- 26 Temmuz 2021
- 662
- 652
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Bilmiyorum kuzum isal değil çıkardım tamamen salgın varmış sanırım ondan dolayı sabah 1 wasa yedim bi salatalık 2-3 tane zeytin yarım bardak çayCanım anlamadım 2 gecedir böyle, çok yiyince olan rahatsızlıktan ağrıdan mı bahsediyorsun yoksa ishal mi
harikaa ben yaptim bitti bile regli olmama ragmen 2 gunde guzel osnuc gordumKızlaaar iyi akşamlarben haftasonu aile ziyaretindeydim çok pişman olacağım şeyler yemedim pzartesi salı ananas detoxunu yapcam malzemeleri aldım perşembe günü tartılma kararı aldım
hadi ya gecmis olsunBilmiyorum kuzum isal değil çıkardım tamamen salgın varmış sanırım ondan dolayı sabah 1 wasa yedim bi salatalık 2-3 tane zeytin yarım bardak çay
sağol kuzum yarın tekrar denicem ama 2 yumurta ile değil de tek yumurta ileharikaa ben yaptim bitti bile regli olmama ragmen 2 gunde guzel osnuc gordum
Fazla hevesle başlamıştım
ay öylemi ben de omlet yapayım o zaman kuzucummaksat protein yumrurta yerine baska seylerdende protein alabilirsin, yada omlet yapabilirsin benoyle yaptim mesela yumurtali omlet yedim
evet canim illa haslama yiyeceksin diye birsey yok nasil istersen, ayriyetten yumurta yerine muz, avokado vs yenilebilir besin degisimi yapabilirsin maksat protein alinmasi canimay öylemi ben de omlet yapayım o zaman kuzucum
Geçmiş olsun canım nane limon kaynatabilirsinizBilmiyorum kuzum isal değil çıkardım tamamen salgın varmış sanırım ondan dolayı sabah 1 wasa yedim bi salatalık 2-3 tane zeytin yarım bardak çay
Harikasın çanım mutlu haftalarKizlar hepinize mutlu haftalar an itibariyle 102.6 olmuşum ya gitgide eksiliyor um bu çok güzel
ay öylemi ben de omlet yapayım o zaman kuzucum
evet canim illa haslama yiyeceksin diye birsey yok nasil istersen, ayriyetten yumurta yerine muz, avokado vs yenilebilir besin degisimi yapabilirsin maksat protein alinmasi canim
Ayy kaynanam bizde bana diyor ki bir fark göremedim ben ama ozaman bu tartidaki 8.5 kilo fark ne ozamanHarikasın çanım mutlu haftalar
A aaaaAyy kaynanam bizde bana diyor ki bir fark göremedim ben ama ozaman bu tartidaki 8.5 kilo fark ne ozaman
Ona göre 8 kiloda incecik olmam gerekiyor Muş ayyy zaten herşeye laf buluyorA aaaa
Yani cnm yüzde 10 verdin nerdeyse , daha ne olacak fark etmesi için
Onun hesap sistemi kaymış canım sen sıkma canınıOna göre 8 kiloda incecik olmam gerekiyor Muş ayyy zaten herşeye laf buluyor