Çok dertliyim:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En büyük suçlu eşiniz ama aileniz de çok masum değil. Sizi çok sahipsiz bırakmışlar. Çok yüz bulmuş eşiniz de kayinvalide de. Abiniz barıştırmak için geliyor ama damada hiç gözdağı vermiyor mu kardeşimi üzemezsin gibi. Kardeşimin esibeni arayacak yemek yapmıyor diye açarım ağzımı benim kardeşim senin hizmetçin mi diye. Annenize de kayinvalidenize çektiğiniz gibi sert bir çizgi cekmelisiniz tavrı konusunda. Bazen anlaşılmak icinkalp kırmak gerekiyor.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun sizden de, hiç tanımıyorum ama bana çok güzel destek oldunuz, var olun.
Çünkü benim de sorunlu ötesi kv var ama yeşerecek ortamı bulamadı. Ama kendi çapında hala hamleleri var. Benim gelinim siz olsanız sevinirim. İşinde, gücünde, torunlarıma çok iyi bakıyor, gittiğimde düzgün iletişim kuruyoruz diye. İki çocukla Almanca çalışıyor. Emekci bir kadın diye. Ama manyak her yerde manyak. Bu manyaklar yüzünden kendi halindeki insanlarin üzüntüsü ofkelendiriyor beni. Evliliğimin ilk yılları bu sacmalikla geçti, görüşmedim anlamadı, görüştüm anlamadı ve sürekli kendi kafasindaki şekle beni monte etmeye çalıştı. Ve kendimi sucladim, hasta oldum. Sonra baktım ki bende sorun yok. Vasat ve gerizekaliya laf anlatmaya çalışırken benden maddi- manevi gitmiş. Şimdi o dönem sustuklarim yüzünden pişmanım. Ekstra hassasiyetim bundandır.

Eşinizle hiç mi dialoğunuz yok..yemek yemiyor hem de yemek yok diye şikayet mi ediyor? Diğer tarafı dize getirdiniz k.valideniz o kadar çok kalmam demesine de aldanmayın 1-2 gün 2-3 güne haftalara çıkar

Güya benim evliliğime zarar vermiyorlar.

Eşinizle hiç mi dialoğunuz yok..yemek yemiyor hem de yemek yok diye şikayet mi ediyor? Diğer tarafı dize getirdiniz k.valideniz o kadar çok kalmam demesine de aldanmayın 1-2 gün 2-3 güne haftalara çıkar
Hiç konuşmuyoruz. Eğer bir daha diyalog kurarsak yine söyleyeceğim seni kesinlikle istemiyorum diye.

Kızlarrrr kv annemi aramış bugün, luci eşiyle barışsın, felç geçirecem, bir daha da evine bile gelmem, çocuklara çok üzülüyorum demiş. Bana yalancı falan dedi demiş. Annem de önce sen luciye yalancı dedin, o da kendini savunmak için sensin yalancı dedi demiş. Şimdi de ağlıyor kriz geçiriyorum barış lütfen diyor. Abim akşam gelecem sizi barıştıracam diyor. Eş annesine luci beni görünce kapıyı kapatıyor, yemek yapmıyor, ben ona hakaret etmedim demiş. Ailem bana vicdan yaptırıyor, kötü anne muamelesi görüyorum onların yüzünden gerçekten bıktım. Bu süreçte gerçekten yalnız bırakıldım, sadece içimi buraya dökebiliyorum.

Asla ama asla ne Ara ne git. Annenin kafa cok sacma, aman yuviasi dagilmasin, ölsün ama bosanmasin beyni var resmen. Senin dimdik durdugunu görünce mecbur Destek cikacaklar.

Zaten haziranda tekrar calisacaksin anladigim kadariyla. Bebeklere Kim bakacak?

Serh koyuldu simdi Dimi, o kesin halloldu?

Siz kötü bir anne değilsiniz, konunuzu başından beri takipteyim aksine bütün yaşadıklarınıza rağmen huzursuzluğunu evlatlarına yansıtmamak için çabalayan bir annesiniz. Abinize söyleyin gelip de size sahip çıkmayacaksa, siz suçluymuşsunuz gibi alttan alacaksa hiç gelmesin. Sizden bi özür bile dilemeyen, yanınıza gelip konuşmaya çalışmayan sorunlarınızla yüzleşmeyen kocanın tabi suratına kapı kapatılır. Nerdeyse bi aydır konuşmuyosunuz adamın derdi sizin yemek yapmamanız. Yemeği yapsanız küslüğünüz umrunda bile olmayacak. Dik durmaya devam edin

Abine söyle gelmesin. Es olacak insan hele bi gelsin senden özür dilesin. Abinin gelmesi sanki bizim kiz hatali, damat sen Allah rizasi icin affet demek gibi birsey. Kesin bir dille gelme de abine

Şerhi koydurmadım, eşe konulduğuna dair bilgi gidiyormuş, evde büyük kavga çıkar, o kavga çıkacağına direk gideyim dava açayım, avukat iki araba ve eve şerh koysun direk, hiç olmazsa oradan oraya dolaşmam diye düşünüyorum.

Gerçekten o kadar yıprandım ki, tek başıma mücadele ediyorum. Oğlumu mutlu etmeye çalışıyorum. Abime söyledim beni suçlamaya geleceksen gelme, kavga çıkarırım dedim. Gelmem o zaman dedi. Yoruldum. Kimse eşe çocuğun var, yabancı değil karın git gönlünü al demiyor. Kadın olmak çok zor.

Annene bakma sen...seni daha çok hasta ediyor o da kendini düşünüyor Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın modunda
Sen kendin için savaşıyorsun unutma...abin de anladı seni ablan da anlar boş ver pes etme

Aileniz sizin aileniz değilde eşinizin ailesi gibi. Abinizle akli selim konuşabilir misiniz. Arkanizda durup hakkınızı yedirmeyecekse gelsin tabi. İsteklerinizi söyleyin ki suçlu sizi cikartmasinlar
Abim laf konuşmasını bilmeyen, karşısında biri bir şey derse susacak biri. Öyle iki tarafı da dengeleyecek biri değil. Eş ezer onu. O susacak ben konuşacağım olmayacak.

Kimse eşe çocuğun var, yabancı değil karın git gönlünü al demiyor. Kadın olmak çok zor.
Bunu yapmayan adam arkandan atıp tutuyor bir de özür dileyeceksin..40 yıl sırtında taşı yere bırak bak neler oldu..sömürmek istiyorlar başkaldırınca herkes kötü...o evde sen yaşayacaksın şimdi özür dilesen kaynanan 2 haftaya sende

Annene bakma sen...seni daha çok hasta ediyor o da kendini düşünüyor Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın modunda
Sen kendin için savaşıyorsun unutma...abin de anladı seni ablan da anlar boş ver pes etme
Beni en hassas yerimden, oğlumdan vuruyor. İnanın öğretmenine bile soruyorum oğlumda bir sıkıntı var mı diye. Küçük bebekle onu sürekli bir yerlere götürüyorum, yemek yapıyorum. Anne de böyle söyleyince acaba oğlumu ben mi üzüyorum diye kendimi hasta ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…