- 13 Haziran 2015
- 152
- 110
- 30
-
- Konu Sahibi kizininannesiii
Hayirli gunler kizlar..
Uzun süredir kadinlar kulübünu takip ederim hatta cogu sorunum icin burdan yardim aldigimda oldu cok akli başında cok guzel bilgiler aldim.Ama simdi durum farkli bilmiyorum büyük bi sorun mu ne olursa olsun paylasmaya ihtiyacim var ve fikirlerinize.Ben 3 yillik evliyim ailemden uzakta arabayla 10 saatlik bi mesafe kv gilede oyle onlarada 5 saat. Esimin yilda iki defa izin kullanma
hakki var zaten tayin istiyoruz kvgilin
oraya bu senede cikmadi.Her neyse
tayin belli olmadan once nisan
aylarinda on gün izin kullandik
annemlere gitmedik on gun orada
kaldik (annemle kvgilin oturdugu
sehir dort bes saat sürüyor) bu senede
esimin geriye 20 gun izni kaldi onuda
belki kurbandan sonra alabiliriz
ancak diyor (mecburiyetten). Ama ben
bu koca sehirde o kadar sıkıldım ki
yalniz bir basima annem en son 8 ay
once geldi babam ondan bir ay once
geldi gitti cunku kardeslerim var
onlarin okulu var ama ben onlari bi
arada gormek istiyorum parca parca
degil Velhasıl kelam ben annemlere
gidip kalmak istiyorum ama esim
istemiyor bendede soyle bi takinti
olusmus esim olmadan kvgile
ugramadan gidersem arkamdan ne
derler ne soylerler diye düşünmeden
edemiyorum. O gun gorumce gelin on
gun kalin gidin diyor esim olmadan
kizimla hicde demiyor ki seninde
annen baban var oraya git. Mesela
kvdeye dedim ki bayramdada
gelemiyoruz olsun kurbanda gelirsiniz diyor sanki onun yonetimi altinda yasiyoruz sinir oluyorum. Onuda gectim demiyor ki sen git annenleri gor asil bu beni deli ediyor. Inanin kizlar annesi nisanda özledim dedi ( ki oda annem buraya gelmeden iki hafta once gitmisti yani hemen hemen ayni gelip gittiler) esim kararsiz kaldi ben dedim gidelim torununu gorsun. Simdi ben ne yapmaliyim kizlar oraya gitsem bir ay kalsam birsey olur mu
veya gitmeli miyim dogru mu
yapiyorum arkamdan konusurlar mi ne olur gurbette olan olmayan kendinizi benim yerime koyup oyle cevap verin inanin her akla ihtiyacim.Simdiden hepinizden Rabbim razi olsun insallahh.
Malesef canim esim yalniz gitmemi istemez ama kardeslerim burda onlarla gitmeyi dusunuyodum bu ayin 25 inde k.bayramina kadar kalip esimin izin alip gelmesini ordanda kvgile gitmeyi dusunuyordum simdi teyzemlerr falanda diyorlar ki esini yalniz birakma nereye gidersen esinle git inan yurtdisinda yasayan insan gibi en son gecen sene gitmistim bu senede iste daha kismet olmadine derler diye madem bu kadar takıyosun eşinin izinli olduğu zamanlar eşinle birlikte kayınvalidene git.gidip döndükten 2-3 hafta sonar bin otobüse ailene git.1 hafta kal gel.1 ay çok fazla.1 ay kalırsan asıl o zaman laf ederler.3 ayda bir 4 ayda bir periyodik olarak atla otobüse git.eşin otobüsle yalnız gitmene falan izin vermiyor mu?