Onu tanımıyorum,aynı şekilde seni de tanımıyorum.
Ya sen kendini çok önemseyip üstün görüyorsun,ya onda bazı sorunlar var.
Ama ortada bir gerçek var ki zaten bunu sen de bütün mesaj boyunca yazmışsın.
Siz birbirinizden farklısınız,uyuşmuyorsunuz,dolayısıyla da anlaşamıyorsunuz.
15 ay insan ömründe küçük bir kısımdır.
Çektiklerimi kar sayarak devam mı edeyim demişsin.
Sakın böyle birşey yapma çünkü sonunda bir bakarsın ömrün bitmek üzere ama elinde sadece çektiklerin var,üzüldüğün yıprandığın günler var.
Hayatta herkes ilk önce kendi için yaşamalı.
Başkası beni yine sever mi sevmez mi diyerek hiç uyuşmadığın biriyle yola devam etmek çok yanlış.
Çünkü böyle yaparak hem kendi zamanını hem de onun zamanını harcamış oluyorsun.
Ömrünüzden çalıyorsun.
Mantığını dinle ve ne yapacağına karar ver.
Allah kolaylık versin.
hepinize çok teşekkür ederim, bunların terazisi kafamda fakat elim kolum bağlı gibi geliyor, umutsuzum,bıkkınım,pes etmişim,yalnızım,en kötüsü mahçupluk var yaşanmışlıktan. offffffffffffff offfffffffffff
güzelim seni önemsemeyen hayvana bile zarar veren biri için hala soruyorsun onun düzelmesi için ne yapayım diye.. böyleleri asla düzelmez baban güzel bir laf demiş belki ama bu iyi yönde deiğişir değil ummadığın biri çıkar altından manasında söylenmiş bence..babam şunu demişti şimdi o her dediğini yapar hoş tutar ama ya evlendikten belli yıl sonra bir bakmışsın karşındaki bambaşka biri hiç eskisi gibi değil ya o zaman ne yaparsın...ne yapmalıyım onun düzelmesi için tüm yöntemleri zorlamak istiyorum,sonunda ayrıldığımda kendimi yalnızlığa terk edeceğim ve onu bana yaptığı onca şeyden sonra ben üzgünken mutlu düşünemiyorum,evlenirse karısına benden ders alarak güzellikler yaparsa düşüncesi bile beni deli ediyor, kendimi kobay gibi görürüm o zaman ayrılırsam,ben ona her doğruyu göstermek için ciğerlerimi çürüte çürüte yastığımı ıslaya ıslaya başım ağrıyıncaya kadar düşüne düşüne çırpınayım herşeyimi yollara sereyim bu uğurda, o gamsızlığıyla hayatını yaşasın,bunu düşünemeye bile dayanamıyorum.keşke ne pişmanlığım ne umutsuzluğum olsaydı hiç yaşamasaydım şu 2 seneyi hatta 10 seneyi sıkıntı çekmekten artık yaşıyor muyum farkında değilim.NE OLUR BANA DUA EDİN ÇEKTİĞİMİ NE BİR KUL BİLEBİLİR NE DE ARTIK ANLIYORUM Kİ ALLAH,YOKSA ACIRDI BANA.
içimde uslanmaz bir şeytan var ya düzelirse diyor ya düzelirse acımak gibi olanlara şans üstüne şans vermek, başkası yapsa ne salaklık derdim, ama kendime birşey yapamıyorum.fazla olmasa da yakınlaşmanın verdiği pişmanlık da var bu da beni tutuyor, çok ileri gitmesemde kimseye boynu bükük kalmak istemem ülkemizin görüşü ortada.zaten çıldırmama ramak kaldı yüzüm sivilce içince tırnağım soyuldu berbat hale geldi ayağımın altından 2 yerde yara çıktı bu sıkıntıdan gecem gündüzüm kalmadı ne yapsam nerede yüzüm gülse hiç inancım yok,zaten gülmedi şimdiye kadar yüzüm kadersiz kısımda görüyorum kendimi,Allah siz mutluların mutluluklarına mutluluk katsın öyle özeniyorum ki.
içimde uslanmaz bir şeytan var ya düzelirse diyor ya düzelirse acımak gibi olanlara şans üstüne şans vermek, başkası yapsa ne salaklık derdim, ama kendime birşey yapamıyorum.fazla olmasa da yakınlaşmanın verdiği pişmanlık da var bu da beni tutuyor, çok ileri gitmesemde kimseye boynu bükük kalmak istemem ülkemizin görüşü ortada.zaten çıldırmama ramak kaldı yüzüm sivilce içince tırnağım soyuldu berbat hale geldi ayağımın altından 2 yerde yara çıktı bu sıkıntıdan gecem gündüzüm kalmadı ne yapsam nerede yüzüm gülse hiç inancım yok,zaten gülmedi şimdiye kadar yüzüm kadersiz kısımda görüyorum kendimi,Allah siz mutluların mutluluklarına mutluluk katsın öyle özeniyorum ki.
öyle içten samimi duygularınızı benle paylaşmışsınız ki içime su serptiniz,kimseyle konuşamamaktan evde babam üzülmesin diye mutlu rolü yapmaktan,etrafıma kimseye üzgünlüğümü yansıtmamaktan kendi içimde savaşıp savaşıp kaybetmekten bıkmıştım.keşke diyorum elimde ekmeğim olsa okulum bitse daha güçlü olsam o zaman yaşımda ilerler aklım mantığım beni daha doğru yönlendirir.ilerisini konuştuğumda bizde gelinlikle giren kefenle çıkar zihniyeti , ayrılsam üvey baba vs ile çocuğumu sana göstermem düşüncesi, ya aklıma ne gelse soğuyorum,ya neden herşey beni buluyor nsl yaşamalıyım ki böyle şeyler beni bulmasın..gene yazdıklarınızı her 10 dk da bir takip ediyorum öyle sıcak yaklaşımınız var ki,Allah gönlünüze göre versin,bir mutlu haber bugün hepinizi bulsun bana destek olduğunuz bilgilerinizi paylaştığınız için.
Rica ederiz görevimiz ...:smiley-cool:
Sen bir silkelen kendine gel, napıyorum ben ya, de bakalım, kurtul şu yaşayan ölü durumlarından, bak hayat ne güzel olacak.........:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?