Şu konuyu gunleerdir görmezden geliyodum keşke öyle yapmaya devam etseymisim. Konu sahibi adamın kendisini dövmesinden aldatmasından şikayetçi değil ki, adam evet aldattım ama seni seviyorum dese gene kabul edecekti. Siz rahatsizsiniz konu sahibi imkanınız varsa terapi alın. Adamın sizi dövmesinden aldatmasından yalanlar soylemesinden şikayet etmeye hiiiiic hakkınız yok kimseye de bu şekilde kotulemeyin, çünkü siz bunların heppsini kabul etmişsiniz, adamın bi size tecavüz etmediği kalmış ama "iki güne başkasını bulmasını beklemiyodum" diyosunuz ben böyle bi adam eşeğe tecavüz etmiş deseler şaşırmam. Yok midesizmis, yok yalanciymis, yok sizi kandırmış. Yooo midesiz olan sizsiniz sizi döven aldatan adama bi de yalvarıp kendinizi rezil etmişsiniz. Sizi kandırmamis ki açık açık ben adi şerefsizin tekiyim demiş siz görmek istememişsiniz. Ben nasıl kendimi böyle rezil ettim diye düşüneceğinize beni nasıl sevmez
diye hayiflaniyosunuz. Ne diyim ki daha. Hakediyosunuz.
Peki neden böyle sert tepkiler veriyorum bu tarz konular okuyunca? Çünkü gencecik yaşınızda kendi cehenneminizi adeta kendiniz yaratmissiniz, o cehennemden cikabilicekken kendi isteginizle kalmışsınız, buralara yaziyosunuz yaziyosunuz okuyup sinirden geceleri uyuyamıyorum. Okuma? diyebilirsiniz ama arada kendini kurtarmış, cesur kadınlar görmek de bana umut veriyo. Aklını kullanamamanin da bi sınırı vardır, siz o sınırı halay çeke çeke geçmişsiniz. Yardim alın. Size vereceğim en önemli tavsiye bu, yardım alın. Yoksa bi sonraki ilişkiniz de bundan farklı olmayacak. Gelin beni istismar edin diye bagiriyosunuz çünkü