Çok eski olmayan sevgilimin yaptıkları ve yeni sevgilisiyle mutluluğu. Baş edemiyorum bu duyguyla.

Itip kakmak da fiziksel siddettir. Gercek sevgiyi yasadiginda bunun sevgi olmadigini goreceksin.

Aldatilmayi yasadim. Terk edilmeyi de. Iste bu yuzden diyorum birak artik bu 5 para etmezi diye. Kurtulmussun. O acilari yasadim ben. Biliyorum. Cok dramatize etmeye gerek yok. Her yerde aniniz var diye bu olaya anlam yukleyen sadece sizsiniz. Karsinizdaki adamin karakteri bozuk. Ondan bu olay icin anlam yuklesini uzulmesini beklemeyin. Herkes karakteri dogrultusunda yasar. Bu karaktersiz de kendinden beklendigi gibi yasiyor. Birak ne hali gorsun. Artik kendi yoluna bakmalisin. Kurtuldugun icin de sukretmelisin. Bakis acini degistirirsen daha kolay yaralarini sararsin.

Ben de cok nadir birinden etkilenirim. Zaten onceki sevgilinin actigi bosluktan dolayi cok kolay baglandim ve birden asik oldum. Esimi daha onceden de taniyordum ama bir sey hissetmiyordum onceden. O hic bir zaman mutlu olamayacak bana guven, cunku karakteri bozuk onun duzelmez.

Merak etme unutuluyor. Sadece tecrube olarak kaliyor bize bunlar. Bir daha ayni tavizleri vermiyoruz bazi seylerde. Boyle boyle buyuyoruz.
Gercek sevgiyi tattiginda bu adamin esamesi bile aklina gelmeyecek emin ol.

Belki o iyi bir insandı da ben mi onu zorladım yalana kufure vurmaya diyorum kendi kendime kendimi sucluyorum bazen. Ben de melek değildim sonucta. Ama ben de çok zorlandım. Dayanamadigim yerde ayrıldım bağırdım çağırdım ama onun yaptıklarını yapmadım. Günlerdir yemek yiyemiyorum. Az önce dışarı çıktım ceyizcilerin içine bakıyorum istemsizce acaba onlari görür muyum diye. Yürüdüğümüz sokaklardan geçince kötü oluyorum hep

Acaba ben daha anlayışlı olsaydım şimdi birlikte olabilir mıydık diyorum ama benden ayrılış tarzından belli nasıl biri olduğu. Ben o kadar hırpalanmama ayrılmama rağmen birini bulup aaa ben seni hiç sevmemistim zaten güle güle diyip onu aglatmadim.

Merak etme unutuluyor. Sadece tecrube olarak kaliyor bize bunlar. Bir daha ayni tavizleri vermiyoruz bazi seylerde. Boyle boyle buyuyoruz.
Gercek sevgiyi tattiginda bu adamin esamesi bile aklina gelmeyecek emin ol.
İnşallah canım ikinci duam bu

Bir gün ben de buraya eşimi buldum mutluyum yazmayı çok çok isterim. Son iz bırakan o olsun istemiyorum. İstemsizce aklımdan çıkmıyor ikisi de çünkü. Geçen sene ona bunları bana yapacağını söyleseydim asla inanmazdi gülerdi bana

Asla kimseye anlatmadım aramizdakileri. Bu sadece ikimizi ilgilendirir diyordu. Annesinin bildiğini aldatildigimi an duydum. Seni asla gelin olarak almam oğluma attığın resimleri gördük diyince şok oldum. O resimleri de 5 ay önce silmisti. Yani yeni de değil ailesine göstermesi. Bayağı olmuş. Onun da bende özel resimleri var ama asla kimseye göstermedim. Gostersem de o erkekmis. Utanmazmis zaten öyle dedi. Ben başıma geleceği biliyordum gerçi. Ama yapmaz dedim. Evlilik hayalleri kuruyouz ya ah aptal ahhh

Tehdit suçtur. Bir daha yaparsa savcılığa şikayet et.
saçma bir şekilde kendi isteğinle attın aksine sen suçlusun diyordu yine de ekran görüntüsü almıştım. Sana neler yaparım ama kıyamıyorum diyordu. Bu kıyamamış haliydi. Ama bir daha yapmaz daha uğraşmaz benle. Onun aşkı takıntısı sevgisi tehditi başkasını bulana kadarmış. Ben varken bana takıktı, onu bulunca ona takık oldu banane ya artık naparlarsa yapsınlar

Yine de aklında bulunsun. Lazım olur.

Her ayrilikta ic muhasebe yapilir ama saglikli iliski olsa idi bitmezdi. Saglikli iliskiler de saglikli ruh haline sahip insanlarla kurulur. Eski sevgilin saglikli ruh haline sahip degilmis. Senin yaptiklarin yuzunden yalan soylemiyordu. Yalan soyleme onun karakterinde vardi. Bunun icin kendini suclaman anlamsiz.
Gunlerdir yemek yememen kendine yaptigin en buyuk eziyet, zulum. Zamanla olaylara daha disaridan bakip daha net goreceksin.
Hepimiz yasadik bunlari.
Bu arada seni tehdit adam icin mi uzuluyorsun?

size sırıl sıklam aşık olan biri, gün gelir olmaktan vazgeçebilir. ister yalandır, ister gerçek fark etmez gün gelir gitmek ister ve gider. siz ne diye bu kadar büyük beklentilere girdiniz? anam babam sever bir beni sanıyordum demişsiniz, ananızı babanızı bu çocuğu düşündüğünüz kadar düşünmemişsinizdir. kimse ömür boyu size aşık kalmaya mahkum olamaz bunun vaadini veren insanında laflarını ciddiye alıyorsanız beklentilere giriyorsanız zaten yaşadığınız bu şeyleri boşuna yaşamıyorsunuz demektir. O diğer kızın suçu ne?Hayatınızın aşkını elinizden zorla almış gibi giydiriyorsunuz kıza boş yere. Zaten size ait olmayan bir şey için hem de. Sizi bırakıp ona gitmiş, başkasını bulsa yine gidecekti mesele ne sizlik ne de o kızla alakalı, o çocuğun kişiliksizliği tamamen bu. Ben böyleyken o mutlu olamaz, acılar içinde kıvranıp sürünmeli diyorsunuz. Fakat sonuca bakın sürünen sizsiniz mutlu olan o. Bırakın olursa olsun, siz de olun. Onun hakkıysa sizinde hakkınız mutlu olmak. Niye kendinize eziyet ediyorsunuz o bile kendine mutlu olmayı hak görmüş, siz niye kendinize bu eziyeti reva görüyorsunuz. Hayat her zaman adil değil derler fakat bellide olmaz gün gelir o sizin durumunuzdan beter hale gelir kim bilir? Artık salın, yeni deneyimler için yol açın, izin verin ve karmaya inanın.

Bu nasıl bir göze perde inmesi? Göz göre göre kendinize neleri reva görmüşsünüz. Aşk, sevgi böyle bir şey değil. Okurken tiksindim anasından da oğlundan da. Kapınızda günlerce yatsa, salya sümük ağlasa yalvarsa da asla dönmemelisiniz. Yoksa ilerde sizin de fotoğraflarınızı sosyal medyada kadına şiddete hayır hashtagleriyle paylaşmamız çok olağan. Allah korusun. Ne olur kendinize yapmayın bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…