Ben sizi çok çok merak ediyordum o kadar sevindim ki…amh 0.07 e2 im yerlerde fsh 18, 20 lerdeydi dünyam başıma yıkıldı iki doktora gittim normal yolla olur ama100 de 1 dediler hiç vaktin yok koş tüp bebeğe aşılama çatlatmada bir işe yaramaz yumurtaların hiç iyi değil dediler . Burda çok zaman geçirdim . araştırdım. sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım. Bu arada çocuk istemiyorduk sadece zamanım kalmadı değerlerim çok çok kötü diye acele ediyorduk ve psikoljimi bozmuştu drlar. SONUÇ: Bu dediklerimi yaptıktan sonra doğal yolla oldu:) umudunuzu sakın yitirmeyin:) hatta keşke önce vitaminlerle beslenmeyle ve sporla güçlendirseydiniz vücudu tedaviden önce. Hayırlısıyla olur inşallah Önceki postlarıma bakabilirsiniz.
tebrik ederim. çok mutlu oldum sizin adınıza.Bir de böyle paylaşmanız bizim gibi insanlara umut oluyor.amh 0.07 e2 im yerlerde fsh 18, 20 lerdeydi dünyam başıma yıkıldı iki doktora gittim normal yolla olur ama100 de 1 dediler hiç vaktin yok koş tüp bebeğe aşılama çatlatmada bir işe yaramaz yumurtaların hiç iyi değil dediler . Burda çok zaman geçirdim . araştırdım. sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım. Bu arada çocuk istemiyorduk sadece zamanım kalmadı değerlerim çok çok kötü diye acele ediyorduk ve psikoljimi bozmuştu drlar. SONUÇ: Bu dediklerimi yaptıktan sonra doğal yolla oldu:) umudunuzu sakın yitirmeyin:) hatta keşke önce vitaminlerle beslenmeyle ve sporla güçlendirseydiniz vücudu tedaviden önce. Hayırlısıyla olur inşallah Önceki postlarıma bakabilirsiniz.
Sürekli bende bu yazıyı okuyup umutlanmaya çalışıyorum. Bende yürüyüşe başladım çok uzun zamandır takviyeler kullanıyorum ama aktif bir şekilde tüp bebeğe başladıgım Şubat ayından itibaren kullanıyorum. Şuan havuz yapıyoruz inanın bu kadar zamanda sadece 2 tane ki buna şükür diyorum dondurulmuş embriyo var ben yedekte bulunsun diye bir tur daha devam ediyorum . Nasipse şuan 2 yumurta var görülen bakalım hayırlısı ise o yumurtaları da dondurabilirsek diğer aylarda trnsfer olacak daha hiç transfer olmadı . Ve şunu anladım herkesin derdi kendine çok büyükmüş. Şükür ediyorum bu halime ama aslında sukredilmesi gereken çok şey varmış . Emek veren arkadaşlarım Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah . Allah verdiğimiz emeklerin karşılığını verecek bir gün eminimamh 0.07 e2 im yerlerde fsh 18, 20 lerdeydi dünyam başıma yıkıldı iki doktora gittim normal yolla olur ama100 de 1 dediler hiç vaktin yok koş tüp bebeğe aşılama çatlatmada bir işe yaramaz yumurtaların hiç iyi değil dediler . Burda çok zaman geçirdim . araştırdım. sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım. Bu arada çocuk istemiyorduk sadece zamanım kalmadı değerlerim çok çok kötü diye acele ediyorduk ve psikoljimi bozmuştu drlar. SONUÇ: Bu dediklerimi yaptıktan sonra doğal yolla oldu:) umudunuzu sakın yitirmeyin:) hatta keşke önce vitaminlerle beslenmeyle ve sporla güçlendirseydiniz vücudu tedaviden önce. Hayırlısıyla olur inşallah Önceki postlarıma bakabilirsiniz.
Yoo inanırım, denize düşen hesabıSöylesem inanmazsın.Aktarın birine gittim kadına anlattım derdimi bunları verdi. Bi cahil cesaretiyle kullanmaya başladım.3 ay kullancam aynı zamanda doktorun verdiği vitamini falanda kullanıyorum.
amh 0,04 fsh 17 e2 ve lh normal sanırım çünkü hiç bir doktor onları söz konusu etmedi.Yoo inanırım, denize düşen hesabı
Ins faydalarını görürsün
Senin sıkıntı neydi?
E2, lh, amh kaçtı?
Benim rezerv düşüklüğü.
Hangi vitaminleri kullanmıştınız?amh 0.07 e2 im yerlerde fsh 18, 20 lerdeydi dünyam başıma yıkıldı iki doktora gittim normal yolla olur ama100 de 1 dediler hiç vaktin yok koş tüp bebeğe aşılama çatlatmada bir işe yaramaz yumurtaların hiç iyi değil dediler . Burda çok zaman geçirdim . araştırdım. sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım. Bu arada çocuk istemiyorduk sadece zamanım kalmadı değerlerim çok çok kötü diye acele ediyorduk ve psikoljimi bozmuştu drlar. SONUÇ: Bu dediklerimi yaptıktan sonra doğal yolla oldu:) umudunuzu sakın yitirmeyin:) hatta keşke önce vitaminlerle beslenmeyle ve sporla güçlendirseydiniz vücudu tedaviden önce. Hayırlısıyla olur inşallah Önceki postlarıma bakabilirsiniz.
3 ayın sonunda ins degerlerin düzelir.Söylesem inanmazsın.Aktarın birine gittim kadına anlattım derdimi bunları verdi. Bi cahil cesaretiyle kullanmaya başladım.3 ay kullancam aynı zamanda doktorun verdiği vitamini falanda kullanıyorum.
Detox yaptim. Gluteni azaltin yada kesin. sut icmeyin ama fermente sut urunleri tuketin yogurt kefir peynir gibi. Bol yuruyus. Organik ari sutu organik kestanebali aksamlari yatmdan yada sabah ackarinla bir tatli kasigi . D , b12 (metilkobamalin formunda , folikasit (metil folatformunda) bu vitamin formlari cok cok onemli cogu form yeteri kadar emilemio bosa gidio Follatro diye bir vitamin var saydiklarimin hepsi icinde var onu alabilirsiniz .1. hap o. 2. Hap Balik yagive q10 (omepa) . 3.Demir +2 degerlikli olucak ozellikle adet donemlerinde. C viitamini yada bol meyveyle birlikte. Son iki ay Clife kullandim. Bu saydiklarimi duzenli6 ay yaptim. Birsey olmaz deyip ekmek borek yemedim. Haftada 1 yedim bunlari.Kahvaltida 2 yada 3 yumurta yedim.Yumurta gelisimi icin protein cok onemli yanina karabugday ekmegi yaptim. Bol avokafo tukettim.Paketli yiyecekler yemedim.Seker hafatada 1 den fazla tuketmedim receldi kolaydi hepsi yasak. Son iki uc ay daha cok ketojonik beslenmeye calistim yani bolsebze bol meyve bol et tavuk balik gibi.Umarim yardimci olmustur yazdiklarim.Detaylica anlatmaya calistim.Dr um bile sonuclarima sasrdi .beslenme deyip gecmeyin inanilmaz etkiliyor hormonlari. Ben arada collagen ve glutatyon da kullandim . Eminim hepsinin cok etkisi olmustur ama en cok saglikli beslenme , Follatro , omepa ve clifeHangi vitaminleri kullanmıştınız?
T Tuna umut Tuna hanim. Siz de okuyun istedim etiketledim.Umarim emeklerininizin karsiligini alirsiniz ki eminim hayirlisiyla dogru zamanda olucaktir insallahDetox yaptim. Gluteni azaltin yada kesin. sut icmeyin ama fermente sut urunleri tuketin yogurt kefir peynir gibi. Bol yuruyus. Organik ari sutu organik kestanebali aksamlari yatmdan yada sabah ackarinla bir tatli kasigi . D , b12 (metilkobamalin formunda , folikasit (metil folatformunda) bu vitamin formlari cok cok onemli cogu form yeteri kadar emilemio bosa gidio Follatro diye bir vitamin var saydiklarimin hepsi icinde var onu alabilirsiniz .1. hap o. 2. Hap Balik yagive q10 (omepa) . 3.Demir +2 degerlikli olucak ozellikle adet donemlerinde. C viitamini yada bol meyveyle birlikte. Son iki ay Clife kullandim. Bu saydiklarimi duzenli6 ay yaptim. Birsey olmaz deyip ekmek borek yemedim. Haftada 1 yedim bunlari.Kahvaltida 2 yada 3 yumurta yedim.Yumurta gelisimi icin protein cok onemli yanina karabugday ekmegi yaptim. Bol avokafo tukettim.Paketli yiyecekler yemedim.Seker hafatada 1 den fazla tuketmedim receldi kolaydi hepsi yasak. Son iki uc ay daha cok ketojonik beslenmeye calistim yani bolsebze bol meyve bol et tavuk balik gibi.Umarim yardimci olmustur yazdiklarim.Detaylica anlatmaya calistim.Dr um bile sonuclarima sasrdi .beslenme deyip gecmeyin inanilmaz etkiliyor hormonlari. Ben arada collagen ve glutatyon da kullandim . Eminim hepsinin cok etkisi olmustur ama en cok saglikli beslenme , Follatro , omepa ve clife
Çok zarifsiniz çok teşekkür ederim inşallah benimde kafam çok karışık şuan beklemede 2 tane 3. Gün embriyom var. İkisini mi trasfer etsem yoksa bir tur daha mı yumurta toplatsam inanın bilmiyorum. Nerdeyse 5. Tedavi olacak son iki denemede yumurta döllenmediT Tuna umut Tuna hanim. Siz de okuyun istedim etiketledim.Umarim emeklerininizin karsiligini alirsiniz ki eminim hayirlisiyla dogru zamanda olucaktir insallahtup bebek maddi manevi zor bir surec cevremden biliyorum. İnsallah tez zamanda cok guzel haberler alirsiniz alamazsaniz bile sakn uzulmeyin vucudunuzun gucune inanin ve sunu dusunun. Yumurtalar uyarilmaya baslandgi anda aktive oluyor , burda kac kisi var tup bebekle olmadi deyip bir iki aya normal yolla olan.Benim 0.07 ile oldu inanin herkesin olur.İnsallah tez zamanda guzel haberlernizi aliriz ben de tam artk istemiyorum dedgm zamanda geldi demek kafa rahatligida cok onemli o yuzden stres yapmayin sakin.
En onemlisi kahveyi soylemeyi unuttum.Kafein cok zarar veriyor hormonlari adrenal bezlerini bozuyor yavasca birakin cok iciyorsaniz bire indirin cok icmiyorsaniz komple birakin cay da dahil.Zaten zararli oldgu icin hamilelikte de birden fazla hatta bazi drlar hic tavsiye etmiyor.Ben onun da cok faydasini gordum zaten bence senelerce cok kahve ictgim icin boyleydi hormonlarim ve yumurtaliklarim .yeni yeni arastirmalar yapiliyor yurtdisinda bununla ilgiliEvet bende gluteni sütü kestigim aydan sonra kı aylarda daha fazla yumurta gözlemlendi şans mı bilmiyorum ama beslenme çok önemli bunu biliyorum. Dediklerinizi yaklaşık olarak bende yaptım
Benim yumurtalar buyumuyordu bir de 9 ve 10 mm falan di en son ovulasyon doneminde. Bu yaptiklarimdan sonra demekki buyudu duzeldi ve tuttu. O haldeyken dr bana tup bebekde bilecok fazla sans vermemisti normal yolla da 100 de 1 olur o sansli kisi de sen olurmusun demisti.sonra yabancisitelerden okudum arastrdim hep.bugun yaptgniz tum yatirimlar vitaminler vs yuruyusler en az 6 ay soraki yumurtalari etkiliyor.Yani dollenmeyen yumurtalariniz olmus olsa bile o altin yumurtayi dogal yolla bundan 6 ay sora elde edeblirsiniz. Yani umut her zaman var. En azindan cok sukur yumurtaniz olusuyor .O yuzden degerlere de takilmayin cok motivasyonunuz da hep yuksek olsun. Bu clife i kullananlardan hep yazmislardi ben de o donem okudum 5 basarisiz tup bebek denemesinden sonra bile dogal yolla olan cok insan var. Dogru zamanda gelicektir stres cok onemliÇok zarifsiniz çok teşekkür ederim inşallah benimde kafam çok karışık şuan beklemede 2 tane 3. Gün embriyom var. İkisini mi trasfer etsem yoksa bir tur daha mı yumurta toplatsam inanın bilmiyorum. Nerdeyse 5. Tedavi olacak son iki denemede yumurta döllenmedibunlarda tutunmazsa büyük bir hayal kırıklığı yaşarim diye yedekte bir tane yumurta beklesin istiyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum çok kararsızım ne yapsam bilmiuorum son ikisi döllenmediği için bunlarda tutunmazsa panikteb ölürüm herhalde
Ne tatlısınız çok teşekkür ederim umut oldunuzBenim yumurtalar buyumuyordu bir de 9 ve 10 mm falan di en son ovulasyon doneminde. Bu yaptiklarimdan sonra demekki buyudu duzeldi ve tuttu. O haldeyken dr bana tup bebekde bilecok fazla sans vermemisti normal yolla da 100 de 1 olur o sansli kisi de sen olurmusun demisti.sonra yabancisitelerden okudum arastrdim hep.bugun yaptgniz tum yatirimlar vitaminler vs yuruyusler en az 6 ay soraki yumurtalari etkiliyor.Yani dollenmeyen yumurtalariniz olmus olsa bile o altin yumurtayi dogal yolla bundan 6 ay sora elde edeblirsiniz. Yani umut her zaman var. En azindan cok sukur yumurtaniz olusuyor .O yuzden degerlere de takilmayin cok motivasyonunuz da hep yuksek olsun. Bu clife i kullananlardan hep yazmislardi ben de o donem okudum 5 basarisiz tup bebek denemesinden sonra bile dogal yolla olan cok insan var. Dogru zamanda gelicektir stres cok onemli
Tesekkur ederim .Bu kahve cay meselesi inanlmaz onemli ne olur bir ay yapip aman birsey olmadi deyip birakmayin , saglikli beslenmeyi de oyle .En az 6 ay yapin gercekten sonuc icin. İnanin burdan yazicaksiniz bana ikinci mucize de benim diye. Vucut inanlmaz birsey biz izin verirsek kendisini cokguzel yeniliyorNe tatlısınız çok teşekkür ederim umut oldunuzbende sizin gibi düşünüyorum diyeti yaptıktan sonra doktor çok şaşırmıştı bu amh ile bu yumurtalar diye . Bu aralar beslenmem berbat durumda kahve çay çok tükettim yarından sonra kahve ve çay asla içmiyorum radikal bir değişim yapmak zorundayım tekrar umarım sizde sağlıkla evladiniza kavuşursunuz sevgiler
Tesekkur ederim .Bu kahve cay meselesi inanlmaz onemli ne olur bir ay yapip aman birsey olmadi deyip birakmayin , saglikli beslenmeyi de oyle .En az 6 ay yapin gercekten sonuc icin. İnanin burdan yazicaksiniz bana ikinci mucize de benim diye. Vucut inanlmaz birsey biz izin verirsek kendisini cokguzel yeniliyor
Dr Aysegul coruhluyu oneririm okumanizi.Sirkadyen ritm cok onemli cok gec saatde yatmayin ki hucreleriniz yenilenebilsin. Bir de burda okudugunuz olumsz seylerden coketkilenmeyin. Etkilenirseniz bilincaltina mesaj gonderirsiniz. İyigeceler dilerim
Çok teşekkür ediyorum detaylı ilgilenmişsinDetox yaptim. Gluteni azaltin yada kesin. sut icmeyin ama fermente sut urunleri tuketin yogurt kefir peynir gibi. Bol yuruyus. Organik ari sutu organik kestanebali aksamlari yatmdan yada sabah ackarinla bir tatli kasigi . D , b12 (metilkobamalin formunda , folikasit (metil folatformunda) bu vitamin formlari cok cok onemli cogu form yeteri kadar emilemio bosa gidio Follatro diye bir vitamin var saydiklarimin hepsi icinde var onu alabilirsiniz .1. hap o. 2. Hap Balik yagive q10 (omepa) . 3.Demir +2 degerlikli olucak ozellikle adet donemlerinde. C viitamini yada bol meyveyle birlikte. Son iki ay Clife kullandim. Bu saydiklarimi duzenli6 ay yaptim. Birsey olmaz deyip ekmek borek yemedim. Haftada 1 yedim bunlari.Kahvaltida 2 yada 3 yumurta yedim.Yumurta gelisimi icin protein cok onemli yanina karabugday ekmegi yaptim. Bol avokafo tukettim.Paketli yiyecekler yemedim.Seker hafatada 1 den fazla tuketmedim receldi kolaydi hepsi yasak. Son iki uc ay daha cok ketojonik beslenmeye calistim yani bolsebze bol meyve bol et tavuk balik gibi.Umarim yardimci olmustur yazdiklarim.Detaylica anlatmaya calistim.Dr um bile sonuclarima sasrdi .beslenme deyip gecmeyin inanilmaz etkiliyor hormonlari. Ben arada collagen ve glutatyon da kullandim . Eminim hepsinin cok etkisi olmustur ama en cok saglikli beslenme , Follatro , omepa ve clife
Ben o donem iki uc dr gezmistim .Bir dr artk bu hormon testlerine inancim azalmaya basladi 0.07 den dusuk amh le dogal yolla ikiz gebelik elde eden hastam var dedi. Bana motivasyon oldu. Gluteni vs o drum solemisti.Burda da cok yazi okudum ama o bitkisel kurlere vs grmedim onlar cok hormonlari bozabiliyor.genelde yurtdisi kaynaklarindan okudum herseyi. Makarna bulgur hic yemiyordum. Haftada 1 yada on gune bir istedgimi yiyordum. Glutensiz karabugday ekmegi yapiyordum cig karabigday unundan bir donem onu yedim bir donem ketojonik yani dusuk karbonhidratli beslendim. Karbonhidrat insulini cikariyor cok hizli o da iyi gelmiyor yumurtaliklara. Bol sebze yemegi + salata bol et yada tavuk yagsiz +salata seklinde beslendim doyana kadar yedim bu saydiklarimi.Ara ogunde meyve yedim genellikle muz vs gibi. Haftada 4 yada 5 gunde en az 1 saat yuruyus .yarim saat hic bir ise yaramiyor gunluk hareket etmemiz gereken miktari karsiliyor ancak. Tempolu 1 saat yapamiyorsaniz en az 45 dakika. Clife i son 2 ay kullandim sadce. Onun da cok etkili oldgunu dusunyyorum. Sabah aksam ac karinla yemeklerden on dakika once bir cay kasigi dolusu yiyorsunuz hormonlari duzenliyor.adetin birinci gunu baslaniyor yumurtlama donemi 13, 14 . Gunler birakiliyor .onu da tavsiye ederim tup bebek yapmiyorsaniz. Tup bebek ilaclariyla olmaz diye dusunuyorum. Bir de sirkadyen beslenme cok onemli. Aksam yemeginden sonra yani 6 dan sonra sabah kahvaltisina kadar hic birsey yemezseniz vucut kotu hucreleri atip yenilerini uretiyor yenileniyor. Gece acligi deniyor Aysegul Coruhlunun kitaplarina goz atmanizi oneririm. Sekeri de kisitlyin haftada bir ikiden fazla almamaya calisin. Bir kere basladiniz mi kolaymis diyorsunuz hic zorlanmadim ben.Çok teşekkür ediyorum detaylı ilgilenmişsin❤
Gluteni bende azalttım,
-sen ekmek, pirinç, bulgur, makarna hiç mi yemedin aylarca?
Ben kahvaltıda ekmek yiyorum.sonra daha yemeneye çalışıyorum.
Bulgur, mskarna hiç yemiyorum arada pirinç pilavı.
-Her gün mü yürüyüş veya spor yapıyordun?
-Bunları Dr mu demişti kendin mi okumuştun buralardan?
Ben bi çoğunu yapıyorum aslında bana Dr um demişti, ama ikişer ay kullandırttı,
-sen sürekli kesintisiz 6 ay mı kullandın?
İkişer ay; Folat, b 12 (dil altı), selenyum, magnezyum, çinko, d vitamini, c vitamini, üzüm ekstresi, lugol,
Beş altı aydır da; omepa q 10, arı sütü polen propolis yedim.
-Senin kaç ay sonra oldu korunmayı bırakalı?
Bir çok ayrıntı, soru sordum, unutma lütfen:)
Gluteni ramen mi kestin, kahvaltıda bile ekmek yememe gibi?Evet bende gluteni sütü kestigim aydan sonra kı aylarda daha fazla yumurta gözlemlendi şans mı bilmiyorum ama beslenme çok önemli bunu biliyorum. Dediklerinizi yaklaşık olarak bende yaptım