Çok çirkinim ya :(

Ama sen gayet hoş bi kizsin.. Ciddi soyluyorum bak... Saclarina uygulayacagin bi degisiklik ve hafif bi makyaj seni afet yapar, soliyim bn sana :))

Hey Allahım, böyle ebeveynleri de hiç anlamam, ikisini de sen doğurdun ayol ne ayrımı. Marilyn Monroe annesiz büyüdüğü için söylediği bir lafı vardır "Bütün küçük kızlara güzel oldukları söylenmeli." diye, seninki de o hesap olmuş. Annenin davranışı çok yanlış, acaba onu oturtup tüm bu anlattıklarını ona da anlatsan sakin sakin, seni dinler mi, hak verir mi merak ettim doğrusu. Bu arada bende çok merak ettim seni yaa, kesin güzel bişey çıkacaksın bana da resmini yollar mısın ^_^

O kadar yerden yere vurdun ki kendini inan suan merk edyorm seni atta resmini görek

Annen ayrım yapmış olsa da , güzel iki kardeşsiniz. .
Sakın böyle düşünmeyi bırak. .
Rabbim sağlık versin. .
Kg da vermişsin daha nolsun. .
Erkek arkadaşına inan ..
Tadını çıkarın :KK66:

Hey Allahım, böyle ebeveynleri de hiç anlamam, ikisini de sen doğurdun ayol ne ayrımı. Marilyn Monroe annesiz büyüdüğü için söylediği bir lafı vardır "Bütün küçük kızlara güzel oldukları söylenmeli." diye, seninki de o hesap olmuş. Annenin davranışı çok yanlış, acaba onu oturtup tüm bu anlattıklarını ona da anlatsan sakin sakin, seni dinler mi, hak verir mi merak ettim doğrusu. Bu arada bende çok merak ettim seni yaa, kesin güzel bişey çıkacaksın bana da resmini yollar mısın ^_^
Yok yoook hep içimde aklımda zaten Anlatıcam tek tek Sitemlerimi yüzüne vurucam Erkek arkadaşımla ilgili yaptıklarını da birlikte O yüzden evlenmeyi bekliyorum Sonra

Bende gordm resmini gercekten tatli MASSALLAH cirkin diyenler cekemiyor belliki:)

Bende resim istiyorum gerci cok guzel bir genc bayan olduguna suphem yok.Biraz ozguven lazim sana annen yuzunden kendine guvenin kalmamis.Kardesini de cok merak ettim.Guzellik hic birsey aslinda ne kizlar var su gibi ama kafada bir gr beyin yok.

Kızlar ben olayı hallettim kız gayet güzel ve şeker ayrıca çok zor söylerim bunu bakın:KK49:

Güzellik falan boş canım.hayatta başarılı olmaya bak herkes kapında dizilir sevgili anacığında.

Ayy ben de cok merak ettim.Çirkin oldugunuzu düşünmüyorum ki her en insan biraz bakımla hoş hale gelebiliyor.Anneniz biraz garip belki oda sizi bu sekilde hırslandırmaya calısıyordur basarılı olmanız için yine de enteresan.

hep annem yüzünden oldu :KK43: eskiden beri benden iki yaş küçük kız kardeşimi över över prenses gibi davranır beni bi köşeye iterdi çirkinsin derdi. Bu da psikolojime yerleşmiş heralde Lise bitene kadar erkek gibiydim davranışlarım giyimim Sonra erkek arkadaşımla tanıştım, o sıralarda 20 kilo verdim aniden Kendimi güzel hissetmeye başladım Çok bakımsızdım Utanarak söylüyorum şimdi ama bacaklarımdaki tüyleri falan bile almazdım Kapalı giyersim hep Yüzüm de tüylüydü hiç almazdım Çok çirkindim cidden de Ama küçüklüğümden annem gel kızım böyle olmaz demedi hiç öğretmedi ki Kız kardeşime benim güzel kızım der severdi, hatta en son üniversite sınavı zamanı Sakın ikinci seneye kalma üniversite bitene kadar kartlaşır başıma kalırsın dedi bana :KK43: annemle en son o sözünden sonra iyice bağlarımız koptu diyebilirim Kız kardeşim de bana nispetmiş gibi bi de büyüdükçe güzelleşti 175 boyu muhteşem bi fiziği Kimsede bulunmaz doğuştan kıpkırmızı kızıl saçları bembeyaz teni falan Bense kapkara Esmerliğimi seviyorum ama ne bilim sanki daha çok bakıma ihtiyacım var Artık bakıyorum kendime daha iyi hissediyorum ama yine de erkek arkadaşım bana "çok güzelsin" dedikçe sanki teselli için söylüyomuş gibi bi türlü inanamıyorum :KK43: o kadar inandırmışlar ki çirkin olduğuma hiç güzel hissedemiyorum :KK43:
özelden mesaj bekliyorum..bende senin yaşadığını ablamdan taraf yaşamıştım...hep geride kalan sen o sen sen...diye baskı yapmıştı yıllarca...senide merak ettim.gönderirsen sevinirim..

Benim de sac takintim var annem suratini burusturarak iyy basinda iki tel sac kalmis kel kalcan diyip durur :KK70: :KK70: :KK70:
Benn de gormek istiyorum fotografini ben deee beni beni bihterini

X