size sırıl sıklam aşık olan biri, gün gelir olmaktan vazgeçebilir. ister yalandır, ister gerçek fark etmez gün gelir gitmek ister ve gider. siz ne diye bu kadar büyük beklentilere girdiniz? anam babam sever bir beni sanıyordum demişsiniz, ananızı babanızı bu çocuğu düşündüğünüz kadar düşünmemişsinizdir. kimse ömür boyu size aşık kalmaya mahkum olamaz bunun vaadini veren insanında laflarını ciddiye alıyorsanız beklentilere giriyorsanız zaten yaşadığınız bu şeyleri boşuna yaşamıyorsunuz demektir. O diğer kızın suçu ne?Hayatınızın aşkını elinizden zorla almış gibi giydiriyorsunuz kıza boş yere. Zaten size ait olmayan bir şey için hem de. Sizi bırakıp ona gitmiş, başkasını bulsa yine gidecekti mesele ne sizlik ne de o kızla alakalı, o çocuğun kişiliksizliği tamamen bu. Ben böyleyken o mutlu olamaz, acılar içinde kıvranıp sürünmeli diyorsunuz. Fakat sonuca bakın sürünen sizsiniz mutlu olan o. Bırakın olursa olsun, siz de olun. Onun hakkıysa sizinde hakkınız mutlu olmak. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz o bile kendine mutlu olmayı hak görmüş, siz niye kendinize bu eziyeti reva görüyorsunuz. Hayat her zaman adil değil derler fakat bellide olmaz gün gelir o sizin durumunuzdan beter hale gelir kim bilir? Artık salın, yeni deneyimler için yol açın, izin verin ve karmaya inanın.