Çok düşük amh 😔

üzülmeyin yanlız değilsiniz. amh 0.4 fsh 17. ilk tüp bebek denemem geçen aydı ve negatif sonuçlandı.Bu ayda ovülasyon testi deniyorum. Normal yoldan olma umudum hem var hem yok. Korkukalarınızı ve hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum .vardır yeri ve zamanı Allah'a tevekkül edin
Hangi ovülasyon testi kullanıyorsunuz benim de amh düşük nisanda yaptırdığım ilk transferim tutmadı ikinci denemeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz inşaallah gerek kalmaz

Hangi ovülasyon testi kullanıyorsunuz benim de amh düşük nisanda yaptırdığım ilk transferim tutmadı ikinci denemeyi ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz inşaallah gerek kalmaz
Hatırlamıyorum testin adını da. Takip etmiyorum artık herşeyi oluruna bıraktım. Cesaretim yok bide 2. Yi denemeye

Merhabalar herkese amh değerim 0.07 çıktı ve bu bilgiyi duyar duymaz dünyam başıma yıkıldı biz uzun zamandır bebek düşünmüyorduk . Tüp bebek asamasina başladık ilk denemede değerle folikul sayısı paralel çıkmadı şükür 3 yumurta topandi bir tane 3. Gün donduruldu şükürler olsun. Sonrasında havuz işlemi yapilacakti 2. De yumurta görüldü fakat tedaviye uygun boyutta değildi . Bende bu ayı ovulasyon testi ile takip ettim ama yumurtlama görülmedi iyice enerjim düştü. Sizce bu durumda olup bu süreç böyle uzun süren oldu mu çok korkuyorum herşeyi deniyorum incir kürü vitaminler bu kadar takviye ye rağmen yumurtlama neden olmadı
amh 0.07 e2 im yerlerde fsh 18, 20 lerdeydi dünyam başıma yıkıldı iki doktora gittim normal yolla olur ama100 de 1 dediler hiç vaktin yok koş tüp bebeğe aşılama çatlatmada bir işe yaramaz yumurtaların hiç iyi değil dediler . Burda çok zaman geçirdim . araştırdım. sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım. Bu arada çocuk istemiyorduk sadece zamanım kalmadı değerlerim çok çok kötü diye acele ediyorduk ve psikoljimi bozmuştu drlar. SONUÇ: Bu dediklerimi yaptıktan sonra doğal yolla oldu:) umudunuzu sakın yitirmeyin:) hatta keşke önce vitaminlerle beslenmeyle ve sporla güçlendirseydiniz vücudu tedaviden önce. Hayırlısıyla olur inşallah Önceki postlarıma bakabilirsiniz.

Merhabalar herkese amh değerim 0.07 çıktı ve bu bilgiyi duyar duymaz dünyam başıma yıkıldı biz uzun zamandır bebek düşünmüyorduk . Tüp bebek asamasina başladık ilk denemede değerle folikul sayısı paralel çıkmadı şükür 3 yumurta topandi bir tane 3. Gün donduruldu şükürler olsun. Sonrasında havuz işlemi yapilacakti 2. De yumurta görüldü fakat tedaviye uygun boyutta değildi . Bende bu ayı ovulasyon testi ile takip ettim ama yumurtlama görülmedi iyice enerjim düştü. Sizce bu durumda olup bu süreç böyle uzun süren oldu mu çok korkuyorum herşeyi deniyorum incir kürü vitaminler bu kadar takviye ye rağmen yumurtlama neden olmadı
Sonucunuz ne oldu bilmiyorum ama benim amh 0.14 gibi birşeydi. Tüp bebekte önce 2 yumurta topalndi 1 tane 3. Gün donduruldu. Diğer ay daha yüksek doz iğne ile 4 yumurta toplandı ama yine 1 embriyo 3. Gün donduruldu. Hangisi bilmiyorum ama o umutsuz baktığım embiyorlarin biri 3. Gün çözdürüldü, 5. Güne gitti ve tuttu. Çok şükür kızım şimdi 8 aylık. Çok umut hikayesi okur başıma gelmez derdim ama pes etmeyin

Bende havuz yöntemi uygulandı iki tane dondurulmus bekleyen yumurtam var 3. Günde tabi bunlar her seferde bir tane toplanarak donduruldu. bugün de 3. İşlem sonunda bir tane toplanan yumurtanın döllenmediği haberini aldım canım sıkıldı amacım yedekte bir yumurta beklemekti. Kafam çok karışık iki tane 3. Günu transfer mi ettirmeliyim yoksa toplama işlemine devam mi etmeliyim. 3. Günleri dışarda 5. Güne riske atmak mantıklı mı onu da bilmiyorum . Sizler adına da çok sevindim Allah bizimde emekleri boşa çıkarmasın

amh 0.07 e2 im yerlerde fsh 18, 20 lerdeydi dünyam başıma yıkıldı iki doktora gittim normal yolla olur ama100 de 1 dediler hiç vaktin yok koş tüp bebeğe aşılama çatlatmada bir işe yaramaz yumurtaların hiç iyi değil dediler . Burda çok zaman geçirdim . araştırdım. sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım. Bu arada çocuk istemiyorduk sadece zamanım kalmadı değerlerim çok çok kötü diye acele ediyorduk ve psikoljimi bozmuştu drlar. SONUÇ: Bu dediklerimi yaptıktan sonra doğal yolla oldu:) umudunuzu sakın yitirmeyin:) hatta keşke önce vitaminlerle beslenmeyle ve sporla güçlendirseydiniz vücudu tedaviden önce. Hayırlısıyla olur inşallah Önceki postlarıma bakabilirsiniz.
Bende tesadüf ya tüp bebek öncesi eleminasyon diğeri ve ozon tedavisi gördüm bunun paralelinde ilk tüp bebekte 3 yumurta gözüktü ve 1 tane dondurulmus var

Vitamin ne kullandınız acaba bende bayaga nerdeyse bir yıldır OMEGA qenzim propolis arı sütü türevi herşeyi kullanıyorum

üzülmeyin yanlız değilsiniz. amh 0.4 fsh 17. ilk tüp bebek denemem geçen aydı ve negatif sonuçlandı.Bu ayda ovülasyon testi deniyorum. Normal yoldan olma umudum hem var hem yok. Korkukalarınızı ve hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum .vardır yeri ve zamanı Allah'a tevekkül edin
Bu üreme tamamen sürpriz işi, bu değerlerle hamile kalanlar kesinlikle var.

Hayırlı olsun, gözünüz aydın🤲
Değerlerimiz nerdeyse aynı,
Dr unuzun dedikleri bile, sonrasnda değiştirdim Dr u moralimi bozduğundan.

"sağlıklı beslendim vitaminlerimi kullandım spor yaptım" demişsin,
Neler yedin, nasıldı yeme düzenin? vitaminlerin heydi?
ne kadar süre spor yaptın sonuç aldın?
Darısı hepimize inş🤲

Benimde tesadüfen oldu inanın sizde umudunuzu yitirmeyin .ben incir kürü havuç kürü yaptığım zamanda oldu onu yapmadigim ay tedaviye alınacak büyüklukte değildi bu ayda incir kürü denedim adeti bekliyorum eğer tedaviye alınırsam incir kürü ise yaradı demektir
incir kürü işe yaramış mıydı canım?

Canım sende bi gelişme var mı?

incir kürü işe yaramış mıydı canım?
Birinci toplamada kullandım ise yaradı
İkinci için gitmeden kullanmadım onda yumurta büyümedigi için tedavi edilmedim ikinci kontrolde kullandım yine ise yaradi
Üçüncüde kullanmadım fakat yumurta döllenmedi. Yani işin açıkçası bende işe yaradı ama kiste sebep oldu her seferde yani riskide var bence kullanmadan önce dikkat etmek gerekiyor

Birinci toplamada kullandım ise yaradı
İkinci için gitmeden kullanmadım onda yumurta büyümedigi için tedavi edilmedim ikinci kontrolde kullandım yine ise yaradi
Üçüncüde kullanmadım fakat yumurta döllenmedi. Yani işin açıkçası bende işe yaradı ama kiste sebep oldu her seferde yani riskide var bence kullanmadan önce dikkat etmek gerekiyor
Bende kistten endişeliyim diye yiyemedim inciri, bir tane yedim sadece.

Kist olduysa nasıl ise yaradı, kist olunca yumurtadan sonuç alınmıyor biliyorum?

Allah hepimize yardım etsin. Bu arada bir doktor video özledim prof bayanlara havuç ve incir yemelerini öneriyoruz hergün 5 incir ve havuç demekki faydası var

maalesef.Şuan çuha çiçeği yağı kapsülü ve çakşır kökü suyu kullanıyorum.yumurta çatlama döneminde de keten tohumu yağı kullanıcam.Bakalım artık hayırlısı.
Keten tohumu yağı östrojen olduğu için mi kullanıyorsun yumurtlamada?

Çuha çiçeği yağı ne işe yarıyor, Dr mu önerdi bunları?

Keten tohumu yağı östrojen olduğu için mi kullanıyorsun yumurtlamada?

Çuha çiçeği yağı ne işe yarıyor, Dr mu önerdi bunları?
Söylesem inanmazsın.Aktarın birine gittim kadına anlattım derdimi bunları verdi. Bi cahil cesaretiyle kullanmaya başladım.3 ay kullancam aynı zamanda doktorun verdiği vitamini falanda kullanıyorum.

X