• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cok icim aciyor ama bosanacagim artik..

Essazait

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
109
52
18
32
Kizlar uzun oldu ama inanin desteginize cokkk ihtiyacim var hickimse anlamiyor ailem uzakta eski konularimda iki kez evi terk ettigimi anlatmistm size.. ikinci kez gidisimde hamileydim sebebi de esimin ben hamileyken ustume yurumesiydi ..
arada bebek oldugu icin bi sans ver dediniz sizi dinledim bende. Dondum evime ama Allah im bebegimi benden aldi 3 aylikken karnimda olduesim cok ilgilendi cok uzuldu ve o zamandan beri cok guzel anlasiyorduk

bu sure zarfinda kaynanam gorumcem hicbirsekilde aramadilar bu arada kocam ise basladi herkes onu kutlamak icin geldi ama kimse bana gecmis olsn demedi

Zaten kaynanamla gorumcem sagolsun ilk gunden beri beni dusman ilan etrikleri icin mecburen arama mesafe koydum
surekli bana iftira atmasinlar kocamla aram tekrar bozulmasin diye
Ne olduysa 1 aydir kocam eski haline dondu gene hergun kavga surekli aileme hakaret bu arada hic sahiplenmedi ailemi sorsam hic bir sorun yok diyor ama annem arasa telefonu yuzune kapatiyor
ben gorumcemle hicbir konuda bir fikrimi bile paylasmiyorm ama durduk yere geldi ve beni evimden kovdu s...p gideceksin bu evden kardesim seni besliyo o karisamaz seni kovama vb cumleler kullandi
bogazimi sıktı sagolsn esim o zaman destek cikti kovdu ablasini agladi bende agladim bana gitme dedi bu yuva senin dedi kaldim bende
ama su siralar varsa yoksa ablasi benim ailem serefsiz onlar cok iyi insanlarmis benim uzulmem aglamam hic umrunda degil
Bu arada taini 1 saatlik mesafeye cikti sirf ailesine yakin diye burdan tasinmak istemiyor hergun gaz parasi veren adam eve ekmek almak istemiyor .. zaten eski yasadiklarm beni mahvetti simdi de annesi cagirip duruyor bende diyorum sen git gorus ben ablanla karsilasmak istemiyorm diye ama hergun laf soyluyor ve onlarda hergun inatla cagiriyor sunu pisirdik gel bunu pisirdik kos bir kez olsn ailemi aramayan adam surekli beni oraya goturmeye calisiyor gitmem dedim diye kincisin sen diyor onurum gururum yerlerde ama yok anlatamiyorum
en son kavgamizda bosanalim dedim oda tamam dedi anlasmali bosanacagiz bir an once bitsin istiyorm bu adam duzelmez diyorum evden de gitmedim bosanip bu isi bitirip oyle gitmek istiyorum
.. neden bunlari yasiyorm kizlar kimseye bir kotuluk yapmadim sadece susmayi tercih ettim kalp kirmamak adina ama hep ben sucluyum anlam veremiyorum cok kotuyum

Eşin dengesiz , orta yolu bulamıyor .. bir kere dönmüşsün ama kısa süreli iyilik hali olmuş ..

Böyle ömür geçer mi iyi düşün ..

erkekler için aileleri biricik bu böyle. görümce için koca mı boşanır? güçlü ol. madem görümce böyle ayak oyunlarına başvuruyor sende onun oyununa ortak ol. söylediklerine gül geç. Ama bu psikolojide zor bunları yapman. bir psikoloğa gidip destek alabilirsin.

Susunca böyle oluyor üzgünüm. Dişini gösterip kendini savunan daha kıymetli oluyor. Hele eziyet edene bayılıyorlar. Hep dert yananlarin dediği ortak şey "sustum" oluyor. Susmayin efenim.
Ben ne soylersem soyleyim bi yolunu bulup esime aksi yonde anlatiyorlar mesela bizde kalirlarken carsaflari yikadim diye onlari kovmus oluyorum halbuki ben temiz yatsinlar derdindeyim..ben kendi kararlarimi verebilecek yastayim dedim diye ezip gecmis saygisizlik etmis oluyorum .. yok malesef caresiz benim durumum

Ben ne soylersem soyleyim bi yolunu bulup esime aksi yonde anlatiyorlar mesela bizde kalirlarken carsaflari yikadim diye onlari kovmus oluyorum halbuki ben temiz yatsinlar derdindeyim..ben kendi kararlarimi verebilecek yastayim dedim diye ezip gecmis saygisizlik etmis oluyorum .. yok malesef caresiz benim durumum

Ne fesat insanlar var yahu düşünceye bak :://

Senin kalbini kiriyorlarsa sen de kiracaksin. Hic fedakarliktan goklere cikarilmis birini gormedim.
Canim esim yanimda degilki onunla da surekli kavga ediyoruz zaten cok kaba birisi sakince hic konusamiyor bi derdim olsa bi cevap versem esim dahil hepsi cirkeflesiyor

Back