Çok düşük amh 😔

prp işe yaramadı.
en son denememi 2021 kasımda yapmıştım.o zaman 25 binin üzerine çıkmıştı
Dr un bahçeçi tüpde di mi?
Yoksa özel muayenehanesi mi var?

Bi akrabamıda ona yönlendireyim diyorum sana umut olmuş olumlu yaklaşmış, moralini bozma ol.

Merhabalar herkese amh değerim 0.07 çıktı ve bu bilgiyi duyar duymaz dünyam başıma yıkıldı biz uzun zamandır bebek düşünmüyorduk . Tüp bebek asamasina başladık ilk denemede değerle folikul sayısı paralel çıkmadı şükür 3 yumurta topandi bir tane 3. Gün donduruldu şükürler olsun. Sonrasında havuz işlemi yapilacakti 2. De yumurta görüldü fakat tedaviye uygun boyutta değildi . Bende bu ayı ovulasyon testi ile takip ettim ama yumurtlama görülmedi iyice enerjim düştü. Sizce bu durumda olup bu süreç böyle uzun süren oldu mu çok korkuyorum herşeyi deniyorum incir kürü vitaminler bu kadar takviye ye rağmen yumurtlama neden olmadı
Merhaba,
Aynı süreçlerden geçmiş biri olarak size kendi hikayemden bahsetmeye geldim.
34 yaşında 3 yıllık evli bir kadınım. 2 sene doğal yollar ile hamile kalmayı denedim. 1 yıl sonra olmayınca ovülasyon testleri bir takım bitkisel kürler vs denemediğim birşey kalmadı desem yeridir. Sonrasında bir kadın doğum doktoruna gittim klomen + çatlatma iğneleri vs ile tam 6 ay tedavi gördüm yine bir sonuç elde edemedim. Doktorum hsg çekilmemi istedi çekildim. Bir sorun yok dedi. Zamana bırakmami söyledi. Tabii ben zamana bırakmak şöyle dursun hemen tüp bebek doktoru araştırmalarına başladım.

Doktoru buldum hemen tedaviye başladık. Hsg ye göre amelliyat olmamı önerdi. Tüplerde sorun vardı. Tek sorun bu zannederken yapılan tetkikler sonucunda amh 0.78 çıktı ama folikül sayısı bu amh göre çok çok düşük idi. İlk etapta 4 yumurtam çıktı 4 ünün de kalitesi düşüktü. Tedavi iptal oldu. İkinci yumurta toplamada 5 yumurta oldu 4 toplandı 2 tane kaldı 5. Güne donduruldu. 1 hafta yada 10 gun sonunda Natürel transfer yapıldı. Vee ikiz bebeklerime hamile kaldım şükürler olsun 🤲

Şu an 4 aylıklar. Diyeceğim o ki vazgeçmeyin. Amh düşük olsa bile önünüze başka başka engeller çıksa bile vazgeçmeyin.

Çok uzattım farkındayım. Son olarak birsey önermek istiyorum. Ben yumurta toplama gününden 1 ay önce beeo nun arı sütü polen tabletini kullandım. Doktoruma danışarak. Yumurta sayım artmadı tabii ama kalite bakımından faydalı olduğunu düşünüyorum. Sizde araştırın doktorunuza danışın.

RABBIM çocuk isteyen herkesi sevindirsin. Tedavi aşamasında olan arkadaşlara da tavsiyem umutsuz olmasınlar. Birgün kucağınızin dolacagini hayal edin beni bu hayal ayakta tuttu ve mücadele gücümü arttırdı. Dualarım sizinle 🤲

Benimde tesadüfen oldu inanın sizde umudunuzu yitirmeyin .ben incir kürü havuç kürü yaptığım zamanda oldu onu yapmadigim ay tedaviye alınacak büyüklukte değildi bu ayda incir kürü denedim adeti bekliyorum eğer tedaviye alınırsam incir kürü ise yaradı demektir
incir kürü işe yaradı mı acaba benim amh 0.07 çıktı da denemek istiyorum inciri

X