Çok hastayım eşimin umrunda değil üstelik daha 2 aylık evliyim

Babamın 40ını yaptık 3 gün sonra doğum yaptım,sezeryan oldum odama çıkardılar,annem teyzem kV KP dizilmişler, öyle durdular saatlerce, hemşireler geliyo gaz çıkardın mı diye soruyor,hayir tabiki oda panayır yeri gibi, tabi sistim kaldım sancım var ayağa kalkamıyorum benim kv tutmuş hemşirelere benim gelinim çok nazlidir ihihi yapıyo

Eşim yanıma gelince anlattım tabi durumu bana hak verdi ama bende travma oldu sanki her hasta olduğumda naz sanilacak gibi geliyo

Hemde 2 aylik evlisiniz çok enteresan ben esinle istersem çok kavgali olayım ben bile degilim.annem.hafiften hasta olsun gece nöbetinden çıksa bile hastaneye götürür bizi ki annem.hastalandı yakın zamnda babam işe gitti eşim götürdü annemi ....ve bu isin gebeliği zor zamanları var sakin bu adam değişene kadar hamile kalmayın ben 1 ay yatalak kaldım nerdeyse esim bana öyle güzel baktıki her türlü bakım elleriyle besledi her gün duş aldirdi felan ... bu olacak is değil yani

Babamın 40ını yaptık 3 gün sonra doğum yaptım,sezeryan oldum odama çıkardılar,annem teyzem kV KP dizilmişler, öyle durdular saatlerce, hemşireler geliyo gaz çıkardın mı diye soruyor,hayir tabiki oda panayır yeri gibi, tabi sistim kaldım sancım var ayağa kalkamıyorum benim kv tutmuş hemşirelere benim gelinim çok nazlidir ihihi yapıyo

Eşim yanıma gelince anlattım tabi durumu bana hak verdi ama bende travma oldu sanki her hasta olduğumda naz sanilacak gibi geliyo

Bu travmayi atlatmanin tek yolu dibine kadar naz yapman bence... hapsursan abart :) hem naz yapsan nolcakmis kocana anana babana ayy sinir oldum kvdene

Çok geçmiş olsun hem hastalıgın için hem ö..z için bu kadar umursamazlık normal bır ınsan davranısı degıl demek daha beterı basına gelse yandın ara aılenı gelsınler hastalık bu şakaya gelmez

Eşiniz vicdansız herifin teki ki benim nazarimda vicdani olmayan insandan her şey beklenir. En tehlikeli insan turudur. Gördüğüm yerde kacarim. Kaçmadan önce burun deliklerine tukürurüm.

Eşiniz incelenmesi gereken bir yaratık turu ama ben size de şaşırdım. Aynı durumda olsam ilgi dilenip aglayacagima taksi çağırır kendim giderim. En olmadı ambulans cagiririm. O da olmadı bi akrabami arkadaşımı ararim. Ne diye muhtaç oluyorsunuz evrim magduruna.

Bu travmayi atlatmanin tek yolu dibine kadar naz yapman bence... hapsursan abart :) hem naz yapsan nolcakmis kocana anana babana ayy sinir oldum kvdene

Zaten naz yapsam da kimse birsey diyemezdi yani,sapasağlam babam öldü hasta değil birsey değil,doğum için ankaraya geliyorum aa baban öldü var mı böyle bir şok

Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık

evlilik iyi günde kötü günde değil mi, yanlış anlama ama senin kocan geçici de olsa kötü anında resmen hödük, ailen uzak sanırım aramadığına göre, ama aileni karşıma aldım evlendim demişsin, demekki ailelerin hep bir bildiği oluyor ya

Gidip komsuna atesim cok arabayla hastaneye birakir misin desen 7 kat yabancin olsa goturur seni. Bugunlerini asla unutma. Erkekler hastalaninca cok nazli olur. O hasta oluna bi bardak su bile verme.

Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık
hayatındaki herhangi bir insan bile emin ol bu adamdan çok destek olur sana. Lütfen anneni bi arkadaşını akrabani filan ara. Yetiskin bi insanda bu kadar yüksek ateş çok tehlikeli bi durum. Yanında seni düşünen biri olması sart. Esin olacak adama gelince de öküz az kalır. Kesinlikle bi hayvan bile ondan çok daha vicdanlidir. Yolda tokezleyen tanimadigi birine bile yardım eder insan. Esinin sadece sana karşı değil herhangi bir canliya karşı bir sevgi besleyebilecegini sanmıyorum. Nasıl güvenip bi çocuk verebilirsiniz bu adama? Ya da nasıl böyle biriyle yaşlanmayi göze alabilirsin? İyileşme ve kurtul bu insan musveddesinden

Ya benim erlek arkadaşım bile annemi acile götürmüş insan. Anasi degil, kaynanasi değil. Vicdan isi bu ya. İnsanda merhamet olacak. Esin bencil, merhametsizin tekiymis.

Kocanızda vefasızın önde gideniymiş gerçekten , aman dikkat edin de ona muhtaç kalmayın valla.

Siz o kadar ateşle o kadar hastayken niye kocanıza minnet ediyorsunuz?
Adam önemsememiş besbelli ki yüksek ateşin sonu havale bu da beyinde hasar bırakabilir.

Önce siz kendinizi düşünün, başkasından beklemeyin.Çok geçmiş olsun.

Canım arkadaslar hemfikir oldugum bircok seyi yazmışlar bir de şu var
Hayatta kimsenin sana böyle davranmasına müsade etme ! Allah şifalar versin aynı durumu ben yaşadım eşim 1 gecede 4 acil gezdirdi beni biliyorum

Eşiniz kendi başına gelmeden anlayamaz.. Muhtemelen apse yada iltihap vardır, antibiyotik verdiğine göre dr.. Bence bi acile gidin.. Eşiniz gelsede gelmesede binin taksiye gidin, yada ailenizden biri götürsün, utanır ve ya olayın ciddiyetine varır..
Acilde ağrı kesici antibiyotik iğne yaparlar, o rahatlatır.. Birde ateşlenmemeye çalışın, sıkı giyinip yorgan altına girmeyin, sık sık ılık duş alın.. Ateş iltihabı çoğaltır..

Kocaya bakkkk!!!!!! Öküz mü desem odun mu bilemedim. O halde bana yardım etmeyen adamın yanında işim olmaz. Dogru annemlere giderdim.
Suratına bakılacak adam değil. Bide annesine rol kesiyor. Annesi de bi başka odun ya neyse.

X