- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Şekersiz bir de ara öğün geliyorr
Sonra da erikli taze naneli buzlu çay inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo kuşağa çok hoş geliyorŞekersiz bir de ara öğün geliyorr
Ooo kuşağa çok hoş geliyor
Şekersiz beslenmeye mi geçtik kızlar o zaman size that sugar isimli belgeseli tavsiye ederim
Başarabilir miyim ki
Tabi ki başarabilirsin canım en azından ilk 6 ay sonunda çok kilo almış olmamayı hedefle başlangıç kilondanBaşarabilir miyim ki
Çok çok zor gibi
Henüz hiç kilo almadım şükürTabi ki başarabilirsin canım en azından ilk 6 ay sonunda çok kilo almış olmamayı hedefle başlangıç kilondan
Şu an kaç kilosun ne kadar fark var 14 haftada
Canım sabah bende atarım foto detox günüm nasılsa
İzledim kuşum
Bütün gün yapamasak da sağlıklı öğünleri burda paylaşsak güzel olur tatlım
Doya doya zayıflamaya buyurun sayfam vardı orda da cısları konuşabiliriz diye düşündüm
Mesela daha çok resim atmak için daha çok dikkat ettim bugün
Oyy e süperrrHenüz hiç kilo almadım şükür
Ben gebelikten önce 3kilo aldım takviye vitaminlerden iştahım açıldı malesef şuan 57 kilogramım boyum var allahtan ama şekere veda etmek istiyorum
HarikaCanım sabah bende atarım foto detox günüm nasılsa
Günde bi tane çikolata mutlaka yiyorum hamilelikte bu arttı tabi canım hep tatlı şeyler istiyor pufff meyve de tüketiyorum muz,mevsim meyveleri falan ama kesmiyor.Oyy e süperrr
Başarabilirsin tatlım en çok ne yiyorsun şekerli
Günde bi tane çikolata mutlaka yiyorum hamilelikte bu arttı tabi canım hep tatlı şeyler istiyor pufff meyve de tüketiyorum muz,mevsim meyveleri falan ama kesmiyor.
Bebişim ve kendim için başarmam gerek
canımmm günaydın sabah 2 yumurtalı tabağımı hazırladım fakat yiyemedim maalesef midem bulandıGünaydınlar mutlu keyifli bir hafta diliyorum
Onun yerine peynir yenebilir canım ya da hindi füme , kuruyemiş de yiyebilirsincanımmm günaydın sabah 2 yumurtalı tabağımı hazırladım fakat yiyemedim maalesef midem bulandı
ben dün gece biraz midemi bozdum çok kötü bi gece geçirdim aslında sanırım yiyememe sebebim de buOnun yerine peynir yenebilir canım ya da hindi füme , kuruyemiş de yiyebilirsin
Canım anlamadım 2 gecedir böyle, çok yiyince olan rahatsızlıktan ağrıdan mı bahsediyorsun yoksa ishal miben dün gece biraz midemi bozdum çok kötü bi gece geçirdim aslında sanırım yiyememe sebebim de bu