arasında bir hafta vardı. ben gitmedim o beyefendi gitti

Bu yaptiklari cok sacma akil almaz seyler.
Birincisi seni terk eden o ve geri dönüp sana guvenmiyorum diyen o.
ikincisi o senin hayatindan gitmis ve sen istediginle görüşebilirsin bu guvensizlik yaratacak bir durum degil. O gitti sonucta ve sen omur boyu onu beklemek zorunda degilsin. Bu yuzden sana guvenmiyorun demesi saçmalık ötesi.
Üçüncüsü sen hala neden bu ego manyagi herife katlaniyorsun? Yasin daha cok genc cok daha iyilerini bulursun.

Hem terk edip giden o. Guvenmemesi gereken sensin.

Annenle gezmene bile karisan bir adama basil katlaniyorsun?

Tek yapman gereken ayrilmak. Sinavlarim var etkilenmemek icin bekleyecegim demissin. Senin icin nasil uygunsa oyle yap ama kesinlikle ayrilman lazim.

Ha yok ben seviyorum ayrilamam diyorsan da once ona haddini bildirmen lazim
kurallarini koy, bana karisamazdin de,, isine geliyorsa kal yoksa git de. Terk eden sensin asil ben sana güveniyorum, nereden biliyim hayatımi mahvedip gitmeyecegini de. Ve kesin olarak tavrini belli et. Bunlari kabul edip devam ederse ne ala. Ama yok illa ben ne dersem o diye tutturursa yol ver gitsin.
Psikologla olmaz o is. Bu adam hayatinda oldugu surece psikolog falan çözüm değil
Akil istemissin elimden gelen bu. Uygulayip uygulamamak sana kalmis. Boyle devam ederse ilerde cok üzülürsün.

Sen kimseye yazma diye hattını mı değiştirtti. Yarın birgün basıp gitse hiç çevren kalmadığının farkındasındır umarım. Benim de sevgilim var ama face şifrelerimizi bile bilmeyiz. Bu sana yapılan eziyettir sen de boyun eğmişsin. Allah kolaylık versin. Ya da bi an önce al karşına konuş.

Ben naptim ? Üniversitede erkek arkadaşım gitme il dışındaki kongreye dedi bende gitmicem bla bla. Benimkiyle onun kongresi arasında bir hafta vardı. ben gitmedim o beyefendi gitti

bla bla dedigine göre almanyada yasayan birisin ?
evet bakalim nolacak zaman vericem biraz hasta oldum stressden mide intihaplanmasi dedi doktor

sagol sinavlardan sonra dediklerjni uygulicam

bla bla dedigine göre almanyada yasayan birisin ?
evet bakalim nolacak zaman vericem biraz hasta oldum stressden mide intihaplanmasi dedi doktor
Almayada yaşamıyorum canım. Niye kendini strese sokuyorsun?? Yani kardeşlerimde senin yaşında aynı nasihati veriyorum önce sen mutlu olacaksın ki mutlu ilişkiniz olsun eğer şu yada bu sebepten mutlu değilsen bitir. Sonuçta onunla doğmadınız gidince de biraz üzülür sonra cok daha iyi olursun emin olun. Çünkü kıskançlığın fazlası hastalıktır ne kadarâ musade eder senden daha fazlasını ister.

dogru haklisi mn sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…