- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
ben kahvatıyı nasıl sağlam yaptıysam hala acıkmadım 13.30 gibi yicemKahvaltı gecikince acıktım hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kahvatıyı nasıl sağlam yaptıysam hala acıkmadım 13.30 gibi yicemKahvaltı gecikince acıktım hehe
Yicek misinOfiste mantı varmış bugün detox için ne kadar yanlış bi gün seçmişim :)
mantı hazır alındı için de yok denecek kadar az et var o yüzden kendimi yakmıcam :)Yicek misin
O liste için birer porsiyon lazım ama mantıda bir porsiyon et yok
Canım imkan varsa dışardan söyle ızgara yapan bi yerdenmantı hazır alındı için de yok denecek kadar az et var o yüzden kendimi yakmıcam :)
Herkesin dedigi degilde canım sana uygun olan hangisi çok ünlü diyetisyenlere gittim ama bana uymadı.Allah çaresiz dert vermesin canım benim kiloyu burada hep birlikte halledicez bu grup bana iyi geliyor dışarda ofiste evde kilo ve yemekle ilgili bir şeyler duymaktan bıktım herkes her şeyi çok biliyor her gelen fikir veriyor
canım ananas ve activia yiyorum detox yapıyorum yaCanım imkan varsa dışardan söyle ızgara yapan bi yerden
kesinlikle canım zihnen bazı şeyleri bitirmek gerekliHerkesin dedigi degilde canım sana uygun olan hangisi çok ünlü diyetisyenlere gittim ama bana uymadı.
Bence herkes önce kendisinin doktoru olmalı.
Olur inşallah canımcanımmmm neler yaşamışsın sonunda gönlünün muradını almışsın şükür
ben daha yolun başındayım hayırlısı bakalım o işlere biraz ara verdim aralık gibi eğer hala doğal yolla olmamışsın donuk 2 embriyom var onları transfer ettircem o süreçte de zayıflama derdindeyim işte, yalnız ilaçların etkisi çok zorlaştırdı kilo vermemi daha yeni yeni vücudumun kendine geldiğini hissediyorum bu arada benim de en büyük hayallerimden birisi elbette öncelikle sağlıklı hayırlı olmaları ama ikiz bebek
Ha tamam canımcanım ananas ve activia yiyorum detox yapıyorum ya
Bin beş yüz fazla verdik kaldıkça kaldı bi ev alamadık. Borç harç bi ev almayı planlıyorumAraba kullanman için bir vesile olmuş
Kira fiyatı olarak fark nasıl canım?
Afiyet olsun canım
Aynen ve tek yönlü,eksik oluyor genelde
Oyyy gözün aydın kuzum
uzunca bi süre depresyondaydım antidepresan kullanıyorum çok hafif ama bana çok iyi geldi iyiyim son zamanlardaOlur inşallah canım
Piskoloji çok önemli morelin yerinde olmalı. Ben gerekli görmediğim insanlara anlatmadım hiç bir şey morelimi bozarlar diye
İyiyiz canım sen nasılsınKizlar merhaba nasilsiniz
Gittikçe de artıyor canım bence de güzel olurBin beş yüz fazla verdik kaldıkça kaldı bi ev alamadık. Borç harç bi ev almayı planlıyorum
Vallahi canım hava felaket sıcak ve bben suyumla basbasayimİyiyiz canım sen nasılsın
Canım bende suyumla basbasayim birazdan süpürge tutucam eve sonrası 1 dakika dayanabilirsem plank yapmayi düşünüyorum sonra duş alicam namaz kilicam öyle planlarım var bugünMerhaba iyiyim canım dünden hafif beslenmeye çalışıyorum
Sen napysn