• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne yemek yapıp damadının gönlünü yapma derdinde yalnız. Kızı yemek yapmıyor ya onu kapatacak. Damada yaranacak. Kendi evladınız ne duruma düşücek umru değil.

Adam bosanma meselesine sicak baksin istemiyolar. Adamda farkinda sanirim, o yuzden kuyrugu indirmiyor. Klasik "basinda bir erkek olsun" kafasi iste. Erkek lazim olmuyor mu? Bazen oluyor. Böyle durumlarda cocukla ilgili yapamadigi seyleri babalarindan isteyebilir.
Daha kac yil mutsuzluğa tahammul edecekki.

Annem kabul etti deyince sevinmiştim en büyük düşman onlar resmen ya.. Bütün emeklerin boşa gidecek ablanı abini ara gelmesinler baskı yap..

Luci evine dön ve bayram bitince boşanma davası aç ananida babanı da abini de sil ben olsam öyle yapardım
İlahi sen. Sence benim ailem çocuklarla beni evine kabul ederler mi. Olayın başından beri evimdeyim. Bayramda ne yapsam diye düşünüyordum, yine evimde oturacağım.

Baslarina kalacaksiniz diye korkmuyorlar aslinda. Bosanip 2 cocukla yaşayacağınız zorluklari dusunuyorlar. Benim ailem boşanmamı desteklemelerine ragmen "o bekar gibi gezecek sen cocuk bakacaksin demislerdi". Kocanizin basi bos kalsin, tum yuku siz cekmeyin istiyorlardir.
Sunu unutmayin cocuklar sadece size ait değil. Yeri geldiginde buyuk cocugunuz babada kalir, baba doktora goturebilir, yoruldugunuz zaman cocuklari almasini isteyebilirsiniz. Babalik vasfi bosanmakla sona ermiyor
Nasıl babalık yapacağı tamamen ona kalmış. Ben zaten asla müdahale etmem hala da etmiyorum. Oğlum zaten üzülüyor daha da üzülsün istemem.

Anne yemek yapıp damadının gönlünü yapma derdinde yalnız. Kızı yemek yapmıyor ya onu kapatacak. Damada yaranacak. Kendi evladınız ne duruma düşücek umru değil.
Her şey bir yana adamı görmeye tahammül edemiyorum barışınca ne yapacağımı bile bilmiyorum, kesinlikle içimden gelmiyor zaten. İstediğim şey adama ve anasına iyice bir sövüp saymak onu da oğlumun önünde büyük bir kavga çıkar diye korkumdan yapamıyorum. Eş de barışmıyor o zaman evden çık git be adam, erkekler de tuhaf.

Adam bosanma meselesine sicak baksin istemiyolar. Adamda farkinda sanirim, o yuzden kuyrugu indirmiyor. Klasik "basinda bir erkek olsun" kafasi iste. Erkek lazim olmuyor mu? Bazen oluyor. Böyle durumlarda cocukla ilgili yapamadigi seyleri babalarindan isteyebilir.
Daha kac yil mutsuzluğa tahammul edecekki.
Hiç edemiyorum anası bir daha evime gelirse direk avukata gidecem beni kimse tutamaz bu saatten sonra.

Hiç edemiyorum anası bir daha evime gelirse direk avukata gidecem beni kimse tutamaz bu saatten sonra.
Sizin aileniz buna canak tutuyor maalesef. Damadin peşinde kosmak yerine tepkilerini belli etmelilerdi. Esinizde herkes benim arkamda deyip gücünü buradan aliyor.
Umarim gelmez artik kv

Her şey bir yana adamı görmeye tahammül edemiyorum barışınca ne yapacağımı bile bilmiyorum, kesinlikle içimden gelmiyor zaten. İstediğim şey adama ve anasına iyice bir sövüp saymak onu da oğlumun önünde büyük bir kavga çıkar diye korkumdan yapamıyorum. Eş de barışmıyor o zaman evden çık git be adam, erkekler de tuhaf.
Erkek tuhaf evet ama sizin eşiniz despot. Yıllarca nasıl iletişim kurdunuz bilemiyorum.

Sizin aileniz buna canak tutuyor maalesef. Damadin peşinde kosmak yerine tepkilerini belli etmelilerdi. Esinizde herkes benim arkamda deyip gücünü buradan aliyor.
Umarim gelmez artik kv
Şu anda herkes beni suçluyor zaten. Aileme göre oğlum için mesafeli olsam da konuşmalıymışım. İyi de kapıları yüzüme çarpan bir adamla ben ne konuşacağım ? Kv kendini haklı çıkarmak için annemi atıyor, annem istenmediğin yerde durma o zaman bile diyemiyor. Umrumda değiller.

Belki de iyi olmustur. En azından hissetmediğini gibi yaşamak zorunda değilsiniz artık.
Eş beni öyle bir baskı altına almış ki gerçekten bıkmışım, evin bir köşesinde fazlalık gibi geliyor bana artık. Bir aydır Kv yok ve ben aşırı derecede mutluyum. Oğlum biraz buruk, onun dışında sorunum yok.

Eş beni öyle bir baskı altına almış ki gerçekten bıkmışım, evin bir köşesinde fazlalık gibi geliyor bana artık. Bir aydır Kv yok ve ben aşırı derecede mutluyum. Oğlum biraz buruk, onun dışında sorunum yok.
Oğlunuzun buruklugunu anlıyorum ama ilerde senin için bu adama katlandim deyip onu suçlayacak anneden daha iyidir. Eşinizin despotlugu, dediğim dedik tavrı o kadar size islemiski. Sizin postları okurken o baskıyı resmen hissediyorum.

Oğlunuzun buruklugunu anlıyorum ama ilerde senin için bu adama katlandim deyip onu suçlayacak anneden daha iyidir. Eşinizin despotlugu, dediğim dedik tavrı o kadar size islemiski. Sizin postları okurken o baskıyı resmen hissediyorum.
Bundan sonra o baskıyı yapacak birini bulur umarım benden bu kadar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back