- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 31
-
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
ben sana yardım edeyim ..hemde ücretsiz sırasız...Ayrıl o çocuktan evladım,hiç kimse unutulmaz değil..21 yaşını bir daha yaşamayacaksın haberin olaöncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
ne hakla insanın sosyal özgürlüğü elinden alınabilir ki ? neden müsaade edip müsamaha gösteriyorsunuz ki böyle şeylere ...hayret bir şey yahuöncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
Psikoloğa gitmene gerek yok.Hayatına müdahale eden,seni kölesi,emir eri gibi gören,sana güvenmiyorum diyecek kadar da yüzsüz olan sevgili müsvettesine tekmeyi at bak nasıl kendine geliyorsun.Yaşın çok küçük.Büyük bir ihtimalle sevgilinin de yaşı küçük.Bak tatlım hayat bir erkekten ibaret değil.İnsanın etrafında dostları olmalı.Bu şekilde kişiliğini kaybedersin.Ne demek fac watsap sildirdi.Senin iraden kendine güvenin yok mu.Onun kölesi misin.öncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
öncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
bende bunu anlamıyorum
kim ki o ?
nişanlın değil, nikahlı kocan değil, çocuğunun babası değil, babanın oğlu değil Allah aşkına
21 yaşında kendine niye reva görüyosun bunu ?
onunla ayrıyken başkasıyla çıkmışsın,
çıkarsında seversinde gezersinde tozarsında, o yaş geri gelmeyecek..
niye sana güvenmiyorum diyen bi adamın emrindesin ?
psikolojinimi düzeltmek istiyorsun,o psikopatı hayatından çıkart. yoksa psikolojin hayatın boyunca böyle devam ederöncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
Canım sms yolu ile de konuşamıyor musun ya da telefonla arayarak ? Gsm operatörün ne bilmiyorum ama aveanın çok uygun kampanyaları var faturalı yapıp arayabilirsin arkadaşlarını.
ben sana yardım edeyim ..hemde ücretsiz sırasız...Ayrıl o çocuktan evladım,hiç kimse unutulmaz değil..21 yaşını bir daha yaşamayacaksın haberin ola
ya bu yaratık,kızlarla konuşmana bile karışıyor. adam rahatsız. farkında mısınsinifdaki kizlarla pek samimi degiliz o yuzden birtek whatsappden yazisiyorduk ordan haber veriyordular okul yok vs diye diger arkadaslarimla arara sirada yazisabiliyoruz cunku sms parayla almanyada. onlarin hatti degisik diye. ayrica eplus vardi bende özelikle vodafoneye degistirdiki yazismicakmisim.