Itip kakmak da fiziksel siddettir. Gercek sevgiyi yasadiginda bunun sevgi olmadigini goreceksin.Dovmekten kastettigim tartaklanma tarzindaydi. Birkaç kez de yere itti. Tabi ki bunları da kabul edemedim ve ayrıldım ama ayrı olmak başka birbirini hala sevmeye devam etmek başka. Bir sürü yaptığı güzel şeyi görmezden gelemiyorum. Onların hatrina hala ona şans veriyordum. Hazırlıksız yakalandım. Birden vurdu gitti. Şerefsizlik etti
Aldatilmayi yasadim. Terk edilmeyi de. Iste bu yuzden diyorum birak artik bu 5 para etmezi diye. Kurtulmussun. O acilari yasadim ben. Biliyorum. Cok dramatize etmeye gerek yok. Her yerde aniniz var diye bu olaya anlam yukleyen sadece sizsiniz. Karsinizdaki adamin karakteri bozuk. Ondan bu olay icin anlam yuklesini uzulmesini beklemeyin. Herkes karakteri dogrultusunda yasar. Bu karaktersiz de kendinden beklendigi gibi yasiyor. Birak ne hali gorsun. Artik kendi yoluna bakmalisin. Kurtuldugun icin de sukretmelisin. Bakis acini degistirirsen daha kolay yaralarini sararsin.Aldatildiginizi farz edin. 2 günde de sozlensin 1 haftada evlilik hazırlığı yapsın. Geçen hafta sizi sevdiğini söyleyen sizin de sevdiğiniz adam yapsın bunu. Her yerde anınız varken. Sokağa ciksaniz onu görme ihtimaliniz varken. Siz ilişki nasıl düzelir diye kafa yorarken onun başkasıyla ilişkiyi kurma yoluna girmiş olması sizi aylardır salak yerine koyması ve yaptığınız tüm fedakarliklarin hiçe sayılması nasıl bir his ? 2 günde unutamıyorum ben onun gibi. Yaptığım her şeyi yapmasaydın diyerek yüzüme vurdular, namussuz damgası yedim ayrıca beni hiç sevmediğini öğrendim. Kolay kolay geçmiyor
Ben de cok nadir birinden etkilenirim. Zaten onceki sevgilinin actigi bosluktan dolayi cok kolay baglandim ve birden asik oldum. Esimi daha onceden de taniyordum ama bir sey hissetmiyordum onceden. O hic bir zaman mutlu olamayacak bana guven, cunku karakteri bozuk onun duzelmez.Sen şanslısın ki eşinle tanismissin. O da eşiyle tanıştı işte gayet mutlu. Asla bana yaptıklarından pişman değil. Seneye adımı da unutur. Ben bayağı kismetsizim. Çok nadir biri benden etkilenir ben de çok çok çok nadir o kişiden etkilenirim. 2 sene 1 haftada geçecek gibi durmuyor bende malesef
Merak etme unutuluyor. Sadece tecrube olarak kaliyor bize bunlar. Bir daha ayni tavizleri vermiyoruz bazi seylerde. Boyle boyle buyuyoruz.Yok layık biri işte. Kimseden etkilenemiyorum kaldı ki kimsenin de kapımda sıra olduğu yok. Bu bile öyle beni seviyor aşık gibi gözükmesine rağmen rol yaptıysa daha kime güvenir insan. Zaten bana da kimsenin geldiği yok yani. Yediğim kazık ve ben yalnız kaldık öyle
Aklıma yıllar geçse de ilk sevdiğini unutamamis insanlar geliyor. Ya öyle olursam unutamazsam, ilk ve son o kalırsa hayatımda diye korkuyorum
Belki o iyi bir insandı da ben mi onu zorladım yalana kufure vurmaya diyorum kendi kendime kendimi sucluyorum bazen. Ben de melek değildim sonucta. Ama ben de çok zorlandım. Dayanamadigim yerde ayrıldım bağırdım çağırdım ama onun yaptıklarını yapmadım. Günlerdir yemek yiyemiyorum. Az önce dışarı çıktım ceyizcilerin içine bakıyorum istemsizce acaba onlari görür muyum diye. Yürüdüğümüz sokaklardan geçince kötü oluyorum hepAldatilmayi yasadim. Terk edilmeyi de. Iste bu yuzden diyorum birak artik bu 5 para etmezi diye. Kurtulmussun. O acilari yasadim ben. Biliyorum. Cok dramatize etmeye gerek yok. Her yerde aniniz var diye bu olaya anlam yukleyen sadece sizsiniz. Karsinizdaki adamin karakteri bozuk. Ondan bu olay icin anlam yuklesini uzulmesini beklemeyin. Herkes karakteri dogrultusunda yasar. Bu karaktersiz de kendinden beklendigi gibi yasiyor. Birak ne hali gorsun. Artik kendi yoluna bakmalisin. Kurtuldugun icin de sukretmelisin. Bakis acini degistirirsen daha kolay yaralarini sararsin.
İnşallah canım ikinci duam buMerak etme unutuluyor. Sadece tecrube olarak kaliyor bize bunlar. Bir daha ayni tavizleri vermiyoruz bazi seylerde. Boyle boyle buyuyoruz.
Gercek sevgiyi tattiginda bu adamin esamesi bile aklina gelmeyecek emin ol.
Bir gün ben de buraya eşimi buldum mutluyum yazmayı çok çok isterim. Son iz bırakan o olsun istemiyorum. İstemsizce aklımdan çıkmıyor ikisi de çünkü. Geçen sene ona bunları bana yapacağını söyleseydim asla inanmazdi gülerdi banaBen de cok nadir birinden etkilenirim. Zaten onceki sevgilinin actigi bosluktan dolayi cok kolay baglandim ve birden asik oldum. Esimi daha onceden de taniyordum ama bir sey hissetmiyordum onceden. O hic bir zaman mutlu olamayacak bana guven, cunku karakteri bozuk onun duzelmez.
Asla kimseye anlatmadım aramizdakileri. Bu sadece ikimizi ilgilendirir diyordu. Annesinin bildiğini aldatildigimi an duydum. Seni asla gelin olarak almam oğluma attığın resimleri gördük diyince şok oldum. O resimleri de 5 ay önce silmisti. Yani yeni de değil ailesine göstermesi. Bayağı olmuş. Onun da bende özel resimleri var ama asla kimseye göstermedim. Gostersem de o erkekmis. Utanmazmis zaten öyle dedi. Ben başıma geleceği biliyordum gerçi. Ama yapmaz dedim. Evlilik hayalleri kuruyouz ya ah aptal ahhhbu düşünceye sahip biri olsa zaten aldatmazdı.
ayrildik yazdiktan sonra olduysa zaten gercekten de aldatma degil.
aslinda hatalı sizsiniz her türlü yalanını yakalamışsiniz, ailesine özel hayatini resimlerle anlatan bir insana haddinden fazla değer verip her şeyin yolunu siz açmışsıniz.
ozguven depolamissiniz adama resmen
Tehdit suçtur. Bir daha yaparsa savcılığa şikayet et.Sürekli o resimlerle tehdit ediyordu beni zaten ayrilmamak için
saçma bir şekilde kendi isteğinle attın aksine sen suçlusun diyordu yine de ekran görüntüsü almıştım. Sana neler yaparım ama kıyamıyorum diyordu. Bu kıyamamış haliydi. Ama bir daha yapmaz daha uğraşmaz benle. Onun aşkı takıntısı sevgisi tehditi başkasını bulana kadarmış. Ben varken bana takıktı, onu bulunca ona takık oldu banane ya artık naparlarsa yapsınlarTehdit suçtur. Bir daha yaparsa savcılığa şikayet et.
Yine de aklında bulunsun. Lazım olur.saçma bir şekilde kendi isteğinle attın aksine sen suçlusun diyordu yine de ekran görüntüsü almıştım. Sana neler yaparım ama kıyamıyorum diyordu. Bu kıyamamış haliydi. Ama bir daha yapmaz daha uğraşmaz benle. Onun aşkı takıntısı sevgisi tehditi başkasını bulana kadarmış. Ben varken bana takıktı, onu bulunca ona takık oldu banane ya artık naparlarsa yapsınlar
Her ayrilikta ic muhasebe yapilir ama saglikli iliski olsa idi bitmezdi. Saglikli iliskiler de saglikli ruh haline sahip insanlarla kurulur. Eski sevgilin saglikli ruh haline sahip degilmis. Senin yaptiklarin yuzunden yalan soylemiyordu. Yalan soyleme onun karakterinde vardi. Bunun icin kendini suclaman anlamsiz.Belki o iyi bir insandı da ben mi onu zorladım yalana kufure vurmaya diyorum kendi kendime kendimi sucluyorum bazen. Ben de melek değildim sonucta. Ama ben de çok zorlandım. Dayanamadigim yerde ayrıldım bağırdım çağırdım ama onun yaptıklarını yapmadım. Günlerdir yemek yiyemiyorum. Az önce dışarı çıktım ceyizcilerin içine bakıyorum istemsizce acaba onlari görür muyum diye. Yürüdüğümüz sokaklardan geçince kötü oluyorum hep
23-24 tü ilk başta ama konu ve yazılanlar o kadar uzunki yaş almışlar24 25 olduk artık
yeni seneye girdik diye yaş aldık23-24 tü ilk başta ama konu ve yazılanlar o kadar uzunki yaş almışlar
yeni seneye girdik diye yaş aldık
umarımbak işte bu kadar basit geçmiş geçmişte kaldı yeni yaşında mutluluklar