Herkese merhaba öncelikle hepinize hayırlı olsun hayırlısı neyse de o olsun. Ben de şu süreçten geçmiş birisiyim. Sizi çok iyi anlıyorum. Eşimle uzun zamandır tanışıyorduk evlendik hiç korunmadik beklemenin anlamı yok bebek VS yapalım. Bir de kayınvalide sağ olsun baskı üstüne baskı. Sonra çevre baskısı falan iyi dedik. Bir sene sonunda bebek olmadı doktora gittim hemen bir sorun yok deneyin biraz daha dediler. Tamam dedik sonrasında yine olmadı kayınvalide iyice baskıya devam etti eee hadi bir çocuk hadi bir çocuk iyice strese girdim o stres bir de hamile kalamamak beni iyice germeye eşimle tartışmalara başladık. Regl 3.gunu doktora gittim amh seviyesi için. Seviye 0.03 çıktı hiç unutmuyorum kafamdan aşağı kaynar sular döküldü. Doktor bir ilaç verdi ama ben de bir şeyler yapmam lazım. Diye sağlıklı VS beslenmeye başladım. Neyse süreç geçti ilaçlar iğneler sonunda iki yumurta var dediler ama. Kalitesini bilemeyiz. ben dedim buna da şükür. Sonuç olarak ikisi de kalitesiz oldu yani döllenme bile olmadı. Tabii yine denedik yine olmadı. Ben iyice umutsuzluğa kapıldım çok ağladım çok üzüldüm çok dua ettim. Eşim baktı böyle olmayacak şehir değişikliğine falan gittik ortamımı değiştirdim beni o surecte üzen kim varsa görüşmedim. Bebek olayı olmayacak diye biraz daha rahat oldum gezdim dolaştım eşim Memurdu sehirde yeni tanistiklarimiza yeni evlendik VS dedik çocuk sormasınlar diye. Taşındıktan 6 ay sonra eşim Koronavirus oldu bende de aynı belirtiler vardı ama karın ağrım fazlaydı herhalde regl olucam bir de o eksik diye düşündüm sonra takvime bakınca 2 hafta geçmiş. Olduğunu gördüm aklıma kurt düştü hemen test yaptım ve o anda öyle bir ağladım ki anlatamam pozitif çıktı. Hamile kalamazsın diyen doktorlar kısır diyen kayınvalidem bana destek olan eşim her şey gözümün önünden gece geçe ağladım. Eşime de söyledigimde inanamadı o da hemen aynı gün kan testine gittim değerim 5525 çıktı. Eşim düzelince doktora da gittim ve sonuç ikizlerim olacaktı. Allahim binlerce şükürler olsun şu anda 21 aylıklar ortalıkta koşturuyorlar binlerce kez şükürler olsun size de Rabbım en kısa surede nasip etsin. Bu arada kayınvalidem falan bebeklerim olacağını 5 aylık olunca öğrendi sağ olsun sevindi ama torunlarını görmeye bir kere bile gelmedi
Not:asla ümitsizliğe kapılmayın Allah ol derse olur
Bir de o süreçte ben avokado ceviz salata yumurta falan çok yemiştim ilaçlardan dolayı kilo almıştım kilo vermeye calisiyordum
Amh degrrimden dolayı bana yakında menopoza girersin demişlerdi ama ben hala regl Oluyorum hatta doktor dikkat et tekrar hamile Kalabilirsin dedi
Biraz uzun oldu kusura bakmayın hepinizi öpüyorum Rabbım göz yaşlarınızi dindirsin tez zamanda yavrularınızi sizlere nasip etsin