cok kararsizim

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
öncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin

ben sana yardım edeyim ..hemde ücretsiz sırasız...Ayrıl o çocuktan evladım,hiç kimse unutulmaz değil..21 yaşını bir daha yaşamayacaksın haberin ola

ne hakla insanın sosyal özgürlüğü elinden alınabilir ki ? neden müsaade edip müsamaha gösteriyorsunuz ki böyle şeylere ...hayret bir şey yahu

bende bunu anlamıyorum
kim ki o ?
nişanlın değil, nikahlı kocan değil, çocuğunun babası değil, babanın oğlu değil Allah aşkına
21 yaşında kendine niye reva görüyosun bunu ?
onunla ayrıyken başkasıyla çıkmışsın,
çıkarsında seversinde gezersinde tozarsında, o yaş geri gelmeyecek..
niye sana güvenmiyorum diyen bi adamın emrindesin ?

Guvenmiyorsa neden halen sizle birlikte..sadece face.ten,watsaptan mi aldatiliyor artik..yapmak isteyen her turlu yapar de..beni bu konularda sinirlama,sosyal hayatimi bitiriyorsun,arkadaslarimdan uzaklastiriyorsun de..anlamazsa da yol ver gitsin arkadasim..

üniversitede yurt dışı gezimiz vardı erkek arkadaşım gitmeyeceksin dedi.çok seviyorum ya tamam dedim.sonra bu çocuk yakın arkadaşımla oynaştı ayrıldık.allahtan ki gezi ertesi yıla ertelendi.gittim ve hayatımın en güzel haftasını yaşadım.bi daha bu yılların geri gelmeyecek.ayrıllll

Boyle pskopatlara ileriki omrunuzu feda etmeyin bu iliski simdiden boyleyse ileride cok daha sorunlar yaratir hemen yol verin hemenn hem evli degilsiniz sonuçta ayrilmak okadar zor olmasa gerek durum boyleyken boyle buri icin neden kendi sagligini bozuyorsunuz..o pskoliji size daha cok lazimevleniceksiniz,bebeginiz olacak,sorunlar cogalacak kv kp ohooo daha yolun basindasinuz hemen ayrilin

Son düzenleme:
Psikoloğa gitmene gerek yok.Hayatına müdahale eden,seni kölesi,emir eri gibi gören,sana güvenmiyorum diyecek kadar da yüzsüz olan sevgili müsvettesine tekmeyi at bak nasıl kendine geliyorsun.Yaşın çok küçük.Büyük bir ihtimalle sevgilinin de yaşı küçük.Bak tatlım hayat bir erkekten ibaret değil.İnsanın etrafında dostları olmalı.Bu şekilde kişiliğini kaybedersin.Ne demek fac watsap sildirdi.Senin iraden kendine güvenin yok mu.Onun kölesi misin.

Böyle şey mi olur. Ne demek sildirdi, ne demek izi vermiyor.
Sen biliyormusun bu eline verdiğin kozlar ilerde sana daha beter dönecek
Evlenince daha beterini yapacak.. şimdiden güvenmiyorsa neden tekrar nişanlandınız
Bence siz hiç birleşmeseydiniz daha hayırlı olurmuş.
Yol yakınken gerçeği görün

nickte pek manidar..ne yapacağını bilmiyorsun ama öğrencisin...okuyan çocukların daha akıllı olduğunu düşünürdüm..

Hayır canım insanın kocası bile buna müdahale edemez.
Ancak kişi kendi isterse.. tamam ben sosyal ağlarımı kapatmak istiyorum derse ammena
Herkesin bir yaşam alanı var..

klasik bir cümle ile yorumumu yapayım, sevgiliyken böyle manyaksa evlenince nasıl olur acaba? o zaman belki tuvalete bile yalnız getmeni izin vermez durum onu gösteriyor

21 yaşındasın gencecik kızsın böyle adamlarda ne buluyosunuz ben anlamıyorum.

psikolojinimi düzeltmek istiyorsun,o psikopatı hayatından çıkart. yoksa psikolojin hayatın boyunca böyle devam eder

Canım sms yolu ile de konuşamıyor musun ya da telefonla arayarak ? Gsm operatörün ne bilmiyorum ama aveanın çok uygun kampanyaları var faturalı yapıp arayabilirsin arkadaşlarını.

sinifdaki kizlarla pek samimi degiliz o yuzden birtek whatsappden yazisiyorduk ordan haber veriyordular okul yok vs diye diger arkadaslarimla arara sirada yazisabiliyoruz cunku sms parayla almanyada. onlarin hatti degisik diye. ayrica eplus vardi bende özelikle vodafoneye degistirdiki yazismicakmisim.

ya bu yaratık,kızlarla konuşmana bile karışıyor. adam rahatsız. farkında mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…