Cok gunahkarim :(

Canım hatanin farkindasin allaha tövbe et ve bir daha yapma esinede anlat hem dini acidan hem senin sagligin acisindan ne kadar tehlikeli oldugunu kendini cok yipratma herkes hata yapar onemli olan donulmez hatalar yapmadan pisman olmak ve tekrarlamamak

Konuyu okurken anlayabildigim kadin esini aldatmis gibi geldi. Sonra biraz ortalara gelince adam esini aldatmis dedim. Sonuna gelince sanirim ikiside aldatiyor dedim :) bu nasil konu paylasmaktir arkadas alt ustu ters iliski yasadik diceksin. Ters iliski evet gunahtir ve sagliksizdir. Buna tovbe edip birdaha yapmayin lutfen...
5 yillik evliyim, iyi kotu giden bir evlilik. Dindar sayilabilir bir ciftiz, Esim iki yillik evliyken lohusa oldugum donemde basladi bu sapkin hislere ve gittikce ilerledi bu durum. Onlarca kez denedi reddettim, ve maalesef bazilarinda nefsime yenik dusup kabul ettim.

Her seferinde kendimden de esimden de tiksindim. Bir gun sonrasinda cok agladim, kendime olan saygimi kaybettigimi soyledim.Esim uzuldu bir daha yaparsam "bana haramsin" diye yemin etti.

Bu yemin etkisiyle aylarca denemedi. Sonra yine basladi yine, yine reddedip durdum. En sonunda yenildim. Artik nikahimiz da dustu dedim. Ama kabul etmedi boyle birsey oldugunu.
Yemin ettim bir daha olursa ben bosanacagim senden diye.

Icim hic huzurlu degil. Bu buyuk gunahi isledik ya artik zina da yapariz, baska sey de. Allah korkusu olsa yapmazdik diye uzuluyorum.

Iliski sirasinda gozu bu kadar donen esime de guvenim kalmadi. Firsat bulsa aldatir diye dusunuyorum.
Bu lanet sapkinliktan nasil kurtulacagiz ? Bazen tek cozum bosanmak gibi geliyor. Cunku baslatan esim, o beni zayif noktalarimdan vurmasa benim aklima bile gelmezdi boyle bir sey. Hatta nefret ederdim.

Konuyu actim cunku esim yine yavas yavas ilgisini oraya kaydirmaya basladi.
Ne yapacagim ben?
3 yasinda cocugum var...

---
Not:Foruma baska bir rumuzla uyeyim. Yonetimden bile cekindigim icin gizlice ikinci uyelik aldim umarim kim oldugum anlasilmaz. Anlasilirsa da gizli tutulmasini rica ediyorum.
5 yillik evliyim, iyi kotu giden bir evlilik. Dindar sayilabilir bir ciftiz, Esim iki yillik evliyken lohusa oldugum donemde basladi bu sapkin hislere ve gittikce ilerledi bu durum. Onlarca kez denedi reddettim, ve maalesef bazilarinda nefsime yenik dusup kabul ettim.

Her seferinde kendimden de esimden de tiksindim. Bir gun sonrasinda cok agladim, kendime olan saygimi kaybettigimi soyledim.Esim uzuldu bir daha yaparsam "bana haramsin" diye yemin etti.

Bu yemin etkisiyle aylarca denemedi. Sonra yine basladi yine, yine reddedip durdum. En sonunda yenildim. Artik nikahimiz da dustu dedim. Ama kabul etmedi boyle birsey oldugunu.
Yemin ettim bir daha olursa ben bosanacagim senden diye.

Icim hic huzurlu degil. Bu buyuk gunahi isledik ya artik zina da yapariz, baska sey de. Allah korkusu olsa yapmazdik diye uzuluyorum.

Iliski sirasinda gozu bu kadar donen esime de guvenim kalmadi. Firsat bulsa aldatir diye dusunuyorum.
Bu lanet sapkinliktan nasil kurtulacagiz ? Bazen tek cozum bosanmak gibi geliyor. Cunku baslatan esim, o beni zayif noktalarimdan vurmasa benim aklima bile gelmezdi boyle bir sey. Hatta nefret ederdim.

Konuyu actim cunku esim yine yavas yavas ilgisini oraya kaydirmaya basladi.
Ne yapacagim ben?
3 yasinda cocugum var...

---
Not:Foruma baska bir rumuzla uyeyim. Yonetimden bile cekindigim icin gizlice ikinci uyelik aldim umarim kim oldugum anlasilmaz. Anlasilirsa da gizli tutulmasini rica ediyorum.

Kusura bakmada ne dedigin belli degil..Yaptigin cok buyuk bir gunah ama tovbe etme yeri burasi degil.
Anlamiyorum ya bu zamana kadar yapmissin yapmissin simdi de bosanmak istiyorsun hatayi kendin de ara cok tuhafsin.

Insanlarin ozellilede yuvasi yikilmasin diye her hatayi kabul eden kadinlarin boyle bir sebepten dolayi bosanacagini asla dusunmuyorum. Mahkeme ha deyince bosamaz k.bakmayin sebep olarak ne sunacaksiniz mahkemeye..mahremiyetinizi anlatacak kadar acizsiniz ..Ve sakladiginiz seyler var bence .

Ters ilişki haramdır bu durumda ikinizde suçlusunuz kabul etmemeliydiniz.. Nefisle ne alakası var iğrenç birşey bu. Hangi nefis isteyebilir anlamadım... Bunu kabul etmemeliydiniz gayet bariz boşanma sebebiydi.

Eşinizle nikah durumunuzu ehil kisilere danışın öncelikle. Burada size kimse yardimci olmaz olamaz gördüğünüz gibi.
Bu işin çözümü hem kalbi hem fiili tovbedir. Pişmanlık ve şikayetlerinizi Allah cc yapın. Ve günahlarıniza daha fazla sahitler edinmemek için konunuzu kapattirin.

Ters ilişki haramdır bu durumda ikinizde suçlusunuz kabul etmemeliydiniz.. Nefisle ne alakası var iğrenç birşey bu. Hangi nefis isteyebilir anlamadım... Bunu kabul etmemeliydiniz gayet bariz boşanma sebebiydi.

Tam aksine nefs'le alakalı .

İnsanın içindeki dürtü en çok yasağa meyilli . Bu insanoğlunun yaradılışından beri böyle .

İğrenç mi değil mi meselesi değil olay .

O yüzden nefisle mücadele en zor olandır , zorluğu mukabilinde mükafatıda büyük olandır .

Akıl , izan ... hepsine bir noktada kal gelebilir . İnsanız nihayetinde .

Konu sahibide haram olduğunu düşünüyor , aksini iddia etmiyor .

Bence kendi içinde yaşamalıydı tövbesini , Yaradan'la arasında .

Burada soracağı nokta boşanmalı mıyım ? ise ; hayır . Çünkü Ali gider Veli gelir ... kendi de istemiş , zorlama yok .
Kendi istemediği zaman düzelecek olay , ayrıldığında değil .

Isin saglik yonunden cok dini yonu sizi rahatsiz ediyor anladigim kadariyla. Ama saglik kismini da es gecmeyin lutfen, anal rahatsizliklar insanin butun hayatini altust edebiliyor. Baska fantaziler arayin kendinize, en dogrusu bu olacaktir.

Nikahiniz düşmez bir kere. Gunah kismina yorum yapmiyorum.
Mikrop konusuna gelince prezervatif ile hallolur ama sizin için yine de sağlıksız. Kaslarınız açısından zararlı aynı zamanda. Bir erkeğin devamlı bunu istemesi normal değil. Evlilik terapistine gitseniz iyi olur. Eşinizin bastırılmış farklı egilimleri olabilir. Dindar olduğunuzu soyluyorsunuz belki de bu yüzden farklı cinsel tercihleri vardı ve gizledi.. kesinlikle terapiste gitmelisiniz.

Bu kadar çok ters ilişki yaşamak isteyen erkekten her seferinde şüphelenirim. Farklı eğilim olabilir.Siz de bence her ne kadar dinde bu ilişki türü lanetlense de zevk aldığınız için şu an bu durumdasınız kendinize bu durumu yediremiyorsunuz.

Nikah düşme kısmı , ters ilişkiden değil .

Adam tamam bir daha yaparsak , bana haramsın sen demiş .

Sonra bi daha , bi daha olmuş .

O sözle belki de nikahımızda düşmüştür diyor konu sahibesi , yani ben öyle anladım:)

bence de değildir sonuçta mikrobik bi alan hehe , dini açıdan herkes nikah düşmüştüre dek gidince vay be dedim bi:oha:

Tiksinmisti derken? Tiksinecek ne var kadindan altina kacirdigi icinmi diyosun.

Her neyse. Ters iliskidende zevk alinabiliyo evet ama kremsiz hazirliksiz asla olmaz. Nekadar beni hazirladi desende inanmiyorum sanki seni hazirladi senin haberin yoktu bi baktin aa nereye girmis. Bilmem anlatabildimmi. bu konu fake net.
Yok araya nokta konduğu için anlam değişmesi olmuş.olaydan tiksinmişti yani.

X