Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı anne baba Ben en büyüğüm Aklıma hep Annem henüz yeni evli ve çocuk istemezken kazara mı oldum acaba diye düşünürüm Belki ona ağır geldim o zamanlarkardeşinizle ana baba aynı mı ?
anneniz kardeşinizi daha çok sevmiş, peki babanız?
hayatımda çocuk ayrımcılığı yapan (bu kadar bariz şekilde yani) bir iki kişi tanıdım, hepsi de sevdikleri çocuğuna çok hoşgörülü iken diğerini gereksiz bir şekilde aşağılıyordu. Genelde sevdikleri çocukla kendini içselleştiren, onun hayatı ile kendi yaşamadıklarını yaşamaya çalışan kişilerdi.
adem güneş der ki, çocuk zihni savunmasızdır, siz çocuğa aptal salak derseniz, o size kızmaz bunun için kendinin gerçekten aptal olduğunu düşünür diye. Bu örnekteki gibi, anneniz hatalıymış ama siz söylediklerinin doğru olduğuna inanıp hayatınızı ona göre şekillendirmişsiniz. Burada hiç tanımadığınız kişiler size yalan söylemezler herhalde, güzelsiniz diyorlar :) İnanın bence.
hehehheh :)))Ya abartıyor diyorum ya O da kendisi kompleksli Bu güzellikle beni nasıl beeğendin diyo O da benim kafadan
Sana mesaj atılmıyor :)Ben de görcem ya bana ne
Şimdi at :)Sana mesaj atılmıyor :)
Ya tanımadığım insanların hakkımda böyle güzel konuşması öyle güzel ki Çook sağolun ya ilgilendiğiiniz için :)konu sahibi güzel bir kız
üstelik kaşlarıda oldukca kalın şuanda tamda moda bu, ben zira maşallah diyim ama imrendim zira ben kaş kontorü yaptırmayı dusunuyorum :)
Hic de çirkin değilsin gayet hoş bir genç kızsın :)Sana mesaj atılmıyor :)
ne yapıyorsun ne bölümü okuyorsun canımYa tanımadığım insanların hakkımda böyle güzel konuşması öyle güzel ki Çook sağolun ya ilgilendiğiiniz için :)
Çok tatlısınız çok :)Hic de çirkin değilsin gayet hoş bir genç kızsın :)
İktisat bitirdim Matematik okuyorum şu an :) üçüncü sınıfne yapıyorsun ne bölümü okuyorsun canım
maşallah çok azimliyizİktisat bitirdim Matematik okuyorum şu an :) üçüncü sınıf
Bilmem hayırlısı Onun dersleri süper ama hiçbir hedefi yok İdealist değil Kendine yazık ediyormaşallah çok azimliyiz
iş bul vaktin varsa kendine
özgüvenin var senin
boşver ne derseler desinler
eminim o güzel kızı bu kadar okumaz
öyle olurBilmem hayırlısı Onun dersleri süper ama hiçbir hedefi yok İdealist değil Kendine yazık ediyor
Bölümümü çok seviyorum İnşallah Çok da çalışıyorum Severek azimle :) çok sağolunöyle olur
zengin bi koca bulmak ve evlenmesi gerekli diye düşünür
türk filmi gibi geldi vaalla
ama sana maşşalh görmedim ama sen okuyorsun azimlisin
ne demek canım bana at fotonu pek merak ettimBölümümü çok seviyorum İnşallah Çok da çalışıyorum Severek azimle :) çok sağolun
Kandırmak demesek Çok sağol bu aradaÇok beğendim birde bize çirkin diyip kandiriyorsun.