- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de onu yaziyordum.vajina için ameliyat olsan olmaz mı canım ?
tek çözüm vajina daraltma gibi duruyor eğer ameliyat olup bu davranışı düzelmezse o zaman ayrılma gibi bi fikriniz varsa ayrılırsınızEvet genisledi su an belki sebeplerden biri budur. Ama lohusa oldugum donemde normal iliskiye giremedigimiz icin o sekilde yakinlastik biraz. Genislediginin farkinda degildi o zaman. Ilk ilgi oyle basladi demek istedim yoksa lohusa oldugum donem ters iliskiye girmedik.
inşallah canım olur faydası sen tövbeni et Rabbim affeder affetsin daraltma da olursa vazgeçebilir .Ben de onu yaziyordum.
Acaba faydasi olur mu? Daraltmadan sonra devam ederse katil olacagim.
Onlari denedim ama cok etkisi olmadi.bi de kegel egzersizleri vardı sanırm
Hiç anal sex yapmadim. Ama bilgim var elbette.
Hazırlanmak, barsagı onceden boşaltmak (penisin üstünde domates kabuğu görmek istemeyiz di mi), kremlenmek, pozisyon almak lazım.
Vajinal yolla olduğu gibi hart diye giremez asla. Karşılıklı çaba lazım. Çok isteyip de başaramayan var.
Yani demem o ki, bu iş zaman ve emek isteyen bir iş olduğu için anlık bir olay değil, kendinize ve eşinize engel olmak için bolca zamaniniz var.
Dini faslı düşünmüyorum, ama yaşlaninca neredeyse kesin, gençken de büyük olasılıkla sağlık sorunları yaşayacaksınız..geniş bir anüsle gezmek istemezdim.
Ters iliskiyukarıdaki üyeninde neyi kastettiğini anlamadık ki..
Ayda yılda bir fantazi olarak yapmakla genişleme olmaz canım orda o kadar kas var ama her ilişkide oluyorsa gençkende zaten tutamama olur. He bide cart diye olması mümkün mü normalde dışarı birşey çıkması için olan organ (organ mı bilemedim) içeri girmesi için değil o yüzden zorDirek aklıma bunlar gelmişti ağzına sağlık, cart diye olacak şey değil ki, ha yapa yapa orası da genişledi ise bilemem tövbe tövbe
Vajina ameliyatı da olsa konu sahibinin kocası anala alışmış bence
Bence asıl tehlike bu.Bunun farkindayim ve cok pismanim. Dindarligim da kalmadi zaten. Bu olay beni dinden iyice uzaklastirdi.
Ayda yılda bir fantazi olarak yapmakla genişleme olmaz canım orda o kadar kas var ama her ilişkide oluyorsa gençkende zaten tutamama olur. He bide cart diye olması mümkün mü normalde dışarı birşey çıkması için olan organ (organ mı bilemedim) içeri girmesi için değil o yüzden zor
Evren karşısında bu kadar önemsiz basit olan bizler
İnsanın kendisine verdiği değer gördüğü konum inanılmaz