Çok hastayım eşimin umrunda değil üstelik daha 2 aylık evliyim

Bende dün hastalıkla boğuşurken işten geldi ve tepeme dikilip ne yiyeceğiz dedi :) Sorsan asla ama asla evde yemek yok diye bana kızdığı yoktur olmasa da olur dışarıdan söylerizdir ama psikolojik olarak döver.Dün de her zaman yaptığı gibi dolap kapılarını çarptı sinirli sinirli..Sorsan beni çok sever ama icraatta hiç bir şeyini görmedim..Her b.ku yedi sabır ettim şimdiye kadar ama olmayınca olmuyormuş demek ki..Kendimi kurtaracağım günü bekliyorum..İlk fırsatta boşanacağım..4 aylık evliyim..

Benim bildiğim dişte iltihaplanma durumu varsa iltihap kana karışmasın diye önce antibiyotik tedavisi yapıp sonra çekerler dişi.
Ancak bşr ay süren tedaviyi hiç ama hiç duymadım. Taş çatlasın 10 gündür o ilaçların kullanımı.
Bana da garip geldi.
Annem de 20 lik dişini çektirdi 1 ayı buldu hatta gecti neredeyse aynı konu sahibi gibi hastalandı ateş şişme vs tam düzeldi derken çekim olacak şeker hastası şekeri yükseldi birden yüksek rakamlara çıktı. Şekeri düşünce ve iyilesince çekildi.

Yuh yuh yuh yuh !
Kaynanalar ve hint kumaşı oğulları !
Canım sen kalk kendi başının çaresine bak ben senin yerinde olsam cagırt taksiyi giderdi. Kendim gitmeye calısırdım

daha iki aylık evlisin ki gerçi 10 senelikte evli olsan bu eşinin vurdumduymazlığı insanlık dışı yani sokağa çıkıp yardım istesen eminim herkes döner bir bakar yardım eder hastaneye götürür.

Eşine yuh yuh yuh diyorum Allah ıslah etsin merhamet versin ama bunu sakın yanına bırakma gerekirse o hastalandığında ona aynısını yap yüz verme.

Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm :KK43::KK43::KK43:

Kızlar şuan şuraya bile o kadar zor yazıyorum ki ama akıl almam gerek 2 aydır evliyim eşim lafta beni çok seviyo ama iş icraata gelince yok 2 aydır psikolojimi bozdular resmen ailesi ve o üstelik o kadar severek evlendim ki ailemi bile karşıma aldım ben 1 aydır 20lik dişim ağrıyo ama yok böyle bi ağrı bütün vücuduma yansımıştı dr almam imkansız çok tehlikeli dedi 1 aydır antibiyotik tedavisi görüyorum canım çok yanmasına rağmen belli etmemeye çalıştım hep ama dün o kadar kötü oldum ki gözlerim mosmor kulağım şişmiş boğazım şişmiş dişim dayanılmaz kalbim zaten 1 aydır aşırı çarpıyo ama bu sefer bildiğin yorgan kıpırdıyo üstelik bu onun tabiri. ateşim ilk 39.9 du gördü ve tepki bile vermedi ay ateşin çok dedi işe gitcekti giyinmişti yanıma gelip gitmeden biraz ilgilenmesini bekledim gitti içeri oyun oynamayı tercih etti gözyaşlarımı tutamadım zaten istemsizce ağlamaya başladım ben gidiyorum bitanem aşkım vs demeye başladı bu sefer nasıl bi insansın dedim ay Kıyamam sana dedi gitti bu sefer. Ve ben gün boyu yataktan kalkamadım bi kere denedim düştüm yere. Ateşim o giderken 40.4tü buarada ve normal gibi karşıladı gün boyu arayıp sormadı şuanki gibi zor bela bişeyler yazdım ona işe gitmiş uyumuş güya saat 6da gelmeye yakın naptın dedi ama buarada facede bişey paylaşıyo bişeyler beğeniyo bildiğin umrunda değilim saat 8.30ta geldi hastaneye götrcek diye bekliyorum yine çok ktüsün bi duş al dedi zor bela gttm aldım zorla yardım ettirdim yine düşmedi kalk gidelim diyo hastane uzak kalkamıcağımı biliyo dedim taksi çağır taksi durağı şurda kalk diyo 20 dklık mesafe şurda dediği 20 dk yürüyen 30 dkda yürür sonuçta kapıya çağırmadı iyi sabah gideriz o zaman dedi bi thloyht sanırım ondan içtim bi fark yoktu zaman geçtikçe daha kötü oldum zaten annesiyle konuşuyo ateşi 41 nerdeyse öyle ateş olmaz diyo çocuk mu o kalksın yüzünü yıkasın geçer diyo takma oğlum bişeyi yok kıyamam sana diyo ben bunu duydum iyice kötü oldum dedim yalan mı yani numara mı yapıyorum saçmalama annem seni düşünüyo habire arıyo diyo yalan halbuki oğlu için arıyo sanki oğlu beni çok takıyo bide annesi arayınca ses tonunu bi üzgün yapıyo. Neyse bu beni götrmüyodu arkadaşı tesadüf eseri aradı oda sevgilisini hastaneye gtrüyomuş Aa dedi geliyorum hemen zar zor indim gittik doktor nolmuş sana böyle vs dedi 3 penisilin 2 serum verdi bidaha ateşin çıkmaz dedi çok ağır etkili iğnleer bunlar dedi kalbimede çok hızlı atıyo gerçekten uyutmaz bu öyle bişey guatr testi yaptır yarın hemen dedi 10da iğne verdi tekrar ilaçlar falan . Dedim Nöbetçi eczanaeden alalım yok şimdi sabah alırım dedi ben aradan 3 saat geçti geçmedi yine ateşlendim 39.8 şuan sabahtan beri kaldırmaya çalışıyorum kalkmıyo nasıl bi uyku bu nasıl düşüncesizlik anlam veremiyorum ölsem gitsem umrunda olmcak kızlar çok kötüyüm hem stres hem hastalık

höst yaaaaa...gerizekalı herif...
anası da pis kaknem!
ayy çok kızdım..ben bi de hastayken 2 kat hassas olurum..
bunlarla hayat mı geçer yaaa...

Canım bak bi yakınını ara en azından gelsin yardım etsin başka bi hastaneye falan git en azından kendine eziyet oluyo ona minnet etme ..önce iyileş kendini ihmal etme bak sen çekiyorsun o değil

Oha insan bi sorar üstunde durur karisinin bu nasil bi adam ya öyle bide yeni evlisiniz daha canim cicim olmaniz gerek belki annesi fitniyordur belli mi olur oglum bi sey yok diyor adamda yok demek ki diyor bazi adamlar anne søzü dinledimi karisi ölsede annesi yok ölmez dese tmm annem gibidir der buda sizinki gibi bir sey haddini bildirin gerekirse cagirin edin gurur yapmayin o yapmadikca yaptirin

Şimdi sana düşen bu işin 3 5 10 yıl sonrasını düşünmek,gerçekçi ol ve elindeki donelerle düşün,hamilesin mesela,doktor dinleneceksin dedi,bu adam sana bir kap çorba yapar mı, temizlik vs, bebek doğdu gece uyumuyor, yorgunluktan bittin,tamam sen az uyu ben bakarım der mi, iş işten geçtikten sonra değil şimdi düşün bunları

Önünü görebiliyor musun, belli ki annesi çok yüz verme şımartma falan diyo eşin de onu dinliyo,ya da kendisi de vicdansız

Konu sahibi cok gecmis olsun ben sizin yerinizde olsam beni hastaneye goturmuyorsa başinin etini yerdim hastaneye götürmek zorunda kalirdi ya böyle insanlar kendiliğinden akil edemezler ben sana soyleyim bu böyle devam eder gibime geliyor hastayken annemiz babamiz başımızdan kalkmiyor el ogluna gidince hic yuzune bakmayinca insana cok koyuyor biraz daha insan duygusal oluyor biran once iyilesirsin ins

X