• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok karışık duygular yaşıyorum ayrılmalı miyim dışardan biri olarak onerinize ihtiyacım var

Sevgi dillerini bir arastir istersen. İkinizin sevgi dili farkli.

Baştan belirtmeliyim ki bu konuda maddi hicbir beklentim isteğim yok beni yanlis anlamanızı istemem çünkü gerçekten artık karar vermek istiyorum :(
Ben şu an 22yasindayim üniversiteden yeni mezun oldum. Üniversite 1.sinifta sevgilimle tanıştık araya bı dönem ayrıldiki ama hala beraberiz. Benim sorunum onu seviyorum ama o baştaki gözümün kapaliligi heyecanım hiç kalmadı. Çünkü hayattan beklentilerimiz yaşamak istediklerimiz biraz farklı tabi ben baştaki o aşkla hem görmedim hemde önemsemedim. İlişkimizin başından beri hediyedir surprizdir romantiklik ben zorlamadan asla bişey görmedim ama lafta okadar güzel konusurki her şeyin meslek sahibi olunca olacağını falan söyler hayaller kurarız en ufak şeyden sevimlilik yapar falan ama 4senedir sadece bu lafta. İstediğim hediye falanda değil bir iki romantik düşünülmüş ugrasilmis an yani. Taa ilk tanıştigimizda bile bunu anlattım aklına gelmediğini bunların sorun olamayacağını söyledi hep ama haklısın da dedi bende hep bekledim. Hiç yasamadim bilmiyorum falan dedi O universite ortamında ki bende çok sosyal biri olmama rağmen ne bir konsere gittik ne bir eğlence yeri vs hep ben dile getirdim gideriz der falan geçistiriri yemeklere gideriz ardından cafe arada bir sinema. Kalabalık sevmez. Sanki 22yasinda içimize emekli oturmuş gibi hissediyorum şimdi mezun olduk iş arıyoruz tabi ona göre herşey tamam kesin evlenicez çünkü aramızda konuşma sırasında veya yanyana sorun yok. Ama bunlar beni öyle soğuttu ki artık yapsada içinden gelmediğini bildiğim için mutsuzum . Oda ben mutsuzum diye sürekli niye niye diyo kaç kere bunları konuştuk ona rağmen anlamış değil. Uzun süre paradan mi falan acaba dedim hesaplara ortak oldum vs ki arabasi falanda var beni evim dışında bir yere bırakmaz dört senedir yani etraf semtler dışına bişey olur babam kızar diye çıkmaz ama sorsam kendimin olsa öyle yapmam der mecbur bende susarim. İşin kötüsü o bunları sorun görmediği için asla derdimi anlatamıyorum anlatsam da tamam diyo ama dakikasında unutuyo. Bende böyle sacmasapan bı noktaya geldim çünkü istediğim şeylerin parayla işle alakası yok etrafımızdaki bunları yasayanlar herkes öğrenci yani çünkü ki kız halimle birçok şey yapmaya çalıştım görsün diye. Olmadı. Bunalr dışında bir sorunumuz yok güleriz konsuuruz çok iyi biri çok iyi niyetli yani insan olarak çok düşünceli benimde üstüme düşer tabi bende onun çokda seviyor biliyorum ama bu kadar seven niye bu kadar düşüncesiz isteksiz asosyal olur bilmiyorum. Bu şekilde mutsuzum yıllarca bunlar en sonki meseleler önemli olan iyiliği sevgisi diye kendimi torpuledim ama hevesim kalmadı hicbiseye Şimdi son doğum günümde kavga edince ayrildim. Oda ayrılmadığimizi falan söylüyor hala. Uzun oldu kusura bakmayın şimdi sizce napmaliyim :(

Beklenti olmazsa sorun yok cok romantiklik bekliyorsun valla seni dusunup sotuyorsa o bile yeter..

Ben 22 yaşındayken sevgilililerimle deliler gibi eğlenip hayatının tadını çıkarırdım. İçine dede kaçmış erkek arkadaşınızın. Bazı şeyler gerçekten gençlikte yaşanmalı. Sonra insanın gözü kalıyor dışarıda 😁 o yüzden kuzum ayrılıp gençliğinin tadını çıkar önce. Ne evlenmesi yahu 😂

Anlattıkların evlendikten sonra monotonlasan bir hayata benziyor ki sen daha evlenmemişsin bile
Ayrıl bence de

Herşey para değil haklısınız. Ve insan düşünülse çok güzel oluyor. Eşim bana tanışma sürecinde bir buluşmaya bir gül getirmişti. Tek bir kırmızı gül. Hemen görmeyim diye ceketinin içinde sakladi. Akşam ilerledikçe gülü bana vermek istedi. Çıkarttı, baktık ki ortadan bükülmüş :D ilk alınan gül dü o. Beni onu kurutup çerçeve içine koydum. Su anda evimin bir köşesinde duruyor. Başkaları buna güldü, ama o tek gülün yeri bambaşka bende. Sizi bu yüzden çok iyi anlıyorum. Mesele maddi değer asla değil. Ama sizi mutlu etmeyen bir ilişkinin sürdürmenin anlamı da yok. Herkes romantik olmak zorunda değil, ama sizi düşündüğünü hissettirmiyorsa orası sorun işte

mutsuzsan ayrıl...
senin için önemli olanlar onun için değilmiş...
bu da fikir ve yaşam tarzı ayrılığını gösterir, ki ileride daha çok sorun olur...
alışkan olmuş diye evlenmek zorunda değilsin..

Benim nişanlım da aynen böyleydi ilk zamanlar. Hep ben dürtükledim. Bız de hep kafeye giderdik sinemaya giderdik vs. Kalabalık, yukses ses sevmez. Annesi der hatta içine 70 yaşında adam kaçmış diye ama bazen bir bakiyorum çiçek almış gelmiş bir bakiyorum cikolota dolu kutu yapmıs getirmiş. Arada yine odunlugu tutuyor ama şimdilik bana yaptıkları yetiyor. He nasıl böyle oldu dersen .. Ciddi anlamda üzüldüğümü belirttim . İlk doğum günümde hicbir şey yapmadı mesela borcu vardı vs bende ben parayla bir şey değil bir liralık kek alıp mum diksen bile olurdu dedim şimdi iki senedir çok.guzel kutluyor çünkü her seferinde kizmadigimi çok üzüldüğümü belirttim.

Baştan belirtmeliyim ki bu konuda maddi hicbir beklentim isteğim yok beni yanlis anlamanızı istemem çünkü gerçekten artık karar vermek istiyorum :KK43:
Ben şu an 22yasindayim üniversiteden yeni mezun oldum. Üniversite 1.sinifta sevgilimle tanıştık araya bı dönem ayrıldiki ama hala beraberiz. Benim sorunum onu seviyorum ama o baştaki gözümün kapaliligi heyecanım hiç kalmadı. Çünkü hayattan beklentilerimiz yaşamak istediklerimiz biraz farklı tabi ben baştaki o aşkla hem görmedim hemde önemsemedim. İlişkimizin başından beri hediyedir surprizdir romantiklik ben zorlamadan asla bişey görmedim ama lafta okadar güzel konusurki her şeyin meslek sahibi olunca olacağını falan söyler hayaller kurarız en ufak şeyden sevimlilik yapar falan ama 4senedir sadece bu lafta. İstediğim hediye falanda değil bir iki romantik düşünülmüş ugrasilmis an yani. Taa ilk tanıştigimizda bile bunu anlattım aklına gelmediğini bunların sorun olamayacağını söyledi hep ama haklısın da dedi bende hep bekledim. Hiç yasamadim bilmiyorum falan dedi O universite ortamında ki bende çok sosyal biri olmama rağmen ne bir konsere gittik ne bir eğlence yeri vs hep ben dile getirdim gideriz der falan geçistiriri yemeklere gideriz ardından cafe arada bir sinema. Kalabalık sevmez. Sanki 22yasinda içimize emekli oturmuş gibi hissediyorum şimdi mezun olduk iş arıyoruz tabi ona göre herşey tamam kesin evlenicez çünkü aramızda konuşma sırasında veya yanyana sorun yok. Ama bunlar beni öyle soğuttu ki artık yapsada içinden gelmediğini bildiğim için mutsuzum . Oda ben mutsuzum diye sürekli niye niye diyo kaç kere bunları konuştuk ona rağmen anlamış değil. Uzun süre paradan mi falan acaba dedim hesaplara ortak oldum vs ki arabasi falanda var beni evim dışında bir yere bırakmaz dört senedir yani etraf semtler dışına bişey olur babam kızar diye çıkmaz ama sorsam kendimin olsa öyle yapmam der mecbur bende susarim. İşin kötüsü o bunları sorun görmediği için asla derdimi anlatamıyorum anlatsam da tamam diyo ama dakikasında unutuyo. Bende böyle sacmasapan bı noktaya geldim çünkü istediğim şeylerin parayla işle alakası yok etrafımızdaki bunları yasayanlar herkes öğrenci yani çünkü ki kız halimle birçok şey yapmaya çalıştım görsün diye. Olmadı. Bunalr dışında bir sorunumuz yok güleriz konsuuruz çok iyi biri çok iyi niyetli yani insan olarak çok düşünceli benimde üstüme düşer tabi bende onun çokda seviyor biliyorum ama bu kadar seven niye bu kadar düşüncesiz isteksiz asosyal olur bilmiyorum. Bu şekilde mutsuzum yıllarca bunlar en sonki meseleler önemli olan iyiliği sevgisi diye kendimi torpuledim ama hevesim kalmadı hicbiseye Şimdi son doğum günümde kavga edince ayrildim. Oda ayrılmadığimizi falan söylüyor hala. Uzun oldu kusura bakmayın şimdi sizce napmaliyim :KK43:
Ayrılın.
Hayata bakış açılarınız, beklentileriniz farklı.

4 yıldır berabersiniz ve ne anlattıysanız, ne yaptıysanız değişmemiş. sizde de alışkanlık olmuş olabilir bu ilişki durumu, ayrılsanız en fazla birkaç ay üzüleceksiniz ve geçecek. yok "devam" diyorsanız, ömür boyu bu iş böyle gidecek.
22 yaşındaymışsınız daha, bence kendinizi hırpalamanın gereği yok. :)

Baştan belirtmeliyim ki bu konuda maddi hicbir beklentim isteğim yok beni yanlis anlamanızı istemem çünkü gerçekten artık karar vermek istiyorum :KK43:
Ben şu an 22yasindayim üniversiteden yeni mezun oldum. Üniversite 1.sinifta sevgilimle tanıştık araya bı dönem ayrıldiki ama hala beraberiz. Benim sorunum onu seviyorum ama o baştaki gözümün kapaliligi heyecanım hiç kalmadı. Çünkü hayattan beklentilerimiz yaşamak istediklerimiz biraz farklı tabi ben baştaki o aşkla hem görmedim hemde önemsemedim. İlişkimizin başından beri hediyedir surprizdir romantiklik ben zorlamadan asla bişey görmedim ama lafta okadar güzel konusurki her şeyin meslek sahibi olunca olacağını falan söyler hayaller kurarız en ufak şeyden sevimlilik yapar falan ama 4senedir sadece bu lafta. İstediğim hediye falanda değil bir iki romantik düşünülmüş ugrasilmis an yani. Taa ilk tanıştigimizda bile bunu anlattım aklına gelmediğini bunların sorun olamayacağını söyledi hep ama haklısın da dedi bende hep bekledim. Hiç yasamadim bilmiyorum falan dedi O universite ortamında ki bende çok sosyal biri olmama rağmen ne bir konsere gittik ne bir eğlence yeri vs hep ben dile getirdim gideriz der falan geçistiriri yemeklere gideriz ardından cafe arada bir sinema. Kalabalık sevmez. Sanki 22yasinda içimize emekli oturmuş gibi hissediyorum şimdi mezun olduk iş arıyoruz tabi ona göre herşey tamam kesin evlenicez çünkü aramızda konuşma sırasında veya yanyana sorun yok. Ama bunlar beni öyle soğuttu ki artık yapsada içinden gelmediğini bildiğim için mutsuzum . Oda ben mutsuzum diye sürekli niye niye diyo kaç kere bunları konuştuk ona rağmen anlamış değil. Uzun süre paradan mi falan acaba dedim hesaplara ortak oldum vs ki arabasi falanda var beni evim dışında bir yere bırakmaz dört senedir yani etraf semtler dışına bişey olur babam kızar diye çıkmaz ama sorsam kendimin olsa öyle yapmam der mecbur bende susarim. İşin kötüsü o bunları sorun görmediği için asla derdimi anlatamıyorum anlatsam da tamam diyo ama dakikasında unutuyo. Bende böyle sacmasapan bı noktaya geldim çünkü istediğim şeylerin parayla işle alakası yok etrafımızdaki bunları yasayanlar herkes öğrenci yani çünkü ki kız halimle birçok şey yapmaya çalıştım görsün diye. Olmadı. Bunalr dışında bir sorunumuz yok güleriz konsuuruz çok iyi biri çok iyi niyetli yani insan olarak çok düşünceli benimde üstüme düşer tabi bende onun çokda seviyor biliyorum ama bu kadar seven niye bu kadar düşüncesiz isteksiz asosyal olur bilmiyorum. Bu şekilde mutsuzum yıllarca bunlar en sonki meseleler önemli olan iyiliği sevgisi diye kendimi torpuledim ama hevesim kalmadı hicbiseye Şimdi son doğum günümde kavga edince ayrildim. Oda ayrılmadığimizi falan söylüyor hala. Uzun oldu kusura bakmayın şimdi sizce napmaliyim :KK43:
Bence ayrıl çünkü yaşamak istediğiniz hayat tarzı bir değil sadece sevgiyle olmuyor bu işler.Evlenince daha net anlarsınız.Zaten soğumuşsunuzda sürdürmenın alemi yok

Adamın huyu bu. Evlenince birden aşırı sosyal birisi olmayacak, sakın kandırma kendini...

Hatta evlendikten sonra eminim bu huyu daha da azacak. Hayata bakış açıların çok farklı ise evlenmek zorunda değilsiniz. Çünkü bu şekilde mutlu olamazsınız...

Yorumları okumadım. Böyle birisiyle evliyim sorun ekonomik değil ikimizinde durumu iyi ama evlenmeden öncede evlendikten sonrada durum aynı doğumgünümde bile hediye almaz eşim düşünemez ne alacağını yani öyle söyler😂 yapısı bu değişmedi, değiştirmek içinde uğraşmıyorum böyle olduğunu bilerek evlendim. Seviyoruz birbirimizi eğlenceli bi kişilik ama sosyal yaşantımız uyumlu değil ben gezmeyi eğlenmeyi seven bi insanım ama daha sakin yaşama taraftarı.. Arada bende üzülüyorum ama sonra bunun böyle olduğunu bilerek tercih ettim. Gençsin ve önünde daha bisürü güzel günlerin var değişmeyeceğini düşünerek kararlar vermelisin.

22 yaşındasın ve bu genç yaşında böyle bir adamı çekmek zorunda değilsin. Bir ömür var önünde geçer mi böyle? Benim de şuan boşanma aşamasında olduğum eşim, odunun tekidir, asosyaldir, tek zevk aldığı şey, uyumak ve içki içmek. Biz alkolden dolayı sorun yaşadık boşanıyoruz ama diğer taraftan bakınca da, zaten çok farklıydık, yaşam tarzımız tamamen zıt. Hayatımda ilk kez bir tatilden eve dönerken mutluydum, çünkü tatil tarzımız da farklı, hiç zevk almadım. O daha çok odada uyumak , dinlenmek istiyordu. Yani uyuşmuyorsanız, odunsa, asosyalse hiç devam etme derim.

Back
X