Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç nazlı biri değilimdir, nazlı olanı da sevmem ama çok çok abartmış gerçekten.çok haklısınız.böyle hiçbir şey olmamış gibi devam etme bence.bir bedel lazım.Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık
Yeni üye olduğum için yeni goruyorum bazı şeyleri ..Konu açıldığında doğan çocuklar 4. sınıfa gidiyor şu an.
Konu açıldığında dolar 2.2 lira, çeyrek altın 160 lira, asgari ücret 1201 liraydı
evliyken bebeğim 8 aylık filandı, hasta oldum ölüyorum öksürmekten ama,ciğerlerim çıkıcak yerimden o derece ki ben normalde kolay kolay da hasta olmam. bebeğimi uyuttum odama gittim bir yandan öksürüyorum bir yandan hüngür hüngür ağlıyorum. berbat bir haldeydim hayatımda bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum. eşim çekirdek çıtlayıp tv izliyordu bu sırada. neyin var iyi misin doktora gidelim vs hiçbirşey yok. ben o şekilde uyudum kaldım sabaha karşı neyin var demeye gelmişti uyanıp yine ağlamaya başladım neden ağlıyorsun diye bağırmıştı.Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık
Ay ben de yeni fark ettim eski konu olduğunu güncelledim yanlışlıklaBacım deccalle mi evlendin bu ne benim bile kalkıp seni hastaneye götüresim geldi
Konu açıldığında doğan çocuklar 4. sınıfa gidiyor şu an.
Konu açıldığında dolar 2.2 lira, çeyrek altın 160 lira, asgari ücret 1201 liraydı
Bekliyomus kocasi hastaneye gotursun diye hala bxbxvx
Konu sahibi nerelerde, ne durumda şimdi acaba, durduk yere merak ettim, iyi mi
Valla en son kız istemeyi tekrarlasak nasıl olur diye konu açmış. Muhtemelen üç çocuğu falan olmuştur şimdiye kadar.
Konu sahibi nerelerde, ne durumda şimdi acaba, durduk yere merak ettim, iyi mi
Kiz istemeyi tekrarlamak ne yawValla en son kız istemeyi tekrarlasak nasıl olur diye konu açmış. Muhtemelen üç çocuğu falan olmuştur şimdiye kadar.
10 senede iyilesmistir heraldeÖncelikle cok gecmis olsun
Bir iyilestikten sonra haddini bildirsen de pek fayda etmez. O koca olacak kisisi Ö…Z bildigin od*n!! Böyle ömür cekilmez
İçine sinmemiş bilmemkaç yıllık evliyken tekrar istetecekmiş kendiniKiz istemeyi tekrarlamak ne yaw
Aaaa kontrol etmemisim tarihi ahaha kim yorum yaptı gi öne çıktı10 senede iyilesmistir heralde
Oha yani dugunu, gelinligi, fotograf cekimini anlarim da jxhxhx oturma duzenini mi degistiricekmis kiz istemede jxhxhİçine sinmemiş bilmemkaç yıllık evliyken tekrar istetecekmiş kendini