Çok doluyum !!!!

yorgunummm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
1.000
546
123
İstanbul
Slm hanimlar Hayirli Ramazanlar ,
5 yillik bir arkadasim var (dı). Ben onu hep durumu kotu olarak bilirdim. İkimizde evli coluk cocuk sahibiyiz.. Evi rahmetli kayinpederinin , esyalar da onun kendisi carsafli (amacim carsafa laf demek degil kiyefet tek cesit). Çocukalarin kiyafetlerini genelde benden, baska kisilerden alir. Perdeler , halilar ne bileyim hersey baskasinin. para yok gecinemiyoruz yetmiyor diye aglardi.
Neyse ben 3 sene oluyor 2 cekyat aldim ( 2 bin tl ikisi) . 3 ay falan kullandim oglum oda istedi o zamanlar psikologa gidiyoruz dr. kendi odasi olsun ,kendi esyalari olsun sorumlulugu artar gibi gibi konustu. Rahmetli annem zorla oda yapmamizi istedi evde eks. oda yok her neyse oda masrafini annem karsiladi cekyatlari koyacak depo vs. olmadigi icin ihtiyac sahibi birisine vermek istedim. Bu kadin ablamin durumu kotu ona verelim dedi ok. dedim .
Aradan 1 hafta gecti evine gittim benim cekyatlar odasinda ablana neden vermedin? dedim almis o dedi..
Bende seninkiler de iyiydi baska ihtiyac sahibi bulurduk dedim cok bozuldum acikcasi ..
Gecen sene lazer icin kayit yaptirmistim gitmedim iptal ederiz dediler etmemisler.
2 ay once avukatlik olmusum esime diyemedim 500 tl acil yatirmam gerekti bu arkadas o an cikarip verdi sevineyim mi yaninda bu kadar para olmasina sasirayim mi bilemedim . Fatura parasi dedi ok. ama hemen veremem (esimden gizli biriktirmek istedim) tamam dedi.
Ablasiyla kustu bu olaydan 1 hafta sonra fln kurtuldum benden para istiyordu dedi.
sormadim bende ablasi aradi beni bir kac gun sonra hakkimi versin soyle diye ne hakki onun nesi var sanki dedim.
salak hepinizi ayakta uyutuyor oturdugu evden haric 1 evi var + kaynimin dedigi araba da esinin ve bankada yuklu birikimi var dedi yillik koyden gelen ikimizin hakki olan (5bin tl) parayi paylasicaz diye beni kandirip tarlayi uzerine aldi. 3 senedir bes kurus vermiyor dedi.
Resmen dondum kaldim o sinirle gittim herseyi dedim dedigi tek "sey seni ilgilendirmez vermeseydiniz siz verdiniz"
o kadar zoruma gitti ki kendimi resmen enayi gibi hissettim bagirdim cagirdim ciktim.
1 ay oldu konusmuyoruz 3 gun oldu parasini tamamladim vermek nasip olmadi dun msj atmis "parami gonder nasil insansin" diye sinir oldum bende cvp olarak en azindan haysiyetsiz asagilik degilim koltuklarimi gonder parani al dedim .
para icin mi verdin yazmis boyle biraz uzadi kavga uzatma koltuklarimi gonder al parani dedim .
evet verdigimi istemem dogru degil biliyorum ama enayi yerine koyulmak cok zoruma gitti. Getirirse gercek ihtiyac sahibine yada ablasina vermeyi dusunuyorum hala cok cok doluyum sakinlesemiyorum benim yerimde olsaniz siz ne yapardiniz ?
not : ne kadar ne yazdim bilmiyorum uzun olduysa hakkinizi helal edin ..

Son düzenleme:
Bu tantana 2 koltuk için mi? Tenezzül etmiş ne yazık ki almış, mesafe koyun. Ayrıca ihtiyaç sahibi olanlara başka hayırlar da yaparsınız dilerseniz. Sizi aptal yerine koymaz ama kendisini açgözlü ilan etmiş yaptığıyla. Malvarlığıyla da ilgilenmeniz gereksiz. 2 koltukla tecrübe edindiniz.

Koltukları bosverin ihtiyaciniz yoksa ki umarım yollar. yollamazsa da kavga etmeyin sakın ever cok sinir bozucu bir durum haklisiniz resmen kullanmis ama almis bir sekilde iste.. siz borcunuzu ödeyin.

Bizde de vardı böyle bir komşu yıllar önce evde ne varsa isterdi yemek,çay,meyve,yoğurt,yağ,sebze,bakliyat,sabun vs aklına ne gelirse markette olan herşeyi,sonra kıyafet,nevresim takımı,koltuk takımı vs alındımı onuda isterdi oturduğu ev kendinin sonra tabi bizde dahil diğer komşularda artık vermemeye başladı çünkü gerçekten enayi gibi hissediyor,sonra bu kadının tek bir evi olduğu değil evleri olduğu bağı bahçesi arsası olduğu ortaya çıktı kendi üzerine ait nereden öğrendiniz dersen onu tanıyan bir kaç kişi söyledi böyle olunca kendiside anlattı.

Siz onun parasını verin ama koltukları boşverin sonuçta siz kendi rızanızla vermişsiniz

Kadın aç gözlü.Ama siz de zaten çekyatları gözden çıkarmışsınız.Hayrına vermişssiniz.Kadının parasına el koymuşssunuz resmen.verin parasını gitsin bi daha da görüşmeyin böyle biriyle.

Sanırım aynısını yapardım

Siz kendisine çekyatları ablası için hayır için vermişsiniz o ister versin ister vermesin sizin yaptıgınız hayır geçerlidir gerisi o kadına kalmış parasını hemen verin ve mesafe koyun ayrıca başkasının parasından sizene borç istemişsiniz vermiş ne güzel bunuda düşünün çekyatı zorla almamışki demekki kendi ihtiyacı varmış :)

Şükürler olsun ki böyle bir insanın foyası hemen ortaya çıkmış iyi yapmışsınız bir daha da görüşmeyin kendini fakir ezik gibi gösteren insanları hiç anlamıyorum gerçekten

parasina el mi koymusum ? bunu nerden cikardiniz ? parasi hazir zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…