Cok gunahkarim :(

Tam aksine nefs'le alakalı .

İnsanın içindeki dürtü en çok yasağa meyilli . Bu insanoğlunun yaradılışından beri böyle .

İğrenç mi değil mi meselesi değil olay .

O yüzden nefisle mücadele en zor olandır , zorluğu mukabilinde mükafatıda büyük olandır .

Akıl , izan ... hepsine bir noktada kal gelebilir . İnsanız nihayetinde .

Konu sahibide haram olduğunu düşünüyor , aksini iddia etmiyor .

Bence kendi içinde yaşamalıydı tövbesini , Yaradan'la arasında .

Burada soracağı nokta boşanmalı mıyım ? ise ; hayır . Çünkü Ali gider Veli gelir ... kendi de istemiş , zorlama yok .
Kendi istemediği zaman düzelecek olay , ayrıldığında değil .
Benim de aynı şeyler başıma geldi ben reddettim ve başka çok sorun olduğu için boşandım. Bu yüzden herkes kendince yorum yapar. Yorumum kendimce olduğu içinde bana iğrenç geliyor istenebilir bişey gibi gelmiyor. Demek istediğim kabul etmiş olması işleri ters düz ediyor. Kendiside defalarca kabul ettiği için eşi kadar kendi de suçlu ve durum işin içinden çıkılamaz bir hal almış. Çünkü eşi artık bunu biliyor ’’biraz daha ısrar edersem yine olacak ve hedefime erişeceğim’’.

Son düzenleme:
Bu cift evli mi evli. Konu sahibi istiyor mu istiyor. Ikide bir Allah' i karistirmak dogru mu bence degil.

Evli insanlarin cinsel fantazileri farkli olabilir. Her iki taraf istedigi surece. Kimine fantazi gelir bu , kimine sapkinlik.

Son düzenleme:
Bence de bunun dinle hiçbir alakası yok.
İsteyen yapar isteyen yapmaz.
Totonuz cinsellik için uyarılan bir yer değil ki yahu
Nefsi mi olur bunun.

Vajinal seksten sıkılanların bir alternatifi işte.
Hazır olmadan anal seks yapamazsınız. Zorla olmaz yani o.

Bunu ikinizde istiyormuşsunuz,boşanmak çözüm değil ki. Boşanıp baskalariylada yapabilirsiniz ikinizde.

Üstelik ters iliskiden bir kadinin zevk alabileceğine inanmiyorum ben. Cani acir, küçük düşer, saglik acisindan cok zararli ve üstelik haram.

Zevk almadigi bir seyde nefsinede yenik dusemez. Bu yuzdende bunlari bir kadinin yazmis olabilecegine bir türlü inanamiyorum.

Arkadaslar zaten yeterince aciklama yapmis, tekrar yazmaya gerek yok ama böyle giderse ciddi saglik sorunlarinizin olacagini soylemek isterim.

İnsanin vazgecemeyecegi hic bir sey yok bana gore, yeterki istesin. Kusura bakmayin ama ben sizde o istegi, iradeyi goremedim.

Nikah düşer yada düşmez bu konu

yoruma acik bi konu degil din adami

yada alim degil kimse, fetva vermeye kalkmayin lütfen..
Çok merak ediyosa konu sahibi bi din alimine sorsun¿

Ha şuda varki haram,haramada yaklaşmayin diyor Allah cc. Oda sizin

vicdaniniz konu sahibi nefsinizi terbiye etmek sizin işiniz ben de

istedim diyosunuz.......tekrar söylüyrm dindarliktan bahsetmeyin istemeseniz

yapmazdiniz bu kadar basit kimse kafaniza silah dayamadi heralde yapin diye.......

Bu cift evli mi evli. Konu sahibi istiyor mu istiyor. Ikide bir Allah' i karistirmak dogru mu bence degil.

Evli insanlarin cinsel fantazileri farkli olabilir. Her iki taraf istedigi surece. Kimine fantazi gelir bu , kimine sapkinlik.

Bence de bunun dinle hiçbir alakası yok.
İsteyen yapar isteyen yapmaz.
Totonuz cinsellik için uyarılan bir yer değil ki yahu
Nefsi mi olur bunun.

Vajinal seksten sıkılanların bir alternatifi işte.
Hazır olmadan anal seks yapamazsınız. Zorla olmaz yani o.
Dini yorum yapmak yasak olduğu için bişey yazmamıştım ama yorumları görünce dayanamadım. Kuranda bunun yasak olduğuna dair ayet var. Yani allah kitabında yasak diyor haram diyor. Bilgi vermek istedim.

Dini yorum yapmak yasak olduğu için bişey yazmamıştım ama yorumları görünce dayanamadım. Kuranda bunun yasak olduğuna dair ayet var. Yani allah kitabında yasak diyor haram diyor. Bilgi vermek istedim.
Evet biliyorum islam dininde bunun yasak olduğunu.
Herkes biliyor sanırım.

Benim dinle alakası yok dediğim konu nefsti
Totonuz nefsi körüklemez, bunun dinle alakası yok demek istedim.

Anal bölge (makat) ve burada yer alan halkasal kaslar, duyu sinirleri açısından zengin bir yerdir. Bu kaslar normalde sıkıca büzülmüş durumda olsalar da 6-7 cm çapa kadar genişleyebilirler. Anal bölgedeki anatomik yapı çok narindir. Eğer hazırlık yapılmadan veya sabırsızca anal ilişki kurulması halinde bu bölgedeki dokularda yırtılmalar, kanamalar ortaya çıkar. Bu yırtılmaların ortaya çıkması sadece acı açısından önemli değildir.

Gerek cinsel yolla bulaşan hastalıkların gerekse de bu bölgedeki bakterilerin hastalık oluşturmaları için uygun ortam oluşturmasıdır. Bazı kişiler inançları nedeni ile bazıları yetiştiği ortamın nedeni ile bazıları da psikolojik durumları nedeni ile anal sekse karşıdırlar.Bazı kişiler de tam aksi olarak inançları, psikolojik durumları nedeni ile anal seksi tercih etmektedirler. Özellikle evlilik öncesinde bekâretlerini kaybetmek istemeyen genç kızlar ve psikolojik olarak kendisini kadın hisseden kişiler, bu metot ile cinselliği tercih ederler.

Makatta çok sayıda sinir ucu bulunur ve çok hassas, duyarlı bir organdır, bu kadar hassas olmasından dolayı da cinsel ilişki sırasında kullanılması hiç de ender değildir. Sadece erkekler arası eşcinsel ilişkide değil, kadın – erkek arasındaki cinsel ilişkide de kullanılabilir.

Makatın cinsel ilişki sırasında kullanılması sadece insanlar arasında değil ama aynı zamanda birçok hayvanda da olabilmektedir. Kalça her iki cins için de cinsel yönden etkileyici bir bölgedir. Erkekler kadar kadınlarda kalçalardan hoşlanırlar ve güzel bir erkek kalçası kadın için çok çekicidir ve tahrik edicidir.

Kalçalar ve makat gerçekten de sinirsel olarak hassas ve cinsel duyarlılığı yüksek bir bölgedir. Bu yüzden kadın veya erkeklerin bazıları mastürbasyon yaparken makatlarına parmak veya başka bir şey sokarak kendilerini uyarabilirler. Aynı şekilde cinsel birleşme sırasında da birçok kadın ve erkek makatlarının uyarılmasından zevk alabilirler.

anal seks zararı nedir?
Dışkıdaki bazı mikroplar penisten içeri girer erkeğin cinsel hastalıklara yakalanmasına neden olabilir. Daha da kötüsü bunlar onun prostat dediğimiz (prostat yalnızca erkeklerde bulunan ve idrar torbasının orada idrarı ve spermi yönlendiren bir organdır) önemli bir vücut parçasına yerleşerek ileride çok büyük sorunlar yaratabilir.

Kadın için ise önemli olan makattan çıkan penisin vajinaya temizlenmeden sokulmamasıdır. Çünkü dışkıdaki mikroplar vajinada hastalık yaratırlar. Ayrıca hemoroid hastalığı (basur) olanlarda arkadan cinsel ilişki ağrıya neden olabilir ve hemoroidi arttırabilir.

Anal seks doğru yapıldığı, acele edilmediği, dikkatli olunduğu sürece zararsızdır. Kadınlar da gayet zevk alabilir bu durumdan. Bu şekilde orgazm olabilen kadınlar bile var. Konu sahibi dini yönden yaklaştığı için diyecek bir şeyim yok ama doğru sanılan yanlışları düzeltmiş olayım.

5 yillik evliyim, iyi kotu giden bir evlilik. Dindar sayilabilir bir ciftiz, Esim iki yillik evliyken lohusa oldugum donemde basladi bu sapkin hislere ve gittikce ilerledi bu durum. Onlarca kez denedi reddettim, ve maalesef bazilarinda nefsime yenik dusup kabul ettim.

Her seferinde kendimden de esimden de tiksindim. Bir gun sonrasinda cok agladim, kendime olan saygimi kaybettigimi soyledim.Esim uzuldu bir daha yaparsam "bana haramsin" diye yemin etti.

Bu yemin etkisiyle aylarca denemedi. Sonra yine basladi yine, yine reddedip durdum. En sonunda yenildim. Artik nikahimiz da dustu dedim. Ama kabul etmedi boyle birsey oldugunu.
Yemin ettim bir daha olursa ben bosanacagim senden diye.

Icim hic huzurlu degil. Bu buyuk gunahi isledik ya artik zina da yapariz, baska sey de. Allah korkusu olsa yapmazdik diye uzuluyorum.

Iliski sirasinda gozu bu kadar donen esime de guvenim kalmadi. Firsat bulsa aldatir diye dusunuyorum.
Bu lanet sapkinliktan nasil kurtulacagiz ? Bazen tek cozum bosanmak gibi geliyor. Cunku baslatan esim, o beni zayif noktalarimdan vurmasa benim aklima bile gelmezdi boyle bir sey. Hatta nefret ederdim.

Konuyu actim cunku esim yine yavas yavas ilgisini oraya kaydirmaya basladi.
Ne yapacagim ben?
3 yasinda cocugum var...

---
Not:Foruma baska bir rumuzla uyeyim. Yonetimden bile cekindigim icin gizlice ikinci uyelik aldim umarim kim oldugum anlasilmaz. Anlasilirsa da gizli tutulmasini rica ediyorum.

Hmm ben bilmiyordum. Tisikkirler. Konu sahibi kac kere yemin etmis. Bunun bir siniri var midir peki?

Zaten bircok gunahin nefisle alakasi yokmu?
Siz bunu ufak bir sey gibi goruyorsunuz, esiniz istemis sizde yenilmissiniz ama zaten butun konu bu NEFIS
Herkez nefsine dusuk dusse neler olur bu dunyada...
Cozumude cok basit, iliski sirasinda esinizin arkaniza gecmesine izin vermeyin

Yahu benim anlamadığım , kuranda birçok yasak var , sanki hepsine dört dörtlük uyuyo gibi , dini açıdan uygun görmeyenlere soruyorum , kadına neden vicdan yaptırıosunuz , her yasaktan her günahtan sakınıyormusunuz sanki.evet benimde karşı olduğum , eşimle asla konusu bile geçmeyen bir durum.hem sağlık açısından hem dini açıdan olmaması uygundur.kendinizi kötü hissediyorsanız , eşinize ciddi anlamda tepki vermelisiniz.ama vicdan yapılcak bir durumda değil.

Yahu benim anlamadığım , kuranda birçok yasak var , sanki hepsine dört dörtlük uyuyo gibi , dini açıdan uygun görmeyenlere soruyorum , kadına neden vicdan yaptırıosunuz , her yasaktan her günahtan sakınıyormusunuz sanki.evet benimde karşı olduğum , eşimle asla konusu bile geçmeyen bir durum.hem sağlık açısından hem dini açıdan olmaması uygundur.kendinizi kötü hissediyorsanız , eşinize ciddi anlamda tepki vermelisiniz.ama vicdan yapılcak bir durumda değil.

Bence de. Cok fazla ikilemde kalmis konu sahibi. Her seferinde kendisinden tiksiniyor, esinden tiksiniyor ama bi durtu yine yapiyor/yapmasa da yapmak istiyor. Defalarca da yemin de etse bunun su asamada bir etkisi olmaz.(Allah'in adini ikide bir karistirmayin derken bunu kastetmistim.)

Eger gercekten istenmiyorsa bosanilir ve hayata o sekilde devam edilir.

Son düzenleme:
Ahh bu erkekler ve hic bitmeyen istekleri!!! Canim keske bu kadar uzulcektin ilk basta reddetseydin. Tek cozum bosanmak demissin ben ce deil bosandiniz ve tekrar evlendiniz dielim ayni seyin yasanmicanin garantisi varmi.bence tovbenizi edip esinizle konusun ve birdaha da yapmayin

Bence de. Cok fazla ikilemde kalmis konu sahibi. Her seferinde kendisinden tiksiniyor, esinden tiksiniyor ama bi durtu yine yapiyor/yapmasa da yapmak istiyor. Defalarca da yemin de etse bunun su asamada bir etkisi olmaz.
Sürekli yemin ettiği için zaten bukadar kötü hissediyor kendini.çnkü uyamıyor bitürlü ,uyamadıkça dahada kötü hissediyor.yemin etmeyi bırakmalı bikere.istemekle günah arasında sıkışmış kalmış.ben böyle bi durumda kalsam , hangisine daha yakınsam onu yapardım.herkes her günahtan sakınıyormu sanki.bana geçen sözde dini bütün bir aile dostumuz , alkolün damlası bile haramdır dedi, ama fosur fosur sigara içiyor kendisi.sigaranın içeriği konusunda bilgilendirdim kendisini.evet aslında sigarada içmemek lazım dedi.yani dini herkes kafasına göre uyarladığı için herşey günah veya sevap olabilir.benim mantığıma göre kendimize ve etrafımıza zarar verdiğimiz herşey günah.aman valla herşeyden soğudum ha :)

Uzunca bir aciklama yazisi yazip cikacagim. Sonra da konu kapanabilir.

Oncelikle nasil kadin bunu ister kadin nasil zevk alir, hazirlik lazim vs diyenlere; biz normal seks niyetiyle iliskiye basliyoruz. Normalde de sinirlari sadece anal penetrasyon olan bir cifttik. Diger bir cok seyden cekinmezdik. Haliyle esim o tarafa ilgi gosterdiginde(!) bunun normal seksin bir parcasi oldugunu soyluyordu ve oyleydi de(lutfen anlayin nasil olabilecegini acik acik yazdirmayin)bazen bunu yaparken klitoris yoluyla da beni tatmin ederdi.
Ben tamamen yukseldigimde tahmini yarim saat, 40 dk on sevisme sonrasi anal penetrasyon olurdu. Oyle zorla, pat diye falan degil.
Bahsettigim on sevisme her seferinde olan ama anal penetrasyon surekli olan bir sey degildi. O yuzden ne zaman yapacak ne zaman sadece sevisiyor anlayamadim.
Yapma dedigimde yapmayacagim soz sadece fantezi olarak dokunuyorum vs derdi. Ki cogunlukla da oyle olurdu anal birlesmeye yeltenmeden vajinal devam ederdi.
Bu olay 1.5 senede 7-8 kez oldu. Birlesmeye yeltendigi daha fazladir ama benim kabul ettigim sayi bu.

Su an esime hic bir niyetle arkama dokundurmuyorum, zaten 2 aydir olmadi. Yeminden sonra agir konustum, 1 ay o dokunmadi, son 1 aydir yine seks yok sadece fantezi diye beni kandirmaya calisiyor.
Her seferinde iliski sirasinda dokunma, yapma, oyle olmaz diye direktif vermekten yoruldum.

Ikinci olarak, hazirlik temizlik asamasi falan yoktu. O yuzden bir kez igrenc durum da oldu ve ne yazik ki sapkin bir insan bu igrenclikten de etkilenmiyor.

Bazen esimin kucukken cinsel siddete maruz kaldigini dusunmeye basladim.
Cinsel iliski sirasinda tuhaf yonelimleri evlendigimizden beri mevcut.

Son olarak gunahimi kabul etmesem gunahkarim demem. Ben esim bana tecavuz etti diye konu acmadim. Manipule etti beni. Ama ben istemesem yapacak degildi.
Ona verdigim suc beni iliski sirasinda oto kontrol mekanizmasi uretmeye zorlamasi oldu.
Esinize guvenmek istersiniz, ne yapacak ne yapacak diye dusunmek degil.
Gorusleriniz icin tesekkur ederim.
Konu beni daha cok uzdu ve karamsar yapti.
Herkesin nefret ettigi eylemden zevk alabilmek, kendimden soguttu.
Iyi gunler herkese.

Sürekli yemin ettiği için zaten bukadar kötü hissediyor kendini.çnkü uyamıyor bitürlü ,uyamadıkça dahada kötü hissediyor.yemin etmeyi bırakmalı bikere.istemekle günah arasında sıkışmış kalmış.ben böyle bi durumda kalsam , hangisine daha yakınsam onu yapardım.herkes her günahtan sakınıyormu sanki.bana geçen sözde dini bütün bir aile dostumuz , alkolün damlası bile haramdır dedi, ama fosur fosur sigara içiyor kendisi.sigaranın içeriği konusunda bilgilendirdim kendisini.evet aslında sigarada içmemek lazım dedi.yani dini herkes kafasına göre uyarladığı için herşey günah veya sevap olabilir.benim mantığıma göre kendimize ve etrafımıza zarar verdiğimiz herşey günah.aman valla herşeyden soğudum ha :)

Ayy aynısı bir arkadaşımla yaşadım.

Bana ikide bir "ya müslüman olsan" vs deyip duruyordu.
Bak anlatayım bir gün ikna olacaksın diyordu
Bu da sevgilisiyle yatıp kalkan bir şahıs
En son dayanamadım "Sen sevgilinle yatıp kalkmıyor musun o yasak değil mi dininde" dedim
"Ya o zaten günah, evet aslında yapmamak lazım" dedi cümle bile aynı :KK70:

Bir diğeri keza milletin dedikodusunu yapan bir şahıs
İşte böyle olup bir de milleti sıkıştırmaları yok mu beni benden alıyor :olamaz::işsiz:

X