Çok doluyum !!!!

Bencede sizi ilgilendirmez ayrica para ayri mevzu koltuk ayri mevzu bir tutmanizda sacma ustelikte dilenipte toplamamis sonucta baskalarinin verdiklerini kabul edip kendi parasinida kenara koyup ev almasi sizi niye bukadar kizdiriyo

Koltukları bosverin ihtiyaciniz yoksa ki umarım yollar. yollamazsa da kavga etmeyin sakın ever cok sinir bozucu bir durum haklisiniz resmen kullanmis ama almis bir sekilde iste.. siz borcunuzu ödeyin.
ihtiyacim yok ama cok zoruma gidiyor Vallahi durust olsa bunlari bilsem kac senelik arkadasim yine ona verirdim eminim ama ne bileyim ☹

Siz kadına bağış yapmışsınız adı üzerinde karşılıksız bir kazanim sahibi olmuş kadın. Ama siz ondan borç almışsınız ve ödemeniz gerekiyor. Bu iki mevzu dışında hiç bir konu da açıkçası sizi ilgilendirmiyor. Enayi yerine koyuldunuz diye borcunuzun üzeri ne yarmanız size yakışmaz. ondan bir farkınız kalmaz.

neden özellikle çarçaflı dediniz ben onu anlamadım, verdiğiniz çekyat ile kıyafetinin ne alakası var ki, giyim tekdüze olsa da her gün farklı giyinse de ne fark eder konunuzla onu anlamadım
konuya dönersek, çekyatı kendine alması hoş olmamış, en azından sizi arayıp ablam almış nereye vereyim bilemedim vs diyip izin alması gerekirdi, insanlık sizde kalsın parasını ödeyin çekyatı vermesini beklemeden

Herkes herşeyini herkese dökmek zorunda değil. Parası var diye gözünüze sokmak zorunda değil, cimri olabilir , çok eli açık olabilir . İnsanlar çeşit çeşit. Ben hiçbir arkadaşımın kaç evi var, maaşı nedir bilmem. Beni zerre ilgilendirmez. Bu kadar aşırı samimiyet tez ayrılık getirir . Arkadaşınızın ablası ile olan aile meselesi sizi hiç ilgilendirmez. Onun izinsiz eşyanızı kullanması hoş değilse de sizinde tekrar Kullanılmış çekyatlarınızı istemeniz de hoş değil.
Siz düğünde birine taktığınız çeyrek geri gelmese evini basarsanız korkarım. Bu kadar maddiyatçı olmayın. Herkes kendine yakışanı yapar derim ben . Hiçte muhatap olmam. Sizi iyiniyet konusunda ondan pekte farklı göremedim ben. Borç aldığınız parayı , hibe ettiğiniz eşyaya saymışsınız.

Yani kıyafete para harcamadigini dile getirmiş konu sahibi

Koltukları ilk görünce tepki verseydiniz. Bişey yapmamissinuz. Size ne güzel yardım etmiş zor gününüzde.ablasiyla konusu ve mali mülkü sizi ilgilendirmez. Bazı insanlar böyledir yemez içmez biriktirir kenara koyar. Bu onun hayatı. Parasını vermeniz lazım koltukla hiç alakası yok para meselesinin

kadın cimri, var yemez hatta ama size dar anınızda yardımcı olmuş çıkarmış anında para vermiş. iyilik bile yapmış size.
siz ise kadın zaten zengin diye borcunu geri istemesin diye bekliyorsunuz, ne kadar kötü..
kimse kimseye mal varlığını söylemek zorunda değil, 5 tl için adam öldürülüyor artık ülkemizde söylememiş iyi yapmış.
lütfen kadıncagıza parasını geri veriniz.

Bencede sizi ilgilendirmez ayrica para ayri mevzu koltuk ayri mevzu bir tutmanizda sacma ustelikte dilenipte toplamamis sonucta baskalarinin verdiklerini kabul edip kendi parasinida kenara koyup ev almasi sizi niye bukadar kizdiriyo
yapmayin bunu mu cikardiniz konudan ? biz keyfimizden vermedik para yok yetmiyor diye aglayip zirlamasina inandik yoksa baska insan mi yok verecek..
baskasindan alip kendisininkini kenara atmak size dogru gelebilir ama benim icin kul hakkina girmekten baska birsey degil.

Ozaman konunuzu duzeltin baskalarinin verdikleriyle yasiyor diyorsun kendisi aglanip sizlaniyosa elbette haketmeyip kul hakkina girmis ama dedigim gibi koltuklari verme niyetinizi allah biliyo siz parasini verin bidahada mubatap olmazsinjz

İyide siz zaten cek yatları satmayacaktınız birine vericektiniz e evinde gördünüz o zaman müdahele edip ihtiyacı olan birine vereyim diyip alsaydınız
Ancak ondan istediginiz şey borc adı üstünde aldıgınız borcu geri ödemeniz gerekir
Zenginligi veya ablasına yaptıgıda sizi baglamaz neye bu kadar tepkiniz

hayir kendininkileri ablasina verip benimkileri kendisi almis . Ablam yeni aldi demisti o da yalan yani

Yani kisacasi kimin duasi kimin parasi...

evine cikarmis yerlestirmis nasil vereyim diyebilirim ? en azindan ablamin var veya almis ben kullanbilirmiyim diyebilirdi

evine cikarmis yerlestirmis nasil vereyim diyebilirim ? en azindan ablamin var veya almis ben kullanbilirmiyim diyebilirdi
Sonucta siz o cek yatları satacakmıydınız ? Hayır
Gördünüz ve vaktiyle müdahele etmediniz mi? Evet
Borc aldınız ve onu ödemek sizin borcunuz adı üstünde
suanda sırf durumu iyi diye sinir olmussunuz görünüyor

Anlatamiyorum sanirim borcumu oglum okuldan gelsin onunla gondericem.
durumu umurumda degil sadece beni ve cevremdeki insanlari kullanmis olmasi

Konuya hakim olamadim. Karisik yazmissiniz. Muhtemelen sinirden yazdiniz. Fakat bu tarz insanlar kaniniza kadar emer sizi. Parasini yollayin muhabbeti kesin baska yolu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…