Çok çirkinim ya :(

Benim kuzenlerden biri ayni babaanneme benziyor, filmlerde olur ya tipkisi aynen oyle iste, babaannemin genclik resimleri kuzenimle ayni.
Velhasil babaannem surekli benim guzel torunum, dunyalar guzelim, torunlarimin hepsi bir yana sen bir yana derdi :KK70:
Kesin annen de kardesinin kendisine benzedigini dusunuyor :KK53:
Ahaha benzemiyor da annem de kendini kandırsın :KK70: benden bi karış kısa annem şişman da Kendini dünyalar güzeli sanıyo​

hangi konudan hatırlıyorum hatırlıyorum derken geldi aklıma.. erkek arkadaşının enerji meselesi ile ilgili konu:)

anneler herşeyi öğretmeyebiliyor. kıldır tüydür bakımdır. bunları artık kendin araştırabilir eğilim gösterebilir yaştasın. 20 kilo vermişsin harika! demek ki sende potansiyel var. kilo verdikten sonra vücuduna önem verdiysen bir de çok güzel olmuştur. esmerlik güzeldir. çok güzeldir. güzellik tabii sadece fiziksel olmaz..

annenin ayrımcılığı senin bu kadar dert etmiş olman falan yorum yapasım gelmedi.
bence senin biraz kafanı dağıtmaya ihtiyacın var. üniversite kulüplerine falan mı katılsan? ya da erkek arkadaşın gibi çalışmak olabilir.
Annem izin vermez çalışmama Ya insanlarla iletişimim çok kötü değil Asosyal değilim çekingen değilim pek Tek derdim kardeşimle annemle

sen kendine çirkin mi diyorsunnnnnn... çok tatlısın çok güzelsin sen.. ve çok doğalsın.

maşallah..

silkin ve kendine gel sonrada aynalarla barış..

yüz hatlarında çok orantılı bu arada

Annem izin vermez çalışmama Ya insanlarla iletişimim çok kötü değil Asosyal değilim çekingen değilim pek Tek derdim kardeşimle annemle

annen neden izin verecek ki bu konuda?
kafanı dağıtman lazım. üniversite okuyorsun diye biliyorum? işe başladıktan sonra söylersin sen istedikten sonra çalışıyorsun diye ne olabilir ki

sen kendine çirkin mi diyorsunnnnnn... çok tatlısın çok güzelsin sen.. ve çok doğalsın.

maşallah..

silkin ve kendine gel sonrada aynalarla barış..

yüz hatlarında çok orantılı bu arada
Yaa ciddi misinnn Çok teşekkür ederimmm :KK19:

annen neden izin verecek ki bu konuda?
kafanı dağıtman lazım. üniversite okuyorsun diye biliyorum? işe başladıktan sonra söylersin sen istedikten sonra çalışıyorsun diye ne olabilir ki
Gündüz tüm gün okulum var ya Çalışmaya kalksam akşam çalışmam gerekir izin vermez ona da

Ben de merak ettim tipini. Ben de esmerim 1.65 boyundayim. Agbim var o ela gözlü beyaz tenli, birbirimize benzemiyoruz :KK70:

Gündüz tüm gün okulum var ya Çalışmaya kalksam akşam çalışmam gerekir izin vermez ona da

mesaj kutuna yazdım:)

gerçekten gayet güzel bir kızmışsın. ufak dokunuşlarla gayet alımlı bir kız olursun.
okul dışında farklı bir şeyler şart ama. hem erkek arkadaşın da sana ayak uydurur.

aslında bu durum bizim elimizde. ben ne zaman kendimi beğenmesem kötü hissetsem insanlar o zaman hep eleştiriyor beni ama ne zamanda kendimi iyi hissetsem takıntıları boşversem o gün insanlarla sağlıklı iletişim kuruyorum her zamankinden daha sıcak yaklaşıyorlar. sorunun kaynağı kendimizi nasıl gördüğümüz..

Özelden konu sahibi yollasa bana da, bakalım abarttığı gibi miymis? Sererbah hanım siz de yollayabilirsiniz :)

erkek arkadasin seni guzel bulup begenmese senle sevgili olmazdi
adam niye yalan soylesin
sen yakisikli bulamsdigin biriyle sevgili olup ona yakiisklisin dermisin,kimin ne zoru varki ugrassin boyle seylerle

X