Çok hastayım eşimin umrunda değil üstelik daha 2 aylık evliyim

O kv de hasta olsa ortalığı inletir, ne kötü huylu kadınmış yaa. Böyle yapıp hasta olunca gelinden saygı ve bakım bekliyorlar bir de insanın içinden mi gelir.
Eşiniz de ona çanak tutuyor...Kendisi ateşlense kıyamet kopar ambulans çağırırdı...
Taksi tutup gidin hastaneye ondan beklemeyin. Taksici bile yardım eder di size emin olun. Yok mu komşunuz aileniz arkadaşınız falan :KK43:((
İki aylık evliymişsiniz daha üztünüze titremesi lazımdı...

2 tane 20lik dişlerimi 15 yaşında 350 km uzaklığa gidip ameliyatta aldırdım haftalarca yuzum gozum mor gezdım
agzımda 3 tane dolgu var
2 tane kanal tedavısı var

konu sahibi biraz evham yapmış o kadar ilaçlarını alacak yapacak bir şey
20lik dişler böyle aaa bu arada ameliyattan 3 ay öncede yuzun hep kaba kulak gibi şişerdi
o yüzden inanın bana en çokta ben diş ağrısı çektim
Her insanın ağrı eşiği bir değildir. Benim ağzımda sezeryan dikişi kadar dikiş var. 1 aydır gebelik nedeniyle dişimi yapmıyor doktorlar bu ağrıyı cekene kadar doğum sancısı çekmeyi tercih ederdim. Konu sahibinin enfeksiyonu artık yayılmış bu kadar ilaca rağmen geçmediğine göre. Diş ağrısı kabir azabı gibidir derler zaten konu sahibinin derdi ilgi görememek naz yapıyor diye düşünmesi Allah şifasını versin ben çok çok iyi anlıyorum kendisini.

inanmıyorum canım o kdr üzüldüm ki seni doktora götüresim geldi :KK43: şimdi nasılsın umarım iyileşmişsindir eşine de Allaj vicdan versin nediyeyim merhametsiz kötü kalpli bir insanmış. insan eşine bunu nasıl yapar? böyle birşey olduğundaonu beklemeden taksini kendin çağır git. onu hastaneden ara gelsin hastane masrafını ödesin en azından. bir daha da uzun süre konuşma. ona muhtaç değilsin madem yardım etmiyo köstek olmasın sana..

Kızlar hepinize teşekkür ederim her ne kadar abarttığımı düşünenler olsada canım kıymetli değildir normalde ama inanın ilk defa bu derece hasta oldum ne yapacağımı bilemedim buraya yazdım akıl almak istedim belkide düşündüklerimin onaylanmasını yalnız olmadığımı hissetmek istedim. Benim aile karşıydı zaten evlenmeme ve de annemle babam ayrı babam da annemde evli annemle yeni yeni görüşüyorum üvey anne faktörüydü elimi kolumu bağlayan kendisini hiç sevmem ama o gün mecbur kaldım babamı aradım çok sabrettim baktım ayağa kalkamıyorum havale getircem tek çarem buydu onun ağzına laf verdim Eşim yüzünden neyse babam geldi ben giderken Eşim ağlamaya başladı hatalıyım eşeğim ben öküzüm yanlış yaptım bidaha olmıcak Vs tabi dinlemedim gece boyuda Mesajlar aramalar buarada üvey anne bozuntusu bana gelip senin yüzünden babanla kavga ettik seni almasını istemedim senin kocan var babanı çağırıyosun Vs. Ya sabır dedim ertesi gün Eşim geldi özür diledi tekrar ona şans vermeye karar verdim sebebini tahmin edebilmek zor olmasa gerek tabii hala biraz soğuk davranıyorum laf sokmaya devam ve bundan sonra beni üzenleri hayatımdan çıkarıyorum üvey anneyle bundan sonra hiç bişekilde muhattap olmcam eşimin annesiylede aynı şekilde babamda eşinin bağımlısı olduğundan onunlada arama mesafe koycam kısacası iyiyim kızlar ben şuan sıkıntı yok sıkıntımı sıkıntınız gibi görmüşsünüz teşekkür ederim hepinize

Çok geçmiş olsun canım. Annen yakında değilmi çağıran gelmez mi? Bana da hasta olunca hep annem baktı hoduk kocam ilgilenmedi. Kendine dikkat et ve iyilistigin zaman hiç bu konu hakkında konuşma. Sabret ve sinsi sinsi hasta olduğu günü bekle... aynısını sende ona yap yataktan kalkamayacak halde olduğunda telefonları da kapa kg ulasamasin. Şarkı bitmiş vs dersin. Inan sadece hasta olduklarında ilgilenmezsena anlıyor bu tip soyunun son örnekleri.

Kızlar hepinize teşekkür ederim her ne kadar abarttığımı düşünenler olsada canım kıymetli değildir normalde ama inanın ilk defa bu derece hasta oldum ne yapacağımı bilemedim buraya yazdım akıl almak istedim belkide düşündüklerimin onaylanmasını yalnız olmadığımı hissetmek istedim. Benim aile karşıydı zaten evlenmeme ve de annemle babam ayrı babam da annemde evli annemle yeni yeni görüşüyorum üvey anne faktörüydü elimi kolumu bağlayan kendisini hiç sevmem ama o gün mecbur kaldım babamı aradım çok sabrettim baktım ayağa kalkamıyorum havale getircem tek çarem buydu onun ağzına laf verdim Eşim yüzünden neyse babam geldi ben giderken Eşim ağlamaya başladı hatalıyım eşeğim ben öküzüm yanlış yaptım bidaha olmıcak Vs tabi dinlemedim gece boyuda Mesajlar aramalar buarada üvey anne bozuntusu bana gelip senin yüzünden babanla kavga ettik seni almasını istemedim senin kocan var babanı çağırıyosun Vs. Ya sabır dedim ertesi gün Eşim geldi özür diledi tekrar ona şans vermeye karar verdim sebebini tahmin edebilmek zor olmasa gerek tabii hala biraz soğuk davranıyorum laf sokmaya devam ve bundan sonra beni üzenleri hayatımdan çıkarıyorum üvey anneyle bundan sonra hiç bişekilde muhattap olmcam eşimin annesiylede aynı şekilde babamda eşinin bağımlısı olduğundan onunlada arama mesafe koycam kısacası iyiyim kızlar ben şuan sıkıntı yok sıkıntımı sıkıntınız gibi görmüşsünüz teşekkür ederim hepinize
Iyilesmene sevindim canım son yazdığını okumadan yazmıştım mesajımı kusura bakma.

Elbet devran döner...vicdanina sus diyip, aynısını yaparsın. Cok sinirlendim ya..elin kızını al sonra ne hali varsa görsün de..onlar da size muhtaç olacak elbet..

Ne varsa anneden vardır ,el kızı ölsün gebersin hic önemli değil hele birde ev hanimiysan,eliniz kolunuz tutuyorken çalışın,çalışın,çalışın ...

Kendi oğulları hasta olduğu zaman dunyayi kaldirirlar ,ne yapacaklarını şaşırırlar ,kendi annen yaninda olsa ,(gerçekten anne ise ) emin ol cok daha farklı olurdu.

Arkadaşların dediği gibi bunun daha zor gunleri var benim ailem İst da ben başka şehire gelin geldim, ani bir kararla sancilara dayanamayınca hemoroid ameliyatı oldum oglum daha 1 yasında bile değildi ,afedersin popomun üstüne oturamiyordum öyle böyle değildi çok büyüktü,KV ogluma 1 gün baktı sadece sonra eve gitti.

Kimseden bisey bekleme kimseye değil kendine bak önce ,kimse açlıktan ,pislikten ölmez, ama senin sağlığında kalıcı kayıplar oldumu sadece sen uzulur sen cekersin.

Dışardan bişeyler soyle karnini doyur ,kocanda anasinda yesin ,mis gibi dus al rahatla ağrı kesicini,ilaclarini iç ,geç tv karşısına baka baka uyursun, iyileşincede gerekeni yaparsin...

40 olsa o ateş zaten havale geçirirsiniz hanımefendi. Doktora gidelim fenayım demek zor mu yani. Gündüz giynip hiç beklemeden taksiyi de çağırıp gitseydiniz. O ateşle kendinizde olmanız zaten imkansız hem bu hale gelmişken dişi neden çekemiyorlar ben anlayamadım. Grip değilsiniz ki tahylot alıyorsunuz. Erkekler ciddiyeti anlamayabilirler. Yönlendirmeniz lazım o gittiyse çağırsaydınız anneniz gitseydiniz dr onu neden bekliyorsunuz madem.

kayınvalide oğluna yaranmak için arıyordur:))

seni düşünüyor edalarında

aynen benımkı de oyle

allah yanına bırakmaz ama bizdede öyle bi olay olmuştu bakmadı o hasta oluncada ben bakmadım bu işler parayla değil sırayla dimi

cnm 40 ateşi ciddi abartı buldum ben 1 ay yirmilik diş ağrısı çekilirmi ki antibiyotığın mutlaka gecirmesi gerekiyo sonrada çekilmesi gerekiyo tehlikeli ne demek yaa ayaga kalktın düştün ve o gün sen hiç bsey yemedinmi yani ben anlam veremdim bukadar hsta olsam ben dayanamazdım kendim taksi çağırır gderdim 40 derece ateş ne demek yaaa

Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık
Tam bı öküz müş kocan Aynı zamanda odun ..

Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık
İnsan kötü günde belli olur. Seni sevseydi sana kıyamazdı, iyileşmen için elinden geleni yapardı, arar sorardı nasılsın derdi. O kadar yüksek ateş senin organlarına bile zarar verebilir suratını yıkasın geçer nedir ya? Doktor muymuş senin kaynanan? Eşin gerçekten iyi gün dostu bunu bil. Seni sevdiğine de zerre inanmıyorum, onun hayatını kolaylaştıracağını düşündüğü için evlenmiş olabilir seninle (çamaşır ütü yemek vs) bu yüzden de roller değişince (onun sana yardımcı olması gerektiğinde) dönmüş totosunu sana işte. “Hep bana”cıdır bunlar uzak durmak lazım bu tiplerden

Ben olsam hiç onu beklemez taksiyi cagirir kendim giderdim,bı ömürde burnundan getirdim.elbet oda hasta olacak sizde aynen böyle davranin

Bu konu neden hortladı acaba? Bu arada diş hekimi arkadaşlar daha iyi bilir ama ben de 20lik disim için baya sıkıntı çekmiştim antibiyotik fayda etmedi. En son adam tamam çekelim böyle olmaz dedi haftalar geçmiş ağzım yüzüm yamulmus. Dışı çekti resmen canlı canlı. Dişin ucunda kese varmis bak bu kese dedi. Ondan sonra çok dikkat ettim diş ipi gargara vs. İlaçların ise yaramadığı yerde nar suyu ile gargara rahatlatmisti beni.

Eşiniz ana kuzusu o ayrı bir konu sizi de sevmiyor ilerisi daha berbat olacak simdiden böyleyse cocuk yapmayın ilerde ayrilirsiniz cok belli cocuk yaparsaniz dunyanin en pisman insani siz olursunuz lutfen ( geçmiş olsun) sağlığınız duzelir duzelmez çalışıyorsanız calisin gidisata göre de bu adami boşayin ailenizle de arayi iyi tutun

X