Çok hassas bir mevzu... Yardım edin

off off okuyunca bile çok ama çok gerildim bu yazına selin özkök karacehennem gibi cevap vericem " kızım çocuk resmen çomağı gözüne sokmuş karıştırıyor sen hala gözüm neden acıyor diyorsun". :sm_confused: ilk önce kendine sonra hayvanlara zarar verebilen,iş hayatında acımasız olabilen bi insan yarın öbürgün sanada muhakkak ama muhakkak zarar verir.okuyormuş ama hiç bişi alamamış güzelim bence.köylü olması medebiyetsiz anlamına gelmez ama kendini hiçbir şekilde yetiştirmemiş anladığım kadarıyla k bakma ama recep ivediğin sadece okumuş hali gibi.benim şahsi fikrim ve tecrübelerime dayanarak böyle bir insanla bir ömür geçmez nasıl 15 ay nasıl dayandın bilemiyorum.bana kalırsa hiç arkana bakma,bakmayı bırak direk koşş.ha birde demişsin beğendiğim yanı ise ne zaman çağırsam gelir hemen üzülerek söylüyorum ki oda sırf heyecan olsun diyedir bence belki bana kızıcan yada üzülücen ama ayrılırsak diye yedekte tutuyorum diyen bir insan demekki kafasında sıkılınca ayrılmak gibi bi düşüncesi var sevgisinden samimiyetinden şüphe ederim ve onun yanına hemen gelmesi bence seni sevdiğinden değil kaba tabirle söylüyorum özür dilerim fakat erkeksi bazı duygularını tatmin etmek içinde olabilir gibi geldi ilişki seviyenizi bilemiyorum ama bana yani yazdıklarına dayanarak bende böyle bir profil oluşturdu. gerisi sana kalmış birlikte bir hayat yaşamaya karar verirsen ki böyle bi karar verirsen senn için çok üzülürüm çok mutsuz ve pişman olursun buna emin ol...çok uzattım birazda karışık yazdım k bakma çok sinirlendim...kendine çok iyi bak biraz sirkelen kendine gel yazda geldi ayrılırsan eğer başka bi ilişkiye başlamak içinde korkma bütün erkekler öyle değil emin ol...
mutlu başarılı bir hayat geçirmen dileği ile yerimseniben

Son düzenleme:
ayrılmaktan başka bir seçenek olmadığını düşünüyorum. kendine denk ve uygun birini bulman senin için daha hayırlıolucaktır. eğitimin var ileride parlak günler seni bekliyor. ve bu günlerde karşına çıkabilicek daha aklı başında sana ve ailene yakışan kişiler. umutsuz erkeğine muhtaç elinden hiçbirşey gelmeyen bir kadın değilsin olmıcaksın.. o halde neden bu adam olsunki hayatında?

Bence sen ona aşık değilsin tutkulusun. Hani sigara bağımlılığı nasıl, nefret edersin ama bir türlü bırakamazsın. Ben öyle anladım. Köylülük önemli değil, her insan kendini geliştirebilir. Bunu küçümsemek doğru değil. Kızlara bakması da sorun değil, bütün erkekler bakar. Amaaa yalancılık hiç affedilir bir şey değil, değişmez de. Hele hele masum hayvanlara düşman olan biri insanlara neler yapmaz. Ben hep söylerim bir insanı tanımak için önce hayvan sevip sevmediğini öğrenin. Sevmiyorsa doğayı da, çevreyi de hele insanları hiiç sevmez. içinde merhamet duygusu gelişmemiştir. Zararın neresinden dönersen kardır. Bunlara kafanı yorma canım. Okulunu bitirip mesleğini eline aldıktan sonra karşına ne iyi insanlar çıkacaktır. Ablalarım demişti dersin.a.s

tamamen katılıyorum!a.shayat çok çabuk geçiyor boşuna ömrünün en güzel günlerini düşünerek heba etme!:1no2:

hepinize çok teşekkür ederim, bunların terazisi kafamda fakat elim kolum bağlı gibi geliyor, umutsuzum,bıkkınım,pes etmişim,yalnızım,en kötüsü mahçupluk var yaşanmışlıktan. offffffffffffff offfffffffffff

neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun?o adamın yanında geçirmesine izin verdiğin her saat kendine yaptığın kötülüktür.

o acımasız merhametsiz hoyrat biri olarak seni de kendisine benzetmiş yani sen kendine hoyratça davranıyorsun !

yazdıkların inan içimi burktu ama en çok sana kızdım.aşksa aşk arkadaşım ama bu duygusal anlamda sado-mazoşist bir ilişki olmuş.

neden seni bu kadar yorsun ki neden sen gelecek yıllardan karşına çıkması muhtemel kişileri tanımaktan korkasın ki? yapma bunu kendine

guzelım daha çok gençsın yol yakınken dön
bu şimdiden boyleyse sonrasını dusunmek istemıyoum ence bitir rahatla o ıntıhar falan etmez bısı olmaz o sayacak dıe sen kendını bitirme

Yahu ben bunda devam edecek birşey göremedimkii:1shok:
Bence bırak arkadaşım yalancının yanına zaten yaklaşma ,hiç birşey de yapamazzzzzzz

hiç birşeyden mahçup olma kötü bir rüyaydı ,uyandın ve bitti gibi bak olaya. ve Allaha şükret bu rüyadan ebediyen uyanamasaydın daha ne kadar çok elinin kolunun bağlı olacağına.hadi bakalım görelim seni.daha hayatının baharındasın.aç pencerini dışarıdaki güzelliklere bak ozaman anlayacaksın ne demek istediğimi.hadi bakalım daha da geç kalmadan uyan artık uykudan :teselli:

evt bencede kendi sorunuza kendiniz yanıt vermişsiniz aslında. karşınızdaki kişi belkide çok iyi biri ama burda asıl önemli ola sizin gözünüzle nasıl göründüğü.zaten bunlarıda apaçık ortaya koymuşsunuz.tutarsız kişiliklerle yaşamak sizi hiç ummadığınız hallere sokar şuan ondan soğumuşsunuz bunun diğer aşamasıda kendinizden soğumaktır kendinizi tanıyamamaya başlamaktır.dahada çıkılmaz sokaklara girmeden bu ilişkiyi bitirin daha gençsiniz karşınıza başkalarıda çıkacak. ama unutmayın kimse mükemmel değildir sizde dahil . ilk başlarda karşı çıksada zamanla o da bazı şeyleri anlayacak ve oluruna bırakacaktır

güzelim seni önemsemeyen hayvana bile zarar veren biri için hala soruyorsun onun düzelmesi için ne yapayım diye.. böyleleri asla düzelmez baban güzel bir laf demiş belki ama bu iyi yönde deiğişir değil ummadığın biri çıkar altından manasında söylenmiş bence..

yazında altını çizdiğim yerleri oku bir de tersini düşün senle evlendi sonra sana dahada kötü sözler söyleyen,sana değer vermeyen yalannnn söyleyen,döven biri haline geldi o zaman ne yaparsın ben sana söyleyim ahhhh kafam dersin ama iş işden geçmiş olur..

ya buradan ne dertli insanlar geçiyor onları hiç okumuyormusunuz siz?çoğuda daha arkadaşken sorunlar yaşadığını ama düzelir diye evlendiğini söylüyor ne oluyor değişen hiçbişey olmuyor daha fazlasıyla sizin hayatınızı zindana çeviriyorlar.. istisnalar hariç ama ilk yazından okuduğum kadarıyla bu kişide değişecek ders alacak kapasite yok malesef..

belki senin açından yazdıklarım hoşuna gitmedi ama yol yakınken onu kendi haline bırak..kendinide harap etme daha çok küçüksün yıllar sonra ne cahilmişim dememek için bu gidişe bir dur de....

içimde uslanmaz bir şeytan var ya düzelirse diyor ya düzelirse acımak gibi olanlara şans üstüne şans vermek, başkası yapsa ne salaklık derdim, ama kendime birşey yapamıyorum.fazla olmasa da yakınlaşmanın verdiği pişmanlık da var bu da beni tutuyor, çok ileri gitmesemde kimseye boynu bükük kalmak istemem ülkemizin görüşü ortada.zaten çıldırmama ramak kaldı yüzüm sivilce içince tırnağım soyuldu berbat hale geldi ayağımın altından 2 yerde yara çıktı bu sıkıntıdan gecem gündüzüm kalmadı ne yapsam nerede yüzüm gülse hiç inancım yok,zaten gülmedi şimdiye kadar yüzüm kadersiz kısımda görüyorum kendimi,Allah siz mutluların mutluluklarına mutluluk katsın öyle özeniyorum ki.

Allah Allah..CADIARZU
Sen fazla takılmışsın bu mahçupluk olayına,CADIARZU fazla ileri gitmediğine emin misin? Sevgiliylen öpüşüp koklaşmayan kaç kişi var? Duyan da adam öldürdün sanır haaa..

Niye bu kadar takıldın anlamadım..

Arkadaşım, kimi neden değiştiricen?, neden bu çaba? Sen çok mu aşıksın da yerden yere vursan da vazgeçemiyorsun?

ne yaşamışsan neler yaşamışsan arkasında dur lütfen ülkemizin görüşleri öyle olsa da gerçekler göründüğü gibi de değil bu çok uzun bir mesele neler duyuyor neler görüyoruz.

yaşadığın ne olursa olsun sence hata olabilir ama bizler hatalarımızla bazen kişiliğimize düşüncelerimize ters düşen hatalarımızla da doğru yerde doğru zamanda yaptıklarımızla da biziz.

neden kendini suçluyorsun daha doğrusu kendini suçlamak için neden bahane arıyosun bu adam senden neleri alıp götürmüş böyle.aldığın her nefes bir nimet farkında mısın ve bedeninden de ruhundan da sorumlusun bunu biliyosun değil mi? ikisine de iyi bakmak zorundasın

herkes tökezler herkes anlam veremediği davranışlar içinde olabilir zaman zaman.dışarıda akıp giden bir hayat var ve zaman senin yakınmalarını kararsızlıklarını bekleyecek değil.akıp gidiyor.

bu yaşta bu yükü nasıl taşıyorsun neden yardım almıyosun arkadaşım kendi başına atlatamayabilirsin uzman yardımı almaktan çekinme

ama tüm bunlara başlamadan önce bu adamı çıkar hayatından

seni tehdit mi ediyor birilerine anlatmasından mı korkuyosun ya da intihar etmesinden mi?

etmez öldürmez kendini merak etme.ama sen kendini diri diri gömüyorsun

eğer seni tehdit ediyorsa birilerine anlat bunu hiçbir şeyden korkma hiçbir şey senin hayatından gençliğinden sağlığından gelecekteki güzel günlerinden değerli değill

canım sen bence şunu düşünüyorsun;

ben onu adam etmek için ömrümden 2 senemi verdim.. ayrılınca benden sonrakine ben yemedim sen ye demek istemiyorum..... bunu düşünüyorsun bence...

gülümmm çiçeğim

aklını başına topla çiçeğim 6 sayfadır hangi kadın sana mücadele et düzeltirsin inşallah gibi bişey yazmış?

bırak ne ömründen 2 senesini geeç millet 15 sene sonra evliliğini bitiriyor be canım....

bunlar sana nasıl kar kalabilir hayatı?
bak yarın bi gün üstünden seneler geçer aklına gelir düşünürsün ne saçma sapan bi fikirle ben 2 senemi ( belki 4-6) verdim bu adama hayatımdan çaldım dersin...

senin ne işin olur seni üzen bu kadar kafayı yedirten bi adamla yaa canım?

eğer ayrılırsam başıma bela olur tehdit ediyor diye bi derdim var deseydin eğer;
sana derdim şimdilik mezun olana kadar hafif hafif uzaklaş çok samimi olma ileri gitme özel olan şeylerini bu adamla yaşama...

ayrılma ama sevgili gibi de olma ... mezun oluncaa sen yolunaa .. o yoluna.. şimdi anan baban yanında değil seni savunmasız görebilir.. ama memleketine gidince iş değişir çiçeğim.. o zaman bişey yapamaz ne atan tutanlar gördüm ben peeehhh... öldürecekmiş kesecekmiş bilekleri hadi yaaaa...

can o kadar tatlı ki bebeğimm öyle kolay verilmiyor kanma bunlara ...

derdim.. canım

canım,şöyle bir yazılanları okudum,kimse olumlu konuşmamış,düzelir vs.diye
bak canım arkadaşlıkla evlilik bambaşka,evlendikten sonra bu insanın ailesine karışacaksın.onunla aynı evi paylaşacaksın.dayanabileceğini hiç sanmıyorum.ayrılamadığınında farkındayım.ilerde üzüleceğine şimdi üzül.arkadaşında hiç merhamet yok evet,evlendikten sonra düzelecek mi sanıyorsun,kesinlikle bunu düşünme bile.psikolojik problemleride var,küçükken yaşadığı sıkınıtılardan kaynaklı olabilir.canım mutlu olacağın insan dururken sen neden onu seçiyorsun.

öyle içten samimi duygularınızı benle paylaşmışsınız ki içime su serptiniz,kimseyle konuşamamaktan evde babam üzülmesin diye mutlu rolü yapmaktan,etrafıma kimseye üzgünlüğümü yansıtmamaktan kendi içimde savaşıp savaşıp kaybetmekten bıkmıştım.keşke diyorum elimde ekmeğim olsa okulum bitse daha güçlü olsam o zaman yaşımda ilerler aklım mantığım beni daha doğru yönlendirir.ilerisini konuştuğumda bizde gelinlikle giren kefenle çıkar zihniyeti , ayrılsam üvey baba vs ile çocuğumu sana göstermem düşüncesi, ya aklıma ne gelse soğuyorum,ya neden herşey beni buluyor nsl yaşamalıyım ki böyle şeyler beni bulmasın..gene yazdıklarınızı her 10 dk da bir takip ediyorum öyle sıcak yaklaşımınız var ki,Allah gönlünüze göre versin,bir mutlu haber bugün hepinizi bulsun bana destek olduğunuz bilgilerinizi paylaştığınız için.

Bir kere kesinlikle evlenirsen mutsuz olursun lütfen böyle biriyle devam etme.Normal birine benzemiyor.sen de onu sevmiyorsun belliki.sana göre olduğunu düşünmüyorsun.onu bırak ve gelecekte sana göre biriyle mutlu ol

Rica ederiz görevimiz ...:smiley-cool:

Sen bir silkelen kendine gel, napıyorum ben ya, de bakalım, kurtul şu yaşayan ölü durumlarından, bak hayat ne güzel olacak.........:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…