- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 31
-
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
beni kendinle karsilastiramazsin diyorBir ömür bu adamla geçer mi.
Ne kadar gurur kırıcı bir cümle bu sana güvenmiyorum.
tabii,çok beklersinhaklisin ama belki düzelir
ne hakla insanın sosyal özgürlüğü elinden alınabilir ki ? neden müsaade edip müsamaha gösteriyorsunuz ki böyle şeylere ...hayret bir şey yahu
kendimden nefret ediyorum bunu yapamadigim icindünyanın merkezine kendini koy sevgilini değil belki bencilce ama gerekli olan bu senin istediğin senin hayatın kimse karışamaz.
nedenmiş. o yapar sen yapamazsın ha..beni kendinle karsilastiramazsin diyor
haklisin ah bide bunu gercek hayattada uygulaya bilsembende bunu anlamıyorum
kim ki o ?
nişanlın değil, nikahlı kocan değil, çocuğunun babası değil, babanın oğlu değil Allah aşkına
21 yaşında kendine niye reva görüyosun bunu ?
onunla ayrıyken başkasıyla çıkmışsın,
çıkarsında seversinde gezersinde tozarsında, o yaş geri gelmeyecek..
niye sana güvenmiyorum diyen bi adamın emrindesin ?
aniden yapma noluyoruz der sen içten fethediceksin bir süre sonra senin istediklerin olacakkendimden nefret ediyorum bunu yapamadigim icin
neden yapamıyorsun canım bu tavizi vermemeliydin ona ne hakla karışıyor kikendimden nefret ediyorum bunu yapamadigim icin
1 ay sans veriyim diyorum düzelmezse bitiririm cünku meslegim bitiyor ve sinavlarim var. düzelmezse sinavlardan sonra ayrilirim diye düsündüm. önce ayrilirsam derslere odaklanamam diye korkuyorumüniversitede yurt dışı gezimiz vardı erkek arkadaşım gitmeyeceksin dedi.çok seviyorum ya tamam dedim.sonra bu çocuk yakın arkadaşımla oynaştı ayrıldık.allahtan ki gezi ertesi yıla ertelendi.gittim ve hayatımın en güzel haftasını yaşadım.bi daha bu yılların geri gelmeyecek.ayrıllll
Psikoloğa gittiğinde emin ol ya bir an önce ayrıl sevgilinden ya da sen değil sevgilin gelsin diyecektiröncelikle merhaba ablalarim ben 21 yasindayim. eskiden sözlendigim ve ayrildigimiz sevgilimle tekrar barisdik ve 10. aydan beri birlikteyiz fakat ilk basta facebookumu sildirdi sonradan whatsappimi simdi hicbirseyim yok. hicbirseye izin vermiyor. sana guvenmiyorum diyor cunku onunla ayriyken baska biriyle konusmusum diye. napicagimi bilmiyorum cok kararsizim. hic kimseyle konusamiyorum. okuldaki kizlarla bile haberlesemiyorum mesela bugun 2 ders bosmus ve ben tabiki haberim olmadigi icin suan okulda saf saf oturuyorum. bana yardim edin akil verin psikolojim cok bozuldu psikologa gitmek istedim simdilik cok doluyuz dediler 3 ay sonra size biz ulasiriz dediler. bana yardim edin
aklima tüküreyim iste 5 yildir tanidigim icinmi bu kadar herseye karismasina izin veriyorum bilmiyorumklasik bir cümle ile yorumumu yapayım, sevgiliyken böyle manyaksa evlenince nasıl olur acaba? o zaman belki tuvalete bile yalnız getmeni izin vermez durum onu gösteriyor
21 yaşındasın gencecik kızsın böyle adamlarda ne buluyosunuz ben anlamıyorum.
düzelmeyecek. 1 ayda düzelmesi mucize. adamın dnalarınnın kodunu değiştirirsen bak o zaman belki1 ay sans veriyim diyorum düzelmezse bitiririm cünku meslegim bitiyor ve sinavlarim var. düzelmezse sinavlardan sonra ayrilirim diye düsündüm. önce ayrilirsam derslere odaklanamam diye korkuyorum
valla ilerde daha çok ah edersin benden söylemesi,haklisin ah bide bunu gercek hayattada uygulaya bilsem
Boyle pskopatlara ileriki omrunuzu feda etmeyin bu iliski simdiden boyleyse ileride cok daha sorunlar yaratir hemen yol verin hemenn hem evli degilsiniz sonuçta ayrilmak okadar zor olmasa gerek durum boyleyken boyle buri icin neden kendi sagligini bozuyorsunuz..o pskoliji size daha cok lazimevleniceksiniz,bebeginiz olacak,sorunlar cogalacak kv kp ohooo daha yolun basindasinuz hemen ayrilin
Psikoloğa gitmene gerek yok.Hayatına müdahale eden,seni kölesi,emir eri gibi gören,sana güvenmiyorum diyecek kadar da yüzsüz olan sevgili müsvettesine tekmeyi at bak nasıl kendine geliyorsun.Yaşın çok küçük.Büyük bir ihtimalle sevgilinin de yaşı küçük.Bak tatlım hayat bir erkekten ibaret değil.İnsanın etrafında dostları olmalı.Bu şekilde kişiliğini kaybedersin.Ne demek fac watsap sildirdi.Senin iraden kendine güvenin yok mu.Onun kölesi misin.
nickte pek manidar..ne yapacağını bilmiyorsun ama öğrencisin...okuyan çocukların daha akıllı olduğunu düşünürdüm..
Aynı yaşta aynilarini ben yaşadım. Sonra ne mi oldu. Evlendik. Benim sosyal hayatımi sifirladi kendine sosyal hayat yaptı. Onun bana nişanlı iken yaptıklarını evlendikten sonra ona yapınca beni boynuzladi. Hayatımı mahvetti. Ha en güzel bir çocuğum var. Başka bir b.. yok yanj