- 11 Aralık 2018
- 39.651
- 245.680
Fotisi yokmuşOha yani dugunu, gelinligi, fotograf cekimini anlarim da jxhxhx oturma duzenini mi degistiricekmis kiz istemede jxhxh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fotisi yokmuşOha yani dugunu, gelinligi, fotograf cekimini anlarim da jxhxhx oturma duzenini mi degistiricekmis kiz istemede jxhxh
O zaman hakli bxbxvxv ay delircem vxvxzvFotisi yokmuş
Neyse ki konu sahibi yok. Yoksa beni linçliyorsunuz allah evinize ateşler salsın diye bedduaya başlardı kesinO zaman hakli bxbxvxv ay delircem vxvxzv
Kız isteme konusunda bende koptu film jfjsjfksValla en son kız istemeyi tekrarlasak nasıl olur diye konu açmış. Muhtemelen üç çocuğu falan olmuştur şimdiye kadar.
Ya gormediydim bosuna sinirlenmsm durduk yere amaan
bende konuya girince tarihe baktım, oğlum yeni doğduğu sene açılmış , şimdi 4. SiniftaKonu açıldığında doğan çocuklar 4. sınıfa gidiyor şu an.
Konu açıldığında dolar 2.2 lira, çeyrek altın 160 lira, asgari ücret 1201 liraydı
Galiba ona çabalıyor.ölsem gitsem umrunda olmcak
Vallahi çocuk yapma diye kendimi parçaladım bende. Boşuna kahrettim kendimi. Acaba noldu diye düşüncem durcam şimdi, yok yere meraklandım bideYa gormediydim bosuna sinirlenmsm durduk yere amaan
HamilesinAy konu sahibinin son görülmesi 2019 niye hüzünlendim ben yav
Hamilesin