Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım sade ve şıklıktan hoşlanıyosun. Tamda benim gibi :) benim gelinliğimde baştan aşağı danteldi kabarık değildi öyle belinde ve bileklerde taş detayları vardı üstüme göre buldum kiraladım herkesin çok hoşuna gitti tabi en çok benim :) hala beğenmem diğer gelinlikleri kolay kolay. Fransız danteli başlı başına ağır bir dantel zaten bence çok şık durur. Tesettürlüyüm diye örnek verirken vücut kapalı baş kapalı daha sıcaklardım demek istedim yanlış anlamadın umarım.. Ben çok da terlemeyen bi insanım ama sıkılmadım ben o gün heycandan yemek bile yiyemiyosun :)
Valla bende neden hoşlandığımı bilmiyorum kafamda 2 tane model var aslında, ona benzer birşeyler istiyorum... Bu fransız dantelini nette gördüm, diktirmek istediğim gelinlikçiye gönderdim, çok güzel bir model falan dedi... Ben zaten nişanlığımı kiralamıştım (ki çok hayal kırıklığına uğradım) gelinliğimi satın almak istiyorum. Ve hayır yanlış anlamadım, Estağfurullah olur mu öyle şey. Ben de terlemekten çok, sıkılmaktan korkuyorum - çok çabul daralabiliyorum...
Senin düğünün ne zamandı? Ay ne bilim ben öyle vitrinlerde baktım çok ama giyip denemedim hiç. Bi nişanlığımda işte, oda beğendim bi model diktirdim, giydiğim olmamıştı zaten
Benimde 6 ay var, Ağustosun sonunda. Ama ben yurtdışındayım, o yüzden şimdiden Türkiye'ye gidip halledip de aradan çıkartayım dedim. Kına gecem de burda olacak, bindallımı da şimdiden alim dedim
Etek bölümü var ya, o işlemeler, canlıda görmüştüm böyle birşey. Harika duruyor gerçekten tam da istediğim gibi, komple dantel olmazsa tabi gel de karar ver hehe