cok kararsizim

haklisin ah bide bunu gercek hayattada uygulaya bilsem

1 ay sans veriyim diyorum düzelmezse bitiririm cünku meslegim bitiyor ve sinavlarim var. düzelmezse sinavlardan sonra ayrilirim diye düsündüm. önce ayrilirsam derslere odaklanamam diye korkuyorum

Psikoloğa gittiğinde emin ol ya bir an önce ayrıl sevgilinden ya da sen değil sevgilin gelsin diyecektir

aklima tüküreyim iste 5 yildir tanidigim icinmi bu kadar herseye karismasina izin veriyorum bilmiyorum

Aynı yaşta aynilarini ben yaşadım. Sonra ne mi oldu. Evlendik. Benim sosyal hayatımi sifirladi kendine sosyal hayat yaptı. Onun bana nişanlı iken yaptıklarını evlendikten sonra ona yapınca beni boynuzladi. Hayatımı mahvetti. Ha en güzel bir çocuğum var. Başka bir b.. yok yanj

haklisin ah bide bunu gercek hayattada uygulaya bilsem
valla ilerde daha çok ah edersin benden söylemesi,
''bu benim hayatım ve bu hayatta sana yer yok'' diyemediğin sürece kölesin..
hesaplarını falan kapat, kızlarla bile konuşma, sana güvenmiyoya çünkü, boş derste otur öyle....

sagolun söylediklerinizi uygulamaya calisicam

kendimi kötü hissediyorum ja onlari sadece sildirmis olsa sorun yapmazdim ama ailemle dayimlara gitmemize dahi izin vermiyorum annemle kadinlar matinesine gitmek istiyoruz onada izin vermiyor

ayrildinizmi ? üzüldüm vallah insallah simdiden sonra yüzün gülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…