Büyüyünce uzarAyrıca kızın boyundan posundan size ne ?
Adam iyi ki terketmiş.
Yoksa sizin aklınız bu ilişkinin olmadığına zaten çalışmıyormuş.
Bu nasıl bir akıl tutulması yaw :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyüyünce uzarAyrıca kızın boyundan posundan size ne ?
Adam iyi ki terketmiş.
Yoksa sizin aklınız bu ilişkinin olmadığına zaten çalışmıyormuş.
Bu nasıl bir akıl tutulması yaw :)
Uzar uzamaz bilemem.Büyüyünce uzar
Bundan sonra ne olsa rahatlayacaksınız ki? Sizden sonra hiç sevgilisi olmasın, olsa bile mutlu olmasın sizi unutamasın ve mumla arasın falan mı? Ya da yeni sevgilisinden kazık mı yesin? Bence önünüze bakmalısınız böyle beklentilere girerek kendi hayatınızdan çalıyorsunuz farkında değilsiniz. Eş seçimi yaparken mantık yönünden değerlendirmenizi ve güvendiğiniz birilerinden tavsiye almanızı öneririm zira çok duygusalsınızMuhtemelen dediler biz aylar önce ayrıldık o peşimi birakmiyor diye. Ben de bir salaklık edip kıza istek atmıştım. Kız dedi hee bak haklıymış. Annesi zaten yerden yere vurmuştur beni eminim kulaklarım bile çınladı günlerce. Keşke herkes doğru düzgün önceki ilişkisinin neden bittiğini anlatsa. Biz de iç muhakeme yapsak. Ona göre yola çıksak.
Biz ilk birlikte olduğumuzda eski sevgilisinin onu aldattığını yalan soyledigini o yüzden ayrıldığını söylemişti. Şimdi eminim ki öyle değildi Allah bilir o kıza neler yaşattı da kız kaçmak için aldattı veya aldatmadi bile
Dedikleriniz olursa rahatlarım. Ayrı da olsam kiymetim bilinsin, ya Amourtteyle de güzel şeyler yaşadık sevdim zamanında. Şu şu günümde de yanımdaydı desin isterdim. Özel seylerimin anlatilip sanki kimse sevgilisiyle bunları yapmiyormus gibi ahlaksız biri olarak anilip hiç sevmedim ya dik kafalının tekiydi, seni tanıyınca tekme attım ona denmesini istemezdimBundan sonra ne olsa rahatlayacaksınız ki? Sizden sonra hiç sevgilisi olmasın, olsa bile mutlu olmasın sizi unutamasın ve mumla arasın falan mı? Ya da yeni sevgilisinden kazık mı yesin? Bence önünüze bakmalısınız böyle beklentilere girerek kendi hayatınızdan çalıyorsunuz farkında değilsiniz. Eş seçimi yaparken mantık yönünden değerlendirmenizi ve güvendiğiniz birilerinden tavsiye almanızı öneririm zira çok duygusalsınız
Kendinizle çelişiyorsunuz artık. Fazla abartmadınız mı mevzuyu? İnsanlar ilişki yaşarlar ve biter. Bu bazen iyi biter bazen kötü. Sizinki kötü bitmiş. Kabullenin artık. Karşı tarafın keyfi yerinde, siz boş yere kendinize eziyet ediyorsunuz.Ayrılsak da sevdim demesini beklerdim. Yaptığım iyi şeylerin unutulup kötü şeylerle anilmayi istemezdim..
Her zaman ayrilsak da ben ilk seni sevdim en çok seni sevdim asla bunu inkar etmem diyordu. Kalkıp sevmediğini söylemesi zoruma gitti. Tabi ki kıza yaranmak için aşkım ben kimseyi sevmedim ilk sana aşık oldum diyecek ama yalanla başlayan yalanla biter. Bende hep yalanla tavladı beni sonu kötü bitti. Hiç sevilmemis değer görmemiş olmak kandirilmak acıydı
Bence sizlik bir durum değil adamda sevme mekanizması yok. Harem gibi takılıyor. O an mantığına gözüne kim hitap ediyorsa ona kayıyor. İnsan eski sevgilisine üzülür ama değerli birini kendi hatalarından dolayı kaybettiği için üzülür siz neye üzülüyorsunuz anlamıyorum. Ailesi falan da baya kötüymüş. Sanırım kendinize gareziniz varAyrılsak da sevdim demesini beklerdim. Yaptığım iyi şeylerin unutulup kötü şeylerle anilmayi istemezdim..
Her zaman ayrilsak da ben ilk seni sevdim en çok seni sevdim asla bunu inkar etmem diyordu. Kalkıp sevmediğini söylemesi zoruma gitti. Tabi ki kıza yaranmak için aşkım ben kimseyi sevmedim ilk sana aşık oldum diyecek ama yalanla başlayan yalanla biter. Bende hep yalanla tavladı beni sonu kötü bitti. Hiç sevilmemis değer görmemiş olmak kandirilmak acıydı
Kötülük yapanların yanına kâr mi kalsın ? Ben de memleketine gittim süründüm resmen onunla. Ve malesef aşık da oldum sevdim değer de verdim. Öyle yapıyormuş gibi davranmadım. Sizin gibi yeniden güvenen seven kadınları görünce ümit doğuyor içime. Çünkü o kadar çok yalan yakalardım ki artık o bana bir şey söyleyince aman nasılsa yalan söylüyor derdim içimden. Şimdi de herkes yalancı gibi geliyor. Yaşanan özel şeyler sadece kızların aklında kalıyor sanıyorum. Erkekler için hiçbir önemi ve değer yok. Uğruna acı çekilen kızlardan olmadım.hic. Allah bilir ben kaç aydır kandırılıyordum.24 yaşındayken bir sabah 2 senelik sevgilim tarafından (onun evinde kalmıştım gece) yaklaşık 7 aydır aldatıldığımı öğrendim. Beni el üstünde tutan, ailemden sonra en çok emeği geçen insandı, pek çok sorunumu "ailen uzakta, üzülmesinler akılları kalmasın" diyerek kendisi halleden birisiydi. Çok şey yaptı benim için çok emek verdi. Beni tüm sülalesi ile tanıştırmış memleketinde gezdirmişti. İlişkimizin son bir iki ayında iş yerinde gözüme batan bir kız vardı, meğer sevgililermiş. Benim kızdan haberim olmadığı gibi kızın da benden haberi yokmuş. Sadece aldatma değil gerizekalı yerine konmayla da karşılaştım (kızın ona aldığı hediye giysileri giyip karşıma geçer bak ne aldım yakışmış mı vs demiş, şuraya gidiyorum diyip ben evde onu beklerken kızın yanına gitmiş vs vs). Öğrendiğim gün ayrıldık. Kızı buldum, konuştuk, karşılıklı her şeyi anlattık ve o şahıs ile yüzleştik. Bana "senden ayrılıp onunla evlenecektim hayatımı mahvettin" "sana yar olmadım diye başkasına da olmayayım istiyorsun" bile dedi. O gün bitti benim için ve bir daha arkama bakmadım. Beddua da etmedim, stalk da yapmadım, ulaşmaya da çalışmadım (sanki hatalı benmişim gibi beni her yerden engellemiş ve herkese engelletmişti). Dediğim gibi o gün bitti benim için. Çünkü umursamak üzülmek veya kötü şeyler düşünmek o kişiden çok benim psikolojime zarar. Kız için de kötü düşünmedim. Beni bilmiyordu. Öğrendi. Bildiği halde ilişki yaşasa daha farklı düşünürdüm. Sonradan duydum ki barışmış nişanlanmış evlenmişler (çok ortak tanıdığımız var ve çoğu ilişkimizi bilmiyorlardı, o yüzden sohbet ederken bana haber getirebiliyorlar.) Üzüldüm sadece kıza. Bence kendini bile bile ateşe attı, aldatmak bir huydur, devamı gelir. Ama açıkçası ikisi de zerre umrumda değil. Sonrasında şuanki nişanlımla tanıştım, o kadar aldatılmama vs rağmen de güven problemim yok gerçek aşkı ve güzel sevilmeyi öğrendim. Bin kat daha mutluyum halime çok şükür.
Senin üzüntün ve sinirin gözünü kör etmiş, sürekli bu konuyu düşünüp öfke dolu şeyler ve beddualar yazıyorsun. böyle ancak kendine zarar veriyorsun. Onlar mutlu mesut yaşıyor, onlara bir şey olmuyor olan sana oluyor.
Ayrıca aslında kızla bir derdin yok ama habire ona saydırıyorsun. Sana ne yaptı? Seni bilmiyordu bile. Sonrasında da kötü anlattılar muhtemelen. Yazdıkların (yer mantarı vs) çok yanlış. Öv sev diyen yok ama hakaret etmen kin beslemen de çok çocukça.
Kendine gelmelisin. Bu öfke, kin, sürekli stalk sadece seni daha çok yorar. Kendine ve geleceğine odaklan yaşın çok genç. Bi daha kimseye güvenemem kimseyi sevemem 10-15 sene sonra yaşım geçince biriyle evlenirim tarzı saçma ve arabesk düşüncelerden de çık.
Amourettye yazık ettim aldattım onu diye bile düşünmüyor. Bu aldatma değilmiş ona göre ayrıldım yazdıktan 2 gün sonra olmuş kızla. Ama seviyorum diye rol yapması günah değil mi ? Allah bilir ne zamandır aklında o kişi vardı. Bana romantik teklifler edip uyuyamıyorum seni düşünmekten dediği zamanlar sahteymiş. Bu zoruma gidiyor. Tek sorunum zoruma gitmesi aslındaKarı koca gibiydik çok destek oldum ona.
kari kocalik böyle bir şey değil herşeyden önce.
kizcagizada yer mantari falan yazmışsiniz unuttugunuz falan yok sizin bu adami yazdiginiz her mesajda hala acı çekiyor kiskaniyorsunuz...
elin kizinin suçu ne ?
insanlar evlenip cocuklari olup bosanip ayrilip yollarina bakip kendilerine 0 dan bir hayat kuruyorlar yinede şu duruma düşmuyorlar cogu zaman.
adama takintili demissiniz ama maalesef sizde takintilisiniz aşır şekilde hemde.
gencecik bekar insansin yiyip icip gezip keyfine bakacagin yaslarda ugrastigin işler çok sacma.
ayrilmissiniz bitmis iste mevzuyu sündürmeye gerek yok.
biraz dik durmalisiniz bence.
Bırak kalsın. Hayat her zaman adil değildir ne yazık ki. Senin yapman gereken yoluna bakmak. Yoluna bakar mutlu olursan o zaman kötülüğü yanına kar kalmamış olur. Şu durumda sen kendini heder ederken asıl yanına kalmış oluyor.Kötülük yapanların yanına kâr mi kalsın ? Ben de memleketine gittim süründüm resmen onunla. Ve malesef aşık da oldum sevdim değer de verdim. Öyle yapıyormuş gibi davranmadım. Sizin gibi yeniden güvenen seven kadınları görünce ümit doğuyor içime. Çünkü o kadar çok yalan yakalardım ki artık o bana bir şey söyleyince aman nasılsa yalan söylüyor derdim içimden. Şimdi de herkes yalancı gibi geliyor. Yaşanan özel şeyler sadece kızların aklında kalıyor sanıyorum. Erkekler için hiçbir önemi ve değer yok. Uğruna acı çekilen kızlardan olmadım.hic. Allah bilir ben kaç aydır kandırılıyordum.
Dediğiniz gibi ancak kendimi uzuyorum. Onlar mutlu. Ama gözüm alismamis onun yanında başka kız görmeye. Resimlerini görünce tuhafıma gidiyor. Adapte olamıyorum. Kötüyüm su sıralar. Umarım size gülen talih bana da güler ve unuturum
Haklısın. Umarım onlarla karşılaşmam. Bir gün ben de birisini bulup koluma taktigimda karsilasalim ancak. Hakkımı haram etsem yeterli sanırım. O kadar şey yaptım ki sonunda dediği şey " yapmasaydın " oldu. Onun cenazesi için aileme yalan söyledim işimden oldum gittim günlerce yollarda süründüm. İyi ki varsın iyi ki yanımdasın diyordu o zamanlar. Sonra kavga edince Gelmeseydin ben mi cagirdim oldu. Kızı bulup bana tekme basınca hee srni sevdiğimi söyledim nolmus öyle sanmışım bu kadar basit dedi. İnanmasaydın kızım kafana silah mı dayadım dedi. Bana aşkından ağlayan evlenmek için her şeyi yapacak adam yaptı bunu. Herkesten korkuyorum şimdi. Herkes onun gibi iyi yaklaşıp aylar sonra kötü çıkacak gibi geliyorBırak kalsın. Hayat her zaman adil değildir ne yazık ki. Senin yapman gereken yoluna bakmak. Yoluna bakar mutlu olursan o zaman kötülüğü yanına kar kalmamış olur. Şu durumda sen kendini heder ederken asıl yanına kalmış oluyor.
Ben aldatıldığımı öğrendiğimde ve kızla görüştüğümde ikimize de söylediği yüzlerce yalanı fark ettik. İlişkimin son 6-7 ayı komple yalanmış. Ama güven problemim yok çünkü insanların hepsi bir değil, olamaz. Elbet düzgünleri de var. Ha ama eskisinden daha temkinliyim o da yalan değil.
Son olarak fotoğraflarını görünce zoruna gidiyorsa bu sorunların arasında çözümü en basit olanı, BAKMA.
Numaranı değiştir, kullanıcı adını da değiştir, twitter, instagram her neyse. Bence kendi psikolojik sağlığın açısından yapmalısın bunları, engeli filan da boş ver bakma artık onlara, ilgilenme, ne düşünürlerse düşünsünler ilgilenme. Kendinle ilgilen, daha küçüksün ya okulun varsa okulla meşgul ol, yoksa kendini geliştir, değişik şeylerle ilgilen, dizi izle, spor yap, illa sevgilin olmak zorunda değil.Hesabım falan gizli benim. Bir şeyimi goremiyorlar. Onlar yüzünden hesap kapatmak istemedim. Sizce onları geri engellesem mi ? Wsp telefon gibi yerlerde zaten o kişi önce beni engellemiş kızı bulunca ben de öğrendikten sonra engelledim. Ama sizce engellemek sanki oturup onları düşünüyormuşum gibi olmaz mı ? Onlar birlikte resim koyuyorlar ben sap gibi kendimi koyuyorum profile zaten anlıyorlar hala yalnız olduğumu. Engellesem mi böyle mi kalsın
Aynı şirketteyiz numaram şirkette gözüküyor zaten sistemden. Değiştirmeme gerek yok birini bulunca eskisine bakmıyor. Beni bulunca da kendi eskilerine bakmamisti hiç. Yani benimle iletişime geçmez. Gerçekten sevmediği biriyle iletişime geçmek aklına gelmez zaten. Onlar için hesap değiştirmek istemiyorum. Uğraştığımı sanacaklar. Zaten bana takmislar. Utanmadan geçen gün annemi arayıp bizim sozlumle ortak hesabımız çalındı Amourette mi yaptı diye bile sordu. Bitti bende ama kazık acısı geçmedi daha. Okulum ve isim var ve su an çok verimsizim. Keşke okul açılsa da yeni bir ortam diyerek hayata atilsam.Numaranı değiştir, kullanıcı adını da değiştir, twitter, instagram her neyse. Bence kendi psikolojik sağlığın açısından yapmalısın bunları, engeli filan da boş ver bakma artık onlara, ilgilenme, ne düşünürlerse düşünsünler ilgilenme. Kendinle ilgilen, daha küçüksün ya okulun varsa okulla meşgul ol, yoksa kendini geliştir, değişik şeylerle ilgilen, dizi izle, spor yap, illa sevgilin olmak zorunda değil.
bu düşünceye sahip biri olsa zaten aldatmazdı.Amourettye yazık ettim aldattım onu diye bile düşünmüyor. Bu aldatma değilmiş ona göre ayrıldım yazdıktan 2 gün sonra olmuş kızla. Ama seviyorum diye rol yapması günah değil mi ? Allah bilir ne zamandır aklında o kişi vardı. Bana romantik teklifler edip uyuyamıyorum seni düşünmekten dediği zamanlar sahteymiş. Bu zoruma gidiyor. Tek sorunum zoruma gitmesi aslında