- Konu Sahibi yorgunummm
-
ve ona vermedim benparasina el mi koymusum ? bunu nerden cikardiniz ? parasi hazir zaten
Bencede sizi ilgilendirmez ayrica para ayri mevzu koltuk ayri mevzu bir tutmanizda sacma ustelikte dilenipte toplamamis sonucta baskalarinin verdiklerini kabul edip kendi parasinida kenara koyup ev almasi sizi niye bukadar kizdiriyoSlm hanimlar Hayirli Ramazar ,
5 yillik bir arkadasim var (dı). Ben onu hep durumu kotu olarak bilirdim. İkimizde evli coluk cocuk sahibiyiz.. Evi rahmetli kayinpederinin , esyalar da onun kendisi carsafli (amacim carsafa laf demek degil kiyefet tek cesit. Çocukalarin kiyafetlerini genelde benden, baska kisilerden alir. Perdeler , halilar ne bileyim hersey baskasinin. Neyse ben 3 sene oluyor 2 cekyat aldim ( 2 bin tl ikisi) . 3 ay falan kullandim oglum oda istedi o zamanlar psikologa gidiyoruz dr. kendi odasi olsun ,kendi esyalari olsun sorumlulugu artar gibi gibi konustu. Rahmetli annem zorla oda yapmamizi istedi evde eks. oda yok her neyse oda masrafini annem karsiladi cekyatlari koyacak depo vs. olmadigi icin ihtiyac sahibi birisine vermek istedim. Bu kadin ablamin durumu kotu ona verelim dedi ok. dedim .
Aradan 1 hafta gecti evine gittim benim cekyatlar odasindaablana neden vermedin? dedim almis o dedi..
Bende seninkiler de iyiydi baska ihtiyac sahibi bulurduk dedim cok bozuldum acikcasi ..
Gecen sene lazer icin kayit yaptirmistim gitmedim iptal ederiz dediler etmemisler.
2 ay once avukatlik olmusum esime diyemedim 500 tl acil yatirmam gerekti bu arkadas o an cikarip verdi sevineyim mi yaninda bu kadar para olmasina sasirayim mi bilemedim . Fatura parasi dedi ok. ama hemen veremem (esimden gizli biriktirmek istedim) tamam dedi.
Ablasiyla kustu bu olaydan 1 hafta sonra fln kurtuldum benden para istiyordu dedi.
sormadim bende ablasi aradi beni bir kac gun sonra hakkimi versin soyle diye ne hakki onun nesi var sanki dedim.
salak hepinizi ayakta uyutuyor oturdugu evden haric 1 evi var + kaynimin dedigi araba da esinin ve bankada yuklu birikimi var dedi yillik koyden gelen ikimizin hakki olan (5bin tl) parayi paylasicaz diye beni kandirip tarlayi uzerine aldi. 3 senedir bes kurus vermiyor dedi.
Resmen dondum kaldim o sinirle gittim herseyi dedim dedigi tek "sey seni ilgilendirmez vermeseydiniz siz verdiniz"
o kadar zoruma gitti ki kendimi resmen enayi gibi hissettim bagirdim cagirdim ciktim.
1 ay oldu konusmuyoruz 3 gun oldu parasini tamamladim vermek nasip olmadi dun msj atmis "parami gonder nasil insansin" diye sinir oldum bende cvp olarak en azindan haysiyetsiz asagilik degilim koltuklarimi gonder parani al dedim .
para icin mi verdin yazmis boyle biraz uzadi kavga uzatma koltuklarimi gonder al parani dedim .
evet verdigimi istemem dogru degil biliyorum ama enayi yerine koyulmak cok zoruma gitti. Getirirse gercek ihtiyac sahibine yada ablasina vermeyi dusunuyorum hala cok cok doluyum sakinlesemiyorum benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz ?
not : ne kadar ne yazdim bilmiyorum uzun olduysa hakkinizi helal edin ..
ihtiyacim yok ama cok zoruma gidiyor Vallahi durust olsa bunlari bilsem kac senelik arkadasim yine ona verirdim eminim ama ne bileyim ☹Koltukları bosverin ihtiyaciniz yoksa ki umarım yollar. yollamazsa da kavga etmeyin sakın ever cok sinir bozucu bir durum haklisiniz resmen kullanmis ama almis bir sekilde iste.. siz borcunuzu ödeyin.
Yani kıyafete para harcamadigini dile getirmiş konu sahibineden özellikle çarçaflı dediniz ben onu anlamadım, verdiğiniz çekyat ile kıyafetinin ne alakası var ki, giyim tekdüze olsa da her gün farklı giyinse de ne fark eder konunuzla onu anlamadım
konuya dönersek, çekyatı kendine alması hoş olmamış, en azından sizi arayıp ablam almış nereye vereyim bilemedim vs diyip izin alması gerekirdi, insanlık sizde kalsın parasını ödeyin çekyatı vermesini beklemeden
yapmayin bunu mu cikardiniz konudan ? biz keyfimizden vermedik para yok yetmiyor diye aglayip zirlamasina inandik yoksa baska insan mi yok verecek..Bencede sizi ilgilendirmez ayrica para ayri mevzu koltuk ayri mevzu bir tutmanizda sacma ustelikte dilenipte toplamamis sonucta baskalarinin verdiklerini kabul edip kendi parasinida kenara koyup ev almasi sizi niye bukadar kizdiriyo
eh.oldu mu ?
Ozaman konunuzu duzeltin baskalarinin verdikleriyle yasiyor diyorsun kendisi aglanip sizlaniyosa elbette haketmeyip kul hakkina girmis ama dedigim gibi koltuklari verme niyetinizi allah biliyo siz parasini verin bidahada mubatap olmazsinjzyapmayin bunu mu cikardiniz konudan ? biz keyfimizden vermedik para yok yetmiyor diye aglayip zirlamasina inandik yoksa baska insan mi yok verecek..
baskasindan alip kendisininkini kenara atmak size dogru gelebilir ama benim icin kul hakkina girmekten baska birsey degil.
hayir kendininkileri ablasina verip benimkileri kendisi almis . Ablam yeni aldi demisti o da yalan yaniSiz kendisine çekyatları ablası için hayır için vermişsiniz o ister versin ister vermesin sizin yaptıgınız hayır geçerlidir gerisi o kadına kalmış parasını hemen verin ve mesafe koyun ayrıca başkasının parasından sizene borç istemişsiniz vermiş ne güzel bunuda düşünün çekyatı zorla almamışki demekki kendi ihtiyacı varmış :)
Yani kisacasi kimin duasi kimin parasi...Slm hanimlar Hayirli Ramazar ,
5 yillik bir arkadasim var (dı). Ben onu hep durumu kotu olarak bilirdim. İkimizde evli coluk cocuk sahibiyiz.. Evi rahmetli kayinpederinin , esyalar da onun kendisi carsafli (amacim carsafa laf demek degil kiyefet tek cesit. Çocukalarin kiyafetlerini genelde benden, baska kisilerden alir. Perdeler , halilar ne bileyim hersey baskasinin. Neyse ben 3 sene oluyor 2 cekyat aldim ( 2 bin tl ikisi) . 3 ay falan kullandim oglum oda istedi o zamanlar psikologa gidiyoruz dr. kendi odasi olsun ,kendi esyalari olsun sorumlulugu artar gibi gibi konustu. Rahmetli annem zorla oda yapmamizi istedi evde eks. oda yok her neyse oda masrafini annem karsiladi cekyatlari koyacak depo vs. olmadigi icin ihtiyac sahibi birisine vermek istedim. Bu kadin ablamin durumu kotu ona verelim dedi ok. dedim .
Aradan 1 hafta gecti evine gittim benim cekyatlar odasindaablana neden vermedin? dedim almis o dedi..
Bende seninkiler de iyiydi baska ihtiyac sahibi bulurduk dedim cok bozuldum acikcasi ..
Gecen sene lazer icin kayit yaptirmistim gitmedim iptal ederiz dediler etmemisler.
2 ay once avukatlik olmusum esime diyemedim 500 tl acil yatirmam gerekti bu arkadas o an cikarip verdi sevineyim mi yaninda bu kadar para olmasina sasirayim mi bilemedim . Fatura parasi dedi ok. ama hemen veremem (esimden gizli biriktirmek istedim) tamam dedi.
Ablasiyla kustu bu olaydan 1 hafta sonra fln kurtuldum benden para istiyordu dedi.
sormadim bende ablasi aradi beni bir kac gun sonra hakkimi versin soyle diye ne hakki onun nesi var sanki dedim.
salak hepinizi ayakta uyutuyor oturdugu evden haric 1 evi var + kaynimin dedigi araba da esinin ve bankada yuklu birikimi var dedi yillik koyden gelen ikimizin hakki olan (5bin tl) parayi paylasicaz diye beni kandirip tarlayi uzerine aldi. 3 senedir bes kurus vermiyor dedi.
Resmen dondum kaldim o sinirle gittim herseyi dedim dedigi tek "sey seni ilgilendirmez vermeseydiniz siz verdiniz"
o kadar zoruma gitti ki kendimi resmen enayi gibi hissettim bagirdim cagirdim ciktim.
1 ay oldu konusmuyoruz 3 gun oldu parasini tamamladim vermek nasip olmadi dun msj atmis "parami gonder nasil insansin" diye sinir oldum bende cvp olarak en azindan haysiyetsiz asagilik degilim koltuklarimi gonder parani al dedim .
para icin mi verdin yazmis boyle biraz uzadi kavga uzatma koltuklarimi gonder al parani dedim .
evet verdigimi istemem dogru degil biliyorum ama enayi yerine koyulmak cok zoruma gitti. Getirirse gercek ihtiyac sahibine yada ablasina vermeyi dusunuyorum hala cok cok doluyum sakinlesemiyorum benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz ?
not : ne kadar ne yazdim bilmiyorum uzun olduysa hakkinizi helal edin ..
evine cikarmis yerlestirmis nasil vereyim diyebilirim ? en azindan ablamin var veya almis ben kullanbilirmiyim diyebilirdiİyide siz zaten cek yatları satmayacaktınız birine vericektiniz e evinde gördünüz o zaman müdahele edip ihtiyacı olan birine vereyim diyip alsaydınız
Ancak ondan istediginiz şey borc adı üstünde aldıgınız borcu geri ödemeniz gerekir
Zenginligi veya ablasına yaptıgıda sizi baglamaz neye bu kadar tepkiniz
ne gibi ?Sanırım aynısını yapardım
Sonucta siz o cek yatları satacakmıydınız ? Hayırevine cikarmis yerlestirmis nasil vereyim diyebilirim ? en azindan ablamin var veya almis ben kullanbilirmiyim diyebilirdi
Anlatamiyorum sanirim borcumu oglum okuldan gelsin onunla gondericem.Sonucta siz o cek yatları satacakmıydınız ? Hayır
Gördünüz ve vaktiyle müdahele etmediniz mi? Evet
Borc aldınız ve onu ödemek sizin borcunuz adı üstünde
suanda sırf durumu iyi diye sinir olmussunuz görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?