Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Allah biliyor ya içimden geçen 'keşke anneniz sizinle bir süre hiç konuşmasa...'
Ben onu teselli ediyorum, şu üzgün halimle. Ablamın eşi vefat etmişti, baktım anne babam çok üzgünler ve ablam onları teselli ediyor. Artık ebeveyn değil de bizim çocuğumuz gibiler. İki tarafın ebeveynleri de çok yorucu.

Bu sessizlik fazla uzun sürdü, daha önceden hiç bu kadar uzun süre küs kalmış mıydınız ?
Eşinizi anlatmıştınız böyle bir adamın yapısına aykırı. Adam kavga eder yine de konuşmanın yolunu bulur. Başkalarına şikayet ediyor ama sizinle konuşmuyor. Bunların size söyleneceğini bildiği için tepkinizi bekliyor belkide.

Yok daha önce bu kadar küs kalmamıştık. Bir kere 3 sene önce annesine gittiğimizde annesi tuvaleti kilitlemişti ve ben çok kırılmıştım, sanki ben kirletiyormuşum gibi, ben kv ile tartıştım tuvaleti niye kilitledin diye eşle ikisi benimle kavgaya tutuştular. Sonra evimize gittiğimizde 20 gün küs kaldık, sonra ben o küslükten o kadar çok bunalmıştım ki eş bana geldi, annemi ara dedi, annesini arayıp barışmıştım. Başka da iki günden fazla küs kalmazdık. Eş bu sene haklı olduğunu düşündüğü için asla girişimde bulunmadı.

Eninde sonunda konuşacaksınız, ayrılma olacağını da düşünmüyorum ama siz istikrarlı olmaya devam etmelisiniz yoksa bütün çabanız boşa gider. Ailenizden yüz buluyor eşiniz, açıkça evladınız isem yanımda olmalısınız yoksa bu şekilde işi daha çok yokuşa sürüklüyorsunuz demelisiniz.

Artık konuşmayacağım sadece artık şu barıştırma işlerini bırakın dedim.

oha buna da nerdeyse özür dileten adamdan medet ummayın cidden gaddarmış siz ne deseniz kendini haklı görüyor eminimki bu günlerde

,

Konuşmayı siz baslatirsaniz magdur mu olacaksiniz? Şartlarınızı kabul etmez mi? Sizin ailenizden biri arayıp hayırdır damat demiyor. Ezik daha da ezil. O yüzden ailenizle iletişim bile kurmayın.
Şartlarımı asla kabul etmez. Bir de konuşmazsan konuşma modunda zaten. Belki de işime geliyor bu sessizlik, evde kavga yok, kv yok, ne yaptın ne ettin diyen yok, eş evde fazlalık gibi. Ben konuşursam kesin o bana bir şeyleri dayatacak, bir de yoruldum adam beni yoruyor, hayatımda onu gerçekten istemiyorum. Keşke uzak yere çalışmaya falan gitse.

En iyisi avukatla görüşmek. Şiddetten korktuğunuzu söylediniz. Hiç şiddet uyguladı mı?

En iyisi avukatla görüşmek. Şiddetten korktuğunuzu söylediniz. Hiç şiddet uyguladı mı?
Darp raporu alabilecek kadar bir şiddet görmedim ama üzerime yürümeler, tehdit etmeler, kolumdan tutmalar vs…Ben ona uymuyorum yoksa daha kötü şeyler de yapabilirdi.

Avukat bir öğrencim aklıma geldi. Ona bir komşunun başına gelmiş gibi anlattım. Evin kredisinin bitmemiş olması benim için avantajmış, eğer maaşım krediyi ödeyecek durumdaysa çocuklar bende kaldığı için hakim evi bana verebilirmiş ama bunun için anlaşmak gerekiyormuş. Kaynanayla yaşamaya zorlamak boşanma sebebiymiş zaten, inşallah iyi bir avukata denk gelirim.

Ben esin de yol bulmaya çalıştığını düşünüyorum aslında. Burnu laf dağından inmiyor ama hiç umursamaz değil. Ablayla konuşuyor, kv annenizi arıyor. Çocukları anneye emanet edip dışarıda bir kere konuşun derim ben. Ne yapacaksanız ondan sonra yaparsınız.

Bir gelişme yok mu acaba merak ettim sizi
Bir gelişme yok. En son avukata gittim, bana maaşın krediden yüksek, evi alabiliriz ama çok kararlı olman lazım, eğer dava açıp vazgeçersen senin için ileride daha kötü olur dedi. Bayramdan sonra tekrar gideceğim. Moralim daha iyi, durumu kabullendim sanırım. Ailem de kabullendi, saçma barıştırma girişimlerinde bulunmuyorlar artık.

Ne inatmis arkadaş. Sizin konunuzda hep ortadan konuşmaya çalıştım 2 çocuk, sizin ailenizin tavrı, sizin arada davranmanız sebebiyle. Ama bu kadar inatçı adamla da ömür geçmez be

kv kac yasinda zor durumunun cidden ayrica bosaniyor musunuz dava mi aciyorsunuz

Son düzenleme:
alla alla eli tutuyor ayagi tutuyor ustelik. istenmedigini biliyor niye zorluyor ki

kv ile ayni binada oturup sonra oradan ayrilmis biri olarak her dedigin dogru arkadasim cok zor oluyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…