Ben de öyle düşünüyorum Durumun farkındayım da Ama o fikri yenemiyorum işteNe kadar cirkin olabilirsiniz ki?
Annenizin hatali davranisi sonucu bilincaltiniza islemis oldugunu dusunuyorum.
Oyy benim sevgilim bi tane Beni en çirkin zamanında beğendi sevdi Gönlü güzel onun en çok dayillar gectikce insanin guzelliginin ve etkileyicliginin enerjisiyle ve kendine guveniyle dogru orantili oldugunu anlicaksin. hem bence guzellik olayina bukadar takilma baska alanlarda ispat et kendini, sevgilinde varmis seni begenen zaten
Bende var galibaaa Aslan gibi erkek arkadaşım var başarılıyım becerikliyim Hahahah Bi ailemden sıkıntı O da can sıkıyor işte napalımOlsun çirkin şansı denen bişey var
Sana mesaj atılmıyoorrbende merak ettım bi bakiim
Hahaha Herkesin vaf erkek arkadaşı yaa alakası yok ki :) hem çirkinken bulmak daha hayırlı Tipime değil gönlüme bakıyor demek ki :)))Kızım sen erkek arkadaşı bile bulmuşun daha ne olsun )))
Herkesın yok ne guzeller var erkek arkadaşı dıye yanıp tutuşan.bır erkek senı beyenıyosa dememekkı sen abartıyosun konuyuHahaha Herkesin vaf erkek arkadaşı yaa alakası yok ki :) hem çirkinken bulmak daha hayırlı Tipime değil gönlüme bakıyor demek ki :)))
Enim pirensesss kız kardeşimin 41 numaraBende de bi el ayak var Allah affetsin kurek gibi. Hayir annem babam kisa minyonlar ben uzunum uzun olmak guzel ama bi kizin 40 numara ayagi olur mu palet gibiler mubarek
Sebebi ne acaba?Siz acik ve net kiz kardesinizi kiskaniyosunuz ustelik onun beceriksizligiyle kendi cirkinliginizi kapatmaya calisiyosunuz bu tamamen sacmalik.
Bence bir sirkelenip kendinize gelin baskasiniz kusuruylada kendi kusurunuzu kapatmaya calismayin ve en kisa zamanda psikolojik destek alin.
Bi daha derse ''Ben de aynı soruyu babama sormak istiyorum ama ayıp olur diye soramıyorum'' dersinizBen hala yaşıyorum gülüp geçiyorum.
Annem hatta "seninki seni nasıl beğenmiş" diye direk sorup aldatabileceğini bile söylüyor.
Çok da derdim
Güzellik elimizde olan bir şey olmadığından üzülmek yersiz bence.