Çok çirkinim ya :(

yillar gectikce insanin guzelliginin ve etkileyicliginin enerjisiyle ve kendine guveniyle dogru orantili oldugunu anlicaksin. hem bence guzellik olayina bukadar takilma baska alanlarda ispat et kendini, sevgilinde varmis seni begenen zaten

yillar gectikce insanin guzelliginin ve etkileyicliginin enerjisiyle ve kendine guveniyle dogru orantili oldugunu anlicaksin. hem bence guzellik olayina bukadar takilma baska alanlarda ispat et kendini, sevgilinde varmis seni begenen zaten
Oyy benim sevgilim bi tane Beni en çirkin zamanında beğendi sevdi Gönlü güzel onun en çok da

Bana da güzel bir kızsın gibi doğdu içime
Hemide başarılı bir kız:)
Bana da resim at çok merak ettim

Bende de bi el ayak var Allah affetsin kurek gibi. Hayir annem babam kisa minyonlar ben uzunum uzun olmak guzel ama bi kizin 40 numara ayagi olur mu palet gibiler mubarek

Hahaha Herkesin vaf erkek arkadaşı yaa alakası yok ki :) hem çirkinken bulmak daha hayırlı Tipime değil gönlüme bakıyor demek ki :)))
Herkesın yok ne guzeller var erkek arkadaşı dıye yanıp tutuşan.bır erkek senı beyenıyosa dememekkı sen abartıyosun konuyu

Sebebi ne acaba?

Bi daha derse ''Ben de aynı soruyu babama sormak istiyorum ama ayıp olur diye soramıyorum'' dersiniz

Hey allahm ya:) taklma byke şeylere kendin diyoran bakmyrdm kendime cirkin kadn yoktur bakmsz kadn vardr. Ki cok cirkn olsaydn erkej arknde olmazdi ama çok istyrsan fotonu kat öyle yorum yapak.

Annenin psikolojik sorunları olduğu çok belli. Herhalde kayınvalidesini falan sevmiyor da baba tarafından birine benzetiyor olabilir seni.
Gerçekten yaptığı filmlerdeki kötü kalpli üvey annelerin yaptıklarıyla aynı.
Küçük kardeşin de bunun farkında, şımardıkça şımarmış. Sen de onları başarılarınla ez. Annem şişman dedin, o yemek yedikçe ''Daha yemek yeme derdinde misin?'' der gibi inanamıyormuş gibi bak. Biraz da onlar görsün.
Ayrıca esmerlerin daha seksi olduğuna inanırım. Bkz: Adriana Lima, Irina Shayk, Lily Aldridge...
Bakımlı olman şart, mutlaka kendine bakım yapmalısın, seninle basit ipuçları paylaşabilirim :)

Veee..

BEN DE FOTO İSTİYORUUUUM !! BEN DE BAKICAM !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…