Çok çirkinim ya :(

erkek arkadasin seni guzel bulup begenmese senle sevgili olmazdi
adam niye yalan soylesin
sen yakisikli bulamsdigin biriyle sevgili olup ona yakiisklisin dermisin,kimin ne zoru varki ugrassin boyle seylerle
Ya abartıyor diyorum ya O da kendisi kompleksli Bu güzellikle beni nasıl beeğendin diyo O da benim kafadan

Fotoğrafinizi gördüm cildiniz düzgün. Eliniz yüzünüz de öyle. Ben sizden karayim. Epilasyona gittim o kadar para bayıldım kıllarım tükenmedi. Bir daha gideceğim. Sakallı bıyıklı dolasiyom ortalarda.

Ben de öyle ya fotoda belli olmuyo

İnan ki güzelsin... Fiziğin fln da gayet iyi duruyor. Bence senin sadece biraz bakım yaptırmaya ihtiyacın var. Çok tatli ve sempatik görünüyorsun.

kardeşinizle ana baba aynı mı ?
anneniz kardeşinizi daha çok sevmiş, peki babanız?

hayatımda çocuk ayrımcılığı yapan (bu kadar bariz şekilde yani) bir iki kişi tanıdım, hepsi de sevdikleri çocuğuna çok hoşgörülü iken diğerini gereksiz bir şekilde aşağılıyordu. Genelde sevdikleri çocukla kendini içselleştiren, onun hayatı ile kendi yaşamadıklarını yaşamaya çalışan kişilerdi.

adem güneş der ki, çocuk zihni savunmasızdır, siz çocuğa aptal salak derseniz, o size kızmaz bunun için kendinin gerçekten aptal olduğunu düşünür diye. Bu örnekteki gibi, anneniz hatalıymış ama siz söylediklerinin doğru olduğuna inanıp hayatınızı ona göre şekillendirmişsiniz. Burada hiç tanımadığınız kişiler size yalan söylemezler herhalde, güzelsiniz diyorlar :) İnanın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…