Çok hassas bir mevzu... Yardım edin

derinler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2009
8
0
86
Sakarya
Ben mühendislik 2.sınıfı okumaktayım.16 aydır birlikte olduğum birisinden bahsedip bu içimi kanatan günlerimi zehir eden konuda gerçekten derin yaşanmış ciddi düşüncelerinizi bekliyorum.Tüm dediklerinizi kanımla canımla okuyacağım.Benim günlerimi mahveden bir sorunum var.Öyle sıkıntılıyım ki ne yapacağımı neyin doğru olacağını bilmiyorum.nice zaman ayrılmaya kalkıp hala yanlış karar vermekten korkuyorum.lütfen yüreğinizle okuyun.ben çağdaş yenilikçi düşünceli bir o kadar da yaşıtlarımdan olgunum,zannetmeyin ki bunlar objektif bir değerlendirme değil duyup gördüğüm herşeyin bir harmanı.fakat nişanlanmayı düşünen karşı tarafın (diyorum çünkü sevgili terimi hoşuma gitmiyor) bana uymadığını gördüğüm nice özelliği var.bunları sayarken ne olur tecrübelerinizden bilgiler verin evlilerin yardımları benim için altın değerinde.ilk 3 ay ben onun dürüst olduğuna inanmıştım ama sonraları herşey ortaya çıktı yalan üstüne yalan ve yalan yeminler saçma yalanlar,karakteri yok bir dediğini yarın başka şekilde der tutarsız,haklı olsun haksız olsun üste çıkmaya çalışır bense ona herşeyin nedenini niçinini anlatırım gene de bir şeyi ilkinde asla anlamaz, sonra anladım der fakat bir ay sonra gene aynı mevzu olduğunda anladım diyerek geçiştirmiş olduğunu anlarım.aile yapımız zıt onlar biraz daha kırsal biz biraz daha yenilikçiyiz.annesine çok düşkün 22 yaşında kendisi ve annesi hergün 3 defa arar, annesi onun gözünde melektir ben her insanın hatasının olabileceğine inanırım ama o inanmaz.ilk aylarda bir kızla msn de yakalamıştım ya ayrılırsak diye yedekmiş geçen gün zor itiraf etti,sonra köyde görücüyle görüştü beni kandırarak ailemin zoruyla diyerek,bir yandan da seni seviyorum ölüyorumlar sürekli ilgi alaka yeminler kendimi öldürürümler.bense ona hiç birşey yapmadım sabretmekten başka.yazın arkadaşına 3 kızla çıkıyorum diye yalan atmış ve o yaz okulda bileğini jiletledi sırf ayrılmayalım diye.ben ağlarım dertlenirim o umursamazdır uykum var der gider,bir mesele olur umursamaz, sorun çıkarıyorsun der,yolda giderken boyna kızlara bakar göz ucuyla kaç kere kavga ettik,bakmıyorum diyor,bir diğer yandan tatlı dilli ne istesem yapar nereye ne an gel desem koşar gelir,bir hatası olur anlatırım asla kabul etmez hemen bahaneler bulur uzatır konuyu bir defa tmm diyip kenara çekilmemiştir,çıldırıyorum.artık.hiçbir erkeğe güvenim artık yoktur,yalnız kalmaktan demeyeyim ama alışkanlıktan sarsılmaktan korkuyorum,çünkü artık öyle ahım şahım bir sevgim de kalmadı,desem ki ayrıldım yıllar sonra biri kalbimi çalmaya uğraşıyor inanın kimsede gözüm yok, istemiyorum zaten,ama yaş geçti evlen diye sıkıştırdı aile istemeye istemeye kimseyi şuan da istemediğim gbi ayrılsak bile,tekrar sıkıntı çekmek istemem bu yüzden çektiklerimi kar sayıp devam mı etmeliyim,ya da diğer fikir kimseyi artık hayatıma sokmamak defteri kapamak mıdır?iki lafından biri yalan abartı olunca güvenin g si kalmadı, yüzü bile bazen numaracı köylü kurnazı tiksindirici geliyor.biliyorum mükemmeliyetçi yapım var asla mutlu olamam ama bunlar bir gün geçer mi,düzelir mi 15 ay düzelmeyen insan, salaklığına versem az öyle de bir yanı var düz yanı,geçerse diyorum offffffff.iş konusunda hayat konusunda kurnaz ve acımasızdır merhamet yoktur onda.bir konuşma sırasında bir şeyi ilkinde anlamaz zekilik açısından,deyim kullanırım manasını bilmez, lafımın altından laf sokar ufak aklınca(çünkü çok basitleşiyor mantıksızlaşıyor),iyi laf desem çarpıtır kötü anlar. bir yandan da çocukları çok sever hayvanlara işkence etmekten zevk duyar,tükürür hayvanlara,içinde önleyemediği kin varmış,elektriği yakar umarsızca,anlatırım kötü bu yaptığın derim ev sahibinin derdi sana mı düştü der insanlığı düşünmez öğrenci evinde kalıyor.bunların çekilmezliğini yaşarken yaptığı fedakarlıklara kıyamıyorum mesela istanbuldan hemen gel desem ctesi hemen gelir 3 saatlik yol,bir dediğimi iki etmez, ilgili gibi davranır kıskanır,ailesine beni anlatır evlenmek istiyorum diye ailesi bana slm gönderir telden.çocuk gibi ve hiç görmüş geçirmişliği yok hayatı düşünceleri kıt.uzun uzadıya önemli bir konuyu tartışmadan konuşamayız ya saçma bir laf eder ya dediğimi anlamaz,zekamız arasında uçurum var o da aynı bölümü okuyor ama gece gündüz çalışmayla benim seviyemde.kekemeliği de vardı eziklikten mi diyorum,inanın kafam kazan bense perişan.psikiyatra gitti psikotik bozukluk demiş ilaç vermiş ama ben her anormalliğe hastalık demelerinden yana değilim, ilaç aldı da ne oldu hiç,bunlar karaktersizlik ve yetişmeyle kanla tohumla alakalı değil mi?gecenin 3 ü bunları yazıyorum ne okuluma özen verebiliyorum ne kendime bıktım.ilerisi nasıl olur düzelir mi gençlikten mi çocukluktan mı neden bunlar yalvarırım size yanıt verin NE OLUR ÇAREM KALMADI KALMADI..........

Son düzenleme:
benve yol ver gitsin arkadasim anlattiklarina gore arada kultur farki yalanlar bilmem neler bence sana gore degil kendi ayarinda birini bul

Onu tanımıyorum,aynı şekilde seni de tanımıyorum.
Ya sen kendini çok önemseyip üstün görüyorsun,ya onda bazı sorunlar var.
Ama ortada bir gerçek var ki zaten bunu sen de bütün mesaj boyunca yazmışsın.
Siz birbirinizden farklısınız,uyuşmuyorsunuz,dolayısıyla da anlaşamıyorsunuz.
15 ay insan ömründe küçük bir kısımdır.
Çektiklerimi kar sayarak devam mı edeyim demişsin.
Sakın böyle birşey yapma çünkü sonunda bir bakarsın ömrün bitmek üzere ama elinde sadece çektiklerin var,üzüldüğün yıprandığın günler var.
Hayatta herkes ilk önce kendi için yaşamalı.
Başkası beni yine sever mi sevmez mi diyerek hiç uyuşmadığın biriyle yola devam etmek çok yanlış.
Çünkü böyle yaparak hem kendi zamanını hem de onun zamanını harcamış oluyorsun.
Ömrünüzden çalıyorsun.
Mantığını dinle ve ne yapacağına karar ver.
Allah kolaylık versin.

karakteri yok bir dediğini yarın başka şekilde der tutarsız
ilk aylarda bir kızla msn de yakalamıştım ya ayrılırsak diye yedekmiş
o yaz okulda bileğini jiletledi sırf ayrılmayalım diye.
yolda giderken boyna kızlara bakar göz ucuyla
iş konusunda hayat konusunda kurnaz ve acımasızdır merhamet yoktur
hayvanlara işkence etmekten zevk duyar,tükürür hayvanlara

ayrilmak icin daha ne bekliyosun anlamadim

olumsuz yanları olumluların yanında dağ gibi canım bence yol ver gitsin böylesinden hiç bi nane olmaz hayatını yakarsın

bence sen kendi cevabını kendin vermişsin, bu kadar sana ters birisiyle devam etmenin anlamı olduğunu düşünüyosan devam et, ama bu iş pazara kadar diil mezara kadar sürmeli, ölene kadar devam edebilecekmisin bu şekilde, bir de diyosun ki her nereye istersem gelir ne istersem yapar, peki bunlar sence yeterli mi, uyuşamadığın bi tende ömür boyu yaşayabilecekmisin, bu öldürürm asarım keserimler de bu işin cilvesi canım, erkekler böyledir, kaybedeceğinden korkmaya başladığı an karşı atağa geçer, bu bi çeşit seni sindirme yöntemi bence, ben bu kıza şunları söyleyeyim yelkenleri suya indirsin sonra yeniden bildiğimi okurum mantığı, üstelik ikinci bi sevgide aynı şeyleri yaşayacam korkusuyla bu ilişkiyi devam ettirmek ne kadar saçma, evet belki ikincide de böyle sorunlar yaşayacaksın,ama bu sefer şansını üçüncüde deneyeceksin, herkes böyle diil unutma, çok iyi insanlar da var hayatta, mükemmelliyetçi yapın falan yok sen sadece olması gerekeni istiyosun, ya bu senin bahsettiğin adam psikopatmı hayvanlara eziyet ediyo, yavrum allah korkusu olmayan insanla ne işin var senin ben şaştım hala niye devam ediyosun sen, ya demişsinki her anormalliğe ilaç verilmesi taraftarı deilim diye, bu herif manyamış anam ne anormalliğinden bahsediyosun, ya seni etkilemek istemem kendi kararını kendin ver ama ben böyle bi manyakla ömür çürütemezdim, bu adamdan ayrılırsam kazanacaklarım kaybedeceklerimden fazla olurdu, tercih senin

Kendi hayatınıza yön verecek olan yine sizsiniz..
İnsanlar, farklı yapıdadırlar ve hayattan beklentileri de bir o kadar farklıdır..
Olayı kendi açımdan değerlendirecek olursam; benim hayatımdaki insanın düzgün bir insan olması çok önemlidir... Dost ya da sevgili hiç farketmez...

Çünkü bilirim ki, seçtiğim insan düzgün bir insansa, paylaşımlarımız da düzgün olur..

Seçtiğim insan, beni geliştirmeli, beni büyütmeli, bakış açımı, ufkumu genişletmeli,doğruya yönlendirmeli, iyiyi güzeli göstermeli...
Aynı şekilde ben de ona çok şeyler katabilmeliyim..
Aksi taktirde bana verecekleri koca bir hiçtir.

Şöyle örneklendirebilirim:
Karşınızda iki bal duruyor; biri hafif kekremsi, donuk, şekerlenmiş; ama hakiki bal ( faydaları binlerle ifade ediliyor, insan için elzem, hastalıklara en büyük şifa... )

Diğer bal ise cam gibi saydam, öyle tatlı ki yemeden duramıyorsun; insanda bıraktığı tadı unutmak zor; ama gerçek bal değil, sadece şeker yığını ( zararı fazla, gereksiz ve kandırmacadan ibaret )

İşte tam bu noktada benim seçeceğim şık bellidir. Elbette hakiki balı tercih ederim; çünkü benim asıl şifam ondadır... sengözlerimebaksanab

Sevilmek güzel duygudur, evet...
Ama gerçek mutluluğu getirmez. Sadece bir anlık rüya gösterir insana...
Bana dediler gibi aşık olup da, hayatı yalanlar ve basitlikler üzerine kurulu biri beni ne kadar mutlu edebilir, ne kadar geliştirebilir?...
Sanırım kendinize sormanız gereken soru bu...

Harfiyen okudum yazdıklarınızı.Bu durumda nasıl yapıcı olunur bilemiyorum ama bence netice yahut yapmanız gerekenler apaçık ortada.Her cümlenizde yaşamış olduğunuz saniyelik gel-gitleri,hafif depremleri hissettim ben de..Çok sıradışı bir yapısı var sanırım erkek arkadaşınızın,belki de size çekici gelen ve onu ÖZEL kılan tarafı bu..Bazen insanlar yasak olanı daha çok arzular,kabul etmek istemedikleri ve tasvip etmedikleri bir ilişkiye kapılıverirler ,teslim olurlar..Sanki çok güçlü bir mıknatıs gibi çeker bu öykü,bizleri içersine..
Ben de yazdıklarınızdan bunları anladım..
Adını Sevgiden çok Şefkat ve Vicdan koyasım geliyor..Hani bir annenin koruma içgüdüsü gibi,ona sarılmak ve hatalarını düzeltmek istemesi gibi..
Yanlız bu evrede siz de kan kaybedebilirsiniz,yıpranırsınız,yorulursunuz eğri oturup doğru konuşalım..
En verimli çağınızda,en mutlu olmanız gereken diri zamanlarınızda ,böyle bir imtihanla geçer ömrünüz..
Ayrıca çok gençsiniz daha,özellikle erkek arkadaşınız..22 yaş bir erkek için henüz erkendir bence,ayaklarının üzerinde durabilmesi,kendini tanıması olgunlaşabilmesi gerek..Tabi tanımıyorum sizleri ama genel görüşüm bu.
Naçizane dileğim,hayırlısı ile okulunuzu bitirip başarılı bir mühendis olmanız..Bu kademede size engel olacak,sizi üzecek hiçbir şeye takılmayın..Emin olun mesleğinize kavuştuğunuzda herşey yolunda gidecek..Çok daha iyi seçenekleriniz olacak,kararlarınız sağlamlaşacak..
Arkadaşınızı elinizin tersi ile itin unutun demiyorum asla,diyemem de..Oturup etraflıca konuşun,netleşin..
Umarım hakkınızda daima hayırlsı olur

Bence sen fazla olgunsun, haklı olarak karşındakinden birşeyler almak istiyorsun, saygı duymak istiyorsun. Sevgilinin bu mertebeye gelebilmesi için en azından 3-5 seneye ihtiyacı var. Aradığımı bulamam diye düşünme, bence sen kafa olarak olgun biriyle beraber olmalısın.

Hepinize sorunumla ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim, verdiğiniz içten cevaplar için.Eskiden herşeyin hayırlısı lafına basit gibi bakardım fakat öyle iyi anlıyorum ki şimdi.Aklımı karıştıran sanırım fazla saf olmam, bazen bende kendime inanamıyorum neden hala beklediğime verecek gerçekten elle tutulur bir yanıtım yok,belki umutsuzluk belki bıkmışlık,belki de herşeye artık koca bir hiç gibi bakmam bilmiyorum.Allah bu sorunuma çare versin tez elden beni bunalımdan kurtarsın bana dua edin ki mutlu olayım bazen derler ya hayatımı yazsam diye onca sıkıntıyı geçirdikten sonra bu karanlığın artık aydınlıkla sonlanmasını beklerken hala sıkıntıda olmak beni kabullenilmiş çaresizliğe yönlendiriyor.bu sebepten ailemde olmayan huzurun h si de kalmadı babam istemiyor onu bense bıkmışım ne olursa olsun bundan kötü de olsa bir canım var ondan olurum diyorum.şimdiye kadar ne tehditler ne kavgalar canımdan bezdim.sigara üstüne sigara biliyorum birgün kanserden gideceğim,eski iştahlı ben bir lokma yedikten sonra tıkanır oldum mide spazmı hemen başlıyor.dua ediyorum düzeldin diye boyna, her türden yolu denedim iflahım kalmadı,gene yaranamadım gene yaranamadım,ya da bana yarandın dedi ama bir sonraki tartışmada gene herşey ortada.o kadar doluyum ki Allahtan bir mucize bekliyorum onun kalbine merhamet iyilik güzellik ihsan etsin diye.şuanki ayrılmayışımızın temel sebeplerini sayacak olursam, düzelir olgunlaşır umudu,herkese karşı olan güvensizlik korku,ve bu kavgalardan önce yaşanmış samimiyet(çok ileri gitmemiş olmamıza rağmen kendimi mahçup hissediyorum) pişmanlık gerçekten yenen kazıklarla anlam kazanıyormuş.gözümün içine baka baka arkamdan iş çeviren birine ben hep umutlu baktım düzelir dedim hala diyorum ama inancım öyle zayıf ki.mucize bekliyorum keşke olsa keşke.hep inandım Allah kötülük edenin cezasını yanına koymaz diye ama onun her yaptığı yanına kaldı nerede adalet dedim.babam şunu demişti şimdi o her dediğini yapar hoş tutar ama ya evlendikten belli yıl sonra bir bakmışsın karşındaki bambaşka biri hiç eskisi gibi değil ya o zaman ne yaparsın...ne yapmalıyım onun düzelmesi için tüm yöntemleri zorlamak istiyorum,sonunda ayrıldığımda kendimi yalnızlığa terk edeceğim ve onu bana yaptığı onca şeyden sonra ben üzgünken mutlu düşünemiyorum,evlenirse karısına benden ders alarak güzellikler yaparsa düşüncesi bile beni deli ediyor, kendimi kobay gibi görürüm o zaman ayrılırsam,ben ona her doğruyu göstermek için ciğerlerimi çürüte çürüte yastığımı ıslaya ıslaya başım ağrıyıncaya kadar düşüne düşüne çırpınayım herşeyimi yollara sereyim bu uğurda, o gamsızlığıyla hayatını yaşasın,bunu düşünemeye bile dayanamıyorum.keşke ne pişmanlığım ne umutsuzluğum olsaydı hiç yaşamasaydım şu 2 seneyi hatta 10 seneyi sıkıntı çekmekten artık yaşıyor muyum farkında değilim.NE OLUR BANA DUA EDİN ÇEKTİĞİMİ NE BİR KUL BİLEBİLİR NE DE ARTIK ANLIYORUM Kİ ALLAH,YOKSA ACIRDI BANA.

evlensen bile mutlu olacağına inanmıyorum.
yalancı ve tutarsız bir insanla nereye kadar sürdürebilirsin ki?
aynı zamanda yazdıklarında onu küçümsediğini anladım ben.
zaten sevseydin bu kadar küçültmezdin gözünde.
biribrinize uymayan çok fazla yönünüz olduğunu söylüyosun o zaman alışkanlıktan dolayı bu ilişkiyi sürdürmek gibi bir hata yapma.
ona güvenmeyebilirsin ama her erkek aynı değildir merak etme

madem bu kadar yenilikçi aydın ve de düşüncelisin
adamın nasıl bir karakterde olduğunu anlayamadın mı sen arkadaşım:mymeka:
ne demek yedek bulundurmak,msn de onla bunla konuşmak vs.. vs..
bir değil 2 değil
sanırım biraz fazla iyi niyetlisin ve hep göz yummuşşun olanlara
taviz tavizi doğurmuş...yol ver gitsin..bak ne güzel okumuş mühendis ve de aydın bir kızsın
kimbilir karşına kimler çıkarhihoyyyt

böyle bir insandan ne köy olur ne kasaba
yalanlar havada uçuyor
başka kızlarla konuşup kendine yedek!! sevgili buluyor
başka kızlara bakıyor
hayvanlara işkence etmekten zevk alıyor onlara tükürüyor
merhametsiz

eee ayrılmak için neyi bekliyorsunki daha
inan bana kendine yazık edersin
okumuş aklı başında olgun bir kızsın
sarsılmaktan korkuyorum demişsin ama şimdi 1-2 ay sarsılırsın üzülürsün sonra geçer
ama bununla ömür boyu üzülmekten iyidir
yinede kendi kararını kendin vereceksin
ama ben olsam bu adamın yanında 1 dk bile durmazdım

Anlattıklarına göre siz farklı dünyaların insanınız arkadaşım.

Bir insan neyse odur, evlenince değişmez bunu unutma, değişse de olumsuz yönde değişir..

Lafı uzatmyıcam, sana göre birisi değil..

Hayatta en zor şey, birisini değiştirmeye çalışmak..

Ben seviyorum, herşeyi kabulüm diyorsan ki_ demiyorsun_ bitir bu işi..Kendi kafa yapına, kendi yaşantına uygun birisini bul, yoluna devam et..

Erkeklere güvenmiyorum da deme, her erkek aynı değil..Mutluluklar canımm..

Her lafınızda hor görmüşsün, her lafında aşşağılamışsın, her lafında kötülemişsin....
Hakkında bu kadar kötü şeyler düşünebildiğin biriyle nasıl hayatını devam ettireceksin ki....
Kanı tohumu bozuk diyorsun, geri zekalı diyorsun, ailesi kırsal diyorsun, anlama özürlü diyorsun, hayvanlara karşı vahşi diyorsun, bunların üstüne bir de seni aldatma potansiyeli olduğunu birkaç kere de bunu yaptığını söylüyorsun....
Peki neyi bekliyorsun ayrılmak çin....
Seni duyan da 15 aylık sevgili değil 15 yıllık kocandan bahsediyorsun, yaşın 21 değil de 40-50 zanneder....

Seni anlayamıyorum..Sen çok mu aşıksın.?
Neden bu kadar ona mecbursun?

Arkadaşım, yaşın ilerlesin, hayatta inşallah güzel şeylerle karşılaşırsın da, geriye dönüp bakınca ''bunlar için ne kadar da kendimi yıpratmışım boş yere'' diyceksin..Herkesin derdi kendine de, yani evli olsan da boşanayım mı boşanmayım mı diye sorsan tamam diycem, evli değilsin bir bağın yok, bir mecburiyetin yok, ama sen yaşayan bir ölü gibisin. Niye?

Çok mu seviyorsun da kıyamıyorsun? Bunu söylememişsin ama bu kadar düşündüğüne göre, sanırım çok aşıksın çünkü aşık olanlar, bile bile lades der..Aşk öyle birşey.

Hayatta neler oluyor biliyor musun? nelerle uğraşıyor insanlar biliyorsundur sen eminim, olgun bir tavrın var, o zaman bu çaresizlik neden?

Çaresiz bir durum yok ki..

Bu adam sana göre değil, yoluna git ok?

Bu kadar, ne var yani, onla olmuyor diyorsun ama onsuz da olmuyor gibi bir tavrın var..Anlamıyorum şu aşamada seni.

Aynen aşkından ölüyor olsa bunları söylemez ama yaşaması için ona mecbur gibi yazmış..

Anlayamadım..

sanırım yaşınız daha küçük,öğrencisiniz hala...
neden hayata hemen pes ediyorsunuz...
sizin idealleriniz,hayalleriniz yok mu???
karşınıza çıkan ilk kişiye,hemde yazdıklarınızdan anladığım
kadarıyla sevmediğiniz br kişiye,neden hayatınızı harcıyorsunuz...
beğendiğiniz tek yönü,siz gel deyince gelmesi...
mutlu bir beraberlik için bu yeter mi sizce...
hayatta hiçbirşey için mecbur değilsiniz,
her ne yaşamış olursanız olsun...
yeni bir sayfaya başlamak da kendi elinizde,
silip silip aynı şeyleri yazmak da sizin elinizde...
lütfen yaşınız gereği çocukça değil,olgun düşünün ve karar verin..
sizi mutsuz eden,beklentlerinize cevap veremeyen bir kişi için
hala devam etmelimiyim diye soruyorsanız,benim size
diyecek birşeyim yok maalesef...
keşke dememek için,herkesten önce kendinizi düşünmelisiniz...
sevgiler...

Son düzenleme:
hayvanları sevmeyen bir insan insanları nasıl sevsin ki, en başından yanlışlarla dolu bi ilişki zaten yani sen onu bırakırsan kendisine birşeymi yapıcağını sanıyorsun ama birde ilerisini düşün evlenince o zararları sana da verebilir biraz hasta ruhlu bir kişiliği var herharde anladığım kadarıyla,yol yakınken u dönüşü yap derim yazdıklarını bide kendin oku bakalım sana normal bir ilişki gibi geliyomu kendin yazmış değilde bir başkası yazmış gibi oku, senin acıncak bi halin yok ki neden öyle yazmışsın kendi kararları kendi verebiliceğin bi yaştasın okuyosunda, bi silkelende kendine gel....

Anlıyorum seni....
Bu ilişkiyi bitiririsem, başka birinide tanıma süreci olacak diyorsun
Buna halin yok gibi görünüyor...
Buna zaman verdim tanıdım huyunu öğrendim diyorsun
Kendini bir daha böyle bir sıkıntının içine sokmak istemiyorsun
Anlattığına göre o kişi pek seni mutlu edecek bir yapıya sahip değil..
Acelen yok ki arkadaşım yıllar var önünde
Bence ondan ayrılman çok daha sağlıklı olur...
Bu alışkanlığından vazgecmen ikiniz içinde en doğrusu
Hem bileklerini kesmiş bir adam, normalde isterse dört dörtlük olsun
Yinede onunla olmaman için en büyük neden bu yaptığı piskopatlıktır.
Sanki evlendinde boşanacakmısın, bu kadar kederlenme
Bence bu adam senin ruhununda içine etmiş..
Seni yormuş yıldırmış..... çoşkunu almış götürmüş
Bu olaya inan bana çok derinden bakarak düşündüm
Kendini bu kadar şartlandırma
Bundan sonra başkasıyla olmaz deme..
Hoş olmasa nolur, biraz kafanı dinle
Kısmet hiç belli olmaz çok hemde çok gencsin..
Bu çocukla böyle hayat gecmez kıyma kendine..:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…