Çok düşük amh 😔

Benim amh 0,14 iken önce 2 yumurta toplandı 1 embriyo oldu sonra 4 yumurta ve yine 1 embriyo oldu. Doktorum her zaman 1 olsun bizim olsun derdi, öyle de oldu

fsh ı hatırlamıyorum ama adetim düzenli değildi.
Kac ayda bir oluyordun, Dr alttan kaç folikül görüyordu (yumurta)?
Rezerv 1.01 iken Dr hamile kalnanla ilgili olumsuz konuşuyor muydu tuple bile olmaz diyorlar.

Beslenmen nasıldı, ekmek pilav vs yer miydin? Bununonermiyorlarda.
Su çok içer miydin, yürüyüş yapar mıydın?

Biraz çok sormuş olabilirim,benzer durumda olunca anlıyorsundur ne kadar yıpratıcı olduğunu.

Ben tüp bebek tedavisine başladığımda adetim düzenliydi tedaviler başlayınca bozuldu. ilaçsız adet olmamaya başladım.
amh benim ilk tahlilde 0,1 çıktı sonra birdaha yaptırmadım.
Bazı doktorlar yumurta dönasyonunu düşün dedi. Onlara gitmeyi bıraktım böyle dediklerinde. Bana umut veren olur diyen doktorlarla devam ettim.
Herşeyi yiyordum ben özel bir diyet yapmadım.
Su açıkcası çok içmiyordum. Yürüyüş yapıyordum.

yumurta en fazla 2 görmüştü topladığındada 1 tane geliyordu. Bazı toplamalarda sıfır yumurta ile çok döndüm.

yumurta en fazla 2 görmüştü topladığındada 1 tane geliyordu. Bazı toplamalarda sıfır yumurta ile çok döndüm.
Folikül dışında da sorularıma cevabin var mı canım?
Sen tüp mü yaptırdın topladığında Dr yujurta demişsin.

Benimde yaşımdan dolayi düşük doktorum ilaç verdi biesteron enaz 3 ay kullanmak için yumurtlar için iyi bir profesör gidin derim allahtan umit kesilmez yumurta var sonuç

Folikül dışında da sorularıma cevabin var mı canım?
Sen tüp mü yaptırdın topladığında Dr yujurta demişsin.
diğer sorularına bir önceki mesajda cevap verdim yumurta sayısına cevabı unuttuğum için tekrar yazdım yukarı bakabilirsin. 5 kez tüp bebek yaptırdım. Bir folikülden bir yumurta çıkıyor.

Şimdi okudum görmemişim.

Tebrik ederim doktorunuz kimdi ?

Tebrik ederim hakkını vermişsiniz bravo ciddi bir başarı bu
Yaşınız kaç ve doktorunuzu merak ettim.

diğer sorularına bir önceki mesajda cevap verdim yumurta sayısına cevabı unuttuğum için tekrar yazdım yukarı bakabilirsin. 5 kez tüp bebek yaptırdım. Bir folikülden bir yumurta çıkıyor.
Burayı okuyunca eski mesajlara geri bakıp gördüm.
Ya donasyonda zor bi karar, kolay kolay istenmeyecek.

5 tüp ne kadar zor, yıpranmışsındır maddi/ manevi.
Allah'ın işine bak, onca tüple olmasın sen gel doğal yolla kal takdiri ilahi

Vücudunda bir çok yan etki yaptı mi bunca tedavi?
Ben bi kez takip yaptrdım resmen gerim gerim gerilkistim hormonlardan.

Bu rezerve olumlu konuşan Dr kimdi? Genelde 0,01 hep umut kırıcı konuşurlar.

Özelde "bunları yazmıştım" demiştiniz ya, o mesajı şimdi buldum okudum, sağ olasın tekrar

her denemede 25 bin ortalama gidiyordu. Belli bir zaman sonra saymamaya başladım. Ameliyatlarda oldu histereskopi prp gibi. prpyi yeditepe hastanesinde yaptırmıştım.
Maddi manevi ne zorluklar di mi?
Birde bu kaç sene öncesi, şu an en az 35 dir o.

Prp ise yaradı mı? Çoğunda yaramadığını okudum.

Dr un bahçeci tüpte di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…