Çok çirkinim ya :(

Gayet guzelsiniz bence ben cok begendim beyaz ten kara sac kara goz var sizde cok guzel

Güzellik görecelidir. Herkes seni güzel bulmak zorunda değil. Başkalarının söylediklerini düşünmeden sen ne hissediyorsan o sun. Güzellik bütündür. Sadece güzel bir ten veye iyi bir fizik yetmez. Kişiliğin duruşun goruntunle bir bütünsün.

Gönlümüz güzel olsunnn yaa

Kiz valla ruyamda seni gordum gece uyumadan once en son buraya bakmistim ama begendim ben sivilceli koca burunlu bisey bekliyodum kalin kas kalin dudak hep cok istemisimdir ama olmayinca olmuyor be anam

Gönlümüz güzel olsunnn yaa
kesinlikle düşündüğün bi durum yok.gayette güzelsin..hoş çirkin biri oluncada dünyanın sonu değil...güzel bakan gözlerin ve enerjin var.gönderdiğin makyajsız halin üstelik..çok az bakımla çok daha güzel görünürsün..Sana bu duyguyu hissettirenler utansın.

Kiz valla ruyamda seni gordum gece uyumadan once en son buraya bakmistim ama begendim ben sivilceli koca burunlu bisey bekliyodum kalin kas kalin dudak hep cok istemisimdir ama olmayinca olmuyor be anam

Çok tatlısınız yaa Güzel sözleirniz yetmez gibi Derdimi paylaşmanız çok içten çok güzel Teşekkür ederimm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…