Çok hassas bir mevzu... Yardım edin

derinler yazdıkların gerçekten çok üzücü
ama bir insan 22 yaşına gelene kadar neler öğrenmişse neler görmüşse öyle beslenir karakteri oturur
sen ne kadar safsın arkadaşım yaa neler neler yapmış hala sevgimden demişsin inanmışsın
boşver Allah aşkına başka adam mı yok koskoca memlekette
öyle sayfayı kapatıcam falan deme
insan aşkla beslenir büyür olgunlaşır
sevgi kadar güzel bir şey var mı
sen sevgi dolu bir genç kızsın, eğitimlisin, kültürlüsün
bence biraz etrafına dikkatle bak
boşver o çocuğu da bak ne aileler ne kültürler ne sosyal yaşamınız birbirine uyuyor
inan ki aileler ve kültür çok önemli bir evlilikte
sen daha yolun başındasın ve zararın neresinden dönersen kardır
hayatının hatasını yapıp bu adamla evlenme sakın
yalnızca bir tavsiye, yalnızca benim düşüncem bu
sevgi ve aşk senin içinde ve emin ol bunu sana hissettirecek kalbini hızla çarptıracak, görünce içinde kelebekler uçuracak biri mutlaka karşına çıkacaktır
daha çok gençsin, hiç bir şeye sırtını dönme
ve Rabbimden herşeyin hayırlısını dile
Sinir sahibi olmaktan, sağlığından daha mı önemli?

harika bir gelecek seni bekliyor geleceğini neden karatmaya çalışasınki kendinle çelişmeyi bırak sen ne poliyannnasın nede karşındaki ak kaşık daha çok bağlanmadan bırak acı çekermisin evet ama onunla devam ettiğin kaydıyla çekeceklerinin yanında hiç kalır bence

Canım anlattıklarına göre bu kişinin hiç bir pozitif yani yok...Üstelik mutlu da değilsin.
Neden kendini hala ona mecburmuş gibi hissediyorsun ki...
Hem huylu huyundan vazgeçmez,insan 7sinde neyse 70indede öyledir diye bi söz vardır.
Hayatını bu yaşta kendine zehir etme derim.Yol ver gitsin...

bir insan 7sinde neyse 70dede oldur anlaşılan sen ayrılık acısından korkuyorsun çok dayanmışsın sevgi insanın gözünü kör ediyor bence sen güçlüsün hazır olduğunda ayrıl ya aile zorunda görüsüye gitmekte ne hadi onu geçtim birde yetekte tutuyor yüzsüzlüğünde bu kadar okurken sinirim zıpladı ya yolasım geldi sevgilini kusura bakma biraz ağır oldu galiba

Vallaha anlattiklarina göre adamin hic tutulur bir tarafi yok güzelim

Yani bir baskasi olsa bunu dert etmez aninda atar malum bir yerlerine tekmeyi hadi güle güle der....

Anlayamiyorum anlamicada...Neden aci cekmek bu kadar hosunuza gidiyor? Sürdürmek icin ne mecburiyetin varki güzelim?
Millet 20 senelik kocasini, cocuklarinin babasini bir cirpida silip atabiliyorsa sen 15 aylik liseli askina neden mecbursun?

Evlenince ben onu degistirirm diyorsan cok yaniliyorsun...degisirse bile negatif olarka degisir unutma....

Yinede hayat senin karar senin...simdi gidersen gelecegni en parlak sekilde düsünebilir hayaller kurabilirsin...lakin gitmezsen giden en güzel yillarin olur.

Bana göre eğer içinizde dediğiniz gibi öyle çok sevgi kalmamışsa kesinlikle bitirin. Çünkü bu ilişki benim anladığım kadarıyla hiçbir zaman içinize sinmeyecek, inanın evlendikten sonra dönüş yapmaya çalışmak daha daha daha zor, ilişki anında bırakmak daha kolay...
Hatta bir an önce kafanızda bitirinki yeni insanlara açık olabilesiniz, belki size daha uygun, içinize daha çok sinecek bir insanla tanışacaksınız. Ha bu olmayadabilir, riske atıp atmamak size kalmış. ama içinizin rahatsızlığını düşünerek ömrünüzü törpüleyeceğinize en kötü ihtimalle yalnız kalırsınız daha iyi.
Tüm hatalarını boşverin ama hafif çapkın olması ve yalana çok kolay sarılabilmesi en tehlikelisi.. Bu huylarda öyle evlenince falan geçmiyor...
Umarım vereceğiniz karar hakkınıza hayırlısı olur.

Sana sadece şunu söylim canım lütfen uzak dur bırak gitsin ilerde daha çok üzülüp ağlamak istemiyorsan ben yaşadım ve fazlasıyla üzüldüm halada üzülüyorum ve ben evlendim ona benzer bir kişi ile

bende eşiyle üniversitede tanışan ve seninle aynı koşullarda olan (yani benim eşimde kırsal bir yerden) biriyim..anlaşmak gerçekten zor arada kültür farkı çok oluyor ama karşılıklı anlayış herşeyi halledebilir di normalde .ama senin arkadaşın yapı olarak ta çok değişik ve ayrılmana karşılık duygu sömürüsü yapıyor..bende çok sorun yaşadım eşimle ama bişekilde ki bu kesinlikle karşılık lı saygıydı hallettik sorunlarımızı ve şimdi 6 yıllık evliyim acayip mutluyum iyiki ayrılmamışım kocacımdan..bunları yazdım çünkü senin yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geldi aklıma bence en sağlıklı kararı sen vereceksin ...herşeyin hayırlısı ve güzeli seninle olsun...

ayyy okurken daraldım, yaşasam çocuğu döverdim kesin!
salla gitsin canım ya bu nedir allah aşkına.. hem kızlara neden o kadar meylediyor anlamadım.. bir de anlayış problemi iki kişi arasındaki en büyük sorunlardan biridir bana göre.. ne kadar seversen sev anlaşamazsan olmazzzz.. o seni anlamıyorsa sen onu anlamıyorsan olmazzz....

Çektiklerini az çok anlayabiliyorum, aynısını ben yaşamasamda çok yakın bir arkadaşım yaşadı ve hala acısını çekiyor. Birini çok sevdi 6 yıl ondan vazgeçmedi zar zor sonunda evlendiler... Fakat sonuç: Arkadaşım şuan çalışıyor, o ise sürekli iş değiştiriyor ve evde yatıryor, sıkıntılar stresler (bu arada evleneli 7 ay oldu)... Yani bence sen haticeyi değil neticeyi düşün ve ona göre karar ver. Anladığımı kadarıyla yaşın daha küçük... Canım benim Allahtan her zaman hayırlısını iste belki çok sıkıntı çekersin ama sonunda doğru kişiyi bulursun. Sakın onun için kendini üzme benide biri çok severdi hatta bensiz yaşayamayacağını söylerdi şimdi ise evli! demekki yaşayabiliyormuş... Evlenip burada mutsuzluğunu ve çaresiziğini yazmak yerine şimdi bitir, şuan çektiğin acıları yaz, fakat geri dönülmeyecek bir yola sakın girme...

kısa ve oz yazıcam;bır ınsan 7 sınde neyse 70 ınde de o dur asla degısmez.kendıne yazık etme..

Bize hiç bi zararı olmayan zavallı hayvanlara işkence ettiğini söylüyorsun, peki böyle bi adam yarın bir gün çocugunuza merhamet sevgi gösterebilir mi? Hayır!
Bileklerini kesen bir insan ne kadar normal olabilir ki, sağlıklı bir insan başına ne felaket gelirse gelsin böyle bir şey yapmayı aklından geçirmez
Zaten yazdıklarında da hiç bir güzel taraf göremedim, hepsi içinde yorum yapamadım, bunlar gözüme çarptı, bence böyle birine bırak sevgili selam bile verilmez.
ışin kötü tarafı sanada zarar verebilecek bir tip, aman dikkat et. 3. sayfalarda neler neler okuyoruz.
Bence hemen, derhal, tatlılıkla bi bahaneyle ayrıl, bence tehlikedesin. DıKKATLı OL

canım bence kesınlıkle ayrıl, ve her yönüyl senınle eşit dürüst bır ınsan bul kendıne.ilerde cok ama cok uzulursun,15 ay cok uzun bir süre değil,olmadı dersın bıtırırsın.saydıkların bir ınsanda olmaması gereken davranışlar.ayrıca cokta gençsin ne sen üzül nede onu üz.bitir gitsin derım ben.yasakkelime

unutmaki en değerli sensin...

herkes düşündüklerimi söylemiş zaten tekrarlamaya gerek yok

boşuna umut ediyorsun !!!

ayrılmak için daha ne bekliyorsun ki ???

O nun tek iyi tarafından bahsetmedin ( istediğin zaman kalkıp yanına gelmesi hariç ki bu da her samimi arkadaşının yapabileceği birşey )

Mutlu bir hayatın olması için '' O '' ihtiyacın olan son kişi bile DEĞİL !!!

alışkanlıklardan vazgecmek kolay degil tabi ki...ama bunun en iyi ilacı zaman.zaman içinde karşına senın krıterlerıne uygun bırı mutlaka cıkacak.ben en önemli şey evlilikte güven o da sizde zaten yok.şimdiden güvenmediginizx biriyle evlenseniz ne kadar mutlu olabilirsiniz?bence bunlar bigün düzelir belki deye beklemek yerine sana uygun istedigin gibi bı insanla evlilik düşünmen daha mantıklı olur gibi geldi ban..çünkü insan evlendikten sonra asla degişmiyor.
i

Eğer her yazdığın doğru ise demeyeceğim.
çünkü sen böyle hissediyorsun ve senin hislerin ve senin duyguların.karşı da ki mükemmle bile olsa sen böyle görüyorsun onunla yaşayacak olan sensin.ve anlaşamadığını düşündüğün noktalra bu aldar çokken.inşallah ahyrılsı bir şekilde ayrılırsınız diyorum.
Uamrım oda başka birini bulur ve seni rahatsız etmez.çünkü biraz sorunlu biri gibi.
Geçmiş olsun, yolun başındansın sevmediğin biri ile devam etmek zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…