- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içiyorum canım her gün bi tane yeşilçay max. 2 fincan da türk kahvesi :)Afiyet olsun canım çok iyi yapmışsın makarna soğuyunca glisemik indeks düşüyor
Bitki çayı, kahve vs içiyor musun
Günaydıncanım günaydın nasıl gidiyorrr ben dün çok iyi beslendim içim o kadar rahat ki ilaçların etkisiyle çok çok yavaş kilo veriyorum ama bu sefer vazgeçmicem :)
Aynı gün yedim canımcanım bunları aynı gün mü yedin ben de hiç ara öğün yok aralarda acıkınca salatalık yiyorum
Çek tabi ki çok memnun olurum1 ağustostan itibaren bende yediklerimi çekeyim :)
Merhaba kızlar. Nerdeyse bir yıldan beri if+low carb şeklinde besleniyorum. Ben de bu sabahtan itibaren şekersiz 21 güne başladım. Zaten yoklar da haftanın bir veya iki günü tahıl topping/yulaf/mom's granola yiyordum onları da kestim.
Böyle böyle tamamen kesmeyi umud ediyorum.
Herkese sağlık ve esenlikler dilerim.
Ben de unutmazsam öğünlerimi paylaşayım. Bugün tek öğün yaptım. Aralarda şekersiz kahve, yeşil çay ve bol bol su...
Tahıl grubunu tamamen hayatımdan cikarip, karbonhidratları sadece sebze ve kısmen gi düşük meyvelerden almayı hedefliyorum. İnst'da Rengin Borekci'yi takip etmeye başladığımdan beri beslenme konusunda ciddi aydınlanmalar yaşadım. Bu şekil beslenmeye başladığımdan beri enerjide artış, sağlığımda iyilesmeler var. Yaşım 54. Keşke bu hanımı yıllar önce kesfetseydim. Olsun, zararın neresinden donulurse kârdır.Merhaba cnm
Yulafı neden kesmek istiyorsun kuzum ?
Afiyet olsun
Çok teşekkürler inşallah hep beraber
Paleo diyet mi oluyor böyleTahıl grubunu tamamen hayatımdan cikarip, karbonhidratları sadece sebze ve kısmen gi düşük meyvelerden almayı hedefliyorum. İnst'da Rengin Borekci'yi takip etmeye başladığımdan beri beslenme konusunda ciddi aydınlanmalar yaşadım. Bu şekil beslenmeye başladığımdan beri enerjide artış, sağlığımda iyilesmeler var. Yaşım 54. Keşke bu hanımı yıllar önce kesfetseydim. Olsun, zararın neresinden donulurse kârdır.
VuuuuuuuBu arada 30 dk eliptik yaparak, sporu da aradan çıkarttım...
Önümüzdeki hafta bir aydır ara verdiğim reformer pilatese de devam edeceğim.