Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yokmu eltiye soracak biri. Neymiş ne yapmış
Benim elti de kv’yi sevmiyor ve çok cahil buluyor. Onbeş tatilde kv iki hafta eltide kalıp evine gidecekti güya, elti almaya gelmedi. Kv benim eşe kendini bıraktırmak zorunda kaldı.Sonra orada bir iki gün kaldıktan sonra eş hep bize getirmeye başladı.

Aynen olan oldu geçen geçti özür dilesen ne bu kadar bitirdin. Kimsenin ahi kimsede kalmaz. İnşallah sabrın sonu sana güzel bir ömür verir.
Amin, inşallah. Başkasını bulması benim için daha iyi olur, bana ve çocuklarıma sarmaz en azından. Gerçi adam evliyken bile beni hiç kaale almadı, boşanınca da umursamaz, ama mutlu olmamı ister mi bilmiyorum.

Vefat ettiğine üzüldüm ama Allah bildiği gibi yapsın hepsini.

Benim anlamadığım
Bu eli ayağı tutan,kendi işini halledebilen,sağlığı ve gücü yerinde olan kvler anneler neden borcam gibi evden eve gelip gidiyor? Eviniz yok mu kardeşim,kapatın kapınızı oturun içeride ya. Tam olarak köy kültürü bu,bugün sendeyiz yarın bendeyiz.

Çocuklarıma oldu diye düşünme. Onlar da anlar zamanla. O evin içinde sinir hastasi olsan daha mı iyi?
Zaten ailem iyi ki gelmiş. Anneme şöyle böyle diyorum , canını sıkma yemek ye bir deri bir kemik kalmışsın diyor. Babam kızım tükenmiş dedi. Sonra da bana destek oldular.

Olamasin mutlu yıktığı yuvanın ahi o çocukların ahi birakmasin yakasını

Ne doğru bir yorum yaptınız. Kv buradan gidiyor iki gün sonra elti çay içmeye bana getiriyor. Müsait misin diye soran yok. Görümce onbeş tatile geliyor uzaktan, eltide 2, sende 2 gün kalacağım diyor, müsait misin diye soran yok. İyi kurtuldum bunlardan.

Sizi çok iyi anlıyorum,inşallah bundan sonra çok mutlu olursunuz. Benzer akrabalardan eşimde de var,yarım saatlik mesafeden çoluk çombalak yatılı kalmaya gelirlerdi. Def ettim başımdan da zor kurtuldum. Eşiniz size hak vermezse çok zor böyle süreçleri yönetmek.

Ben çocuklarımla mutlu ve huzurlu olayım, gerisi benim için önemli değil. Parasız kalırsa çocuklarıma nafaka ödeyemez, mecbur iyiliğini isteyeceğiz
Herşey para değil ki huzuru olmasın mutlu olmasın evlatlardan başka hiç bir yerde huzur bulmasın her dakiak sana yaptiklair aklına gelip pişman olsun

Öncelikle başlık içimi kararttı bu iki kelime yan yana gelince güzel bir şey hissedemiyorum. Kv kendi açısından mağdur olmuş tek kalmak üzücü ve sıkıcı bir durum. Ama ev üstüne ev olmaz sizde yalnız kalkmakta haklısınız. Eş kişisi kendi annesine gelince anlayış bekleyip kapılarını sonuna kadar açarken sizin annemizin geldiği zaman öyle tepki vermesi çok yanlış bı tavır. Herkesin annesi kıymetli sonuçta. Kv size geri gelme sebebi diğer iki çocuğundan hayır görmeyeceğini sizin eş kisisinin ona sahip çıkacağının farkında olması nedeniyle bence. Ortada kalmamak için sizin laflarinizi tutmuştur diye düşünüyorum. Oysaki yakın bir yerde ev tutularak çözüm bulunabilirdi olay tatsız yerlere gitmiş .

Eşin kuzeni nişanlandı, eş halasını ve eniştesini bize getirdi. Burayı iyi okuyun, eşin yurt dışında yaşayan kuzeninin bir oğlu var, kuzeni eşiyle bu çocuk küçükken ayrılmışlar ve anne terk etmiş çocuğu maalesef ve üvey anne bu çocukla sürekli bir tartışma halinde. Çocuk da stresten obez olmuş ama öyle böyle değil rahat 200 kilo var. Benim eş bu çocuğa bi acıdı, bi acıdı, eve getirdi birkaç gün ilgilendi. Şimdi kendi çocuğunu o duruma getiriyor ve umrunda değil.

Kadına ev tut denilince beyninden vurulmuşa dönüyor, üstelik oğlun da yanında kalsın diyorum. Benim evi mi takıntı haline getirdi, bizim dedikodumuz mu hoşuna gidiyor bilmiyorum.

El iyisi ev kötüsü baba tam :)

Görümce muazzam ya. Annenin sorumluluğunu iki kardeşe bırakmış tamamen, kendi kv sepetlemis, bunun üzerine koca senin de annen gelmesin deyince korun istediği bir göz Allah verdi iki goz deyip kabul etmiş, corlama alışkanlığının yanı sıra anneden direk maddi çıkar muhtemelen kardeşlerden de el alti para, ortalık durulunca gaz verme, kendi yuvası yıkılmasın ama kardesininkine fitili koyma, tatil programını ultimatomla eltilerde geçirme, muhtemelen kendini övme vs vs İnanın kendi kvsi ile sürekli yaşasa kültürü bu diyeceğim.

Abiyi, anne, babayi devreye sokmak istemesinin tek sebebi su ana kadar size hic destek olmadiklari icin hepsini fisekleyip uzerinize salmak ve anasini kabul ettirmek.

Burada herkese narsist yazilmasina en cok kizanlardan biriyim ama esiniz God complexe sahip olmaya cok uygun bir meslege sahip, size karsi hicbir empati duygusu yok, inanilmaz pasif agresif, manipulatif ve sessizlikle cezalandirmaya calisan biri. Ciddi manada narsistlik ozellikleri gosteriyor. Flort donemindeki hediyeler suprizler falan da surecin parcasi zaten sizi kendine baglamak icin love bombing. Zamanla, ozellikle cocuk olduktan sonra ilginiz ondan cocuga kaydigi icin gercek yuzunu gostermeye baslamistir. Simdiki sorun da zaten nasil onu birakabileceginize inanamiyor, beslendigi guc sizin duygularinizi somurerek elde ettigi guctu, size karsi ofkesi bunu elinden almaniz...Eger ortalik daha cok gerilirse ayni evde kalmanizi tavsiye etmem. Egosu incinmis narsistler cok tehlikeli olabiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…