- 27 Kasım 2015
- 36
- 7
- 1
- Konu Sahibi Hicranda gonlum
O kadar icim sıkıntılıki anlatamam,nerden baslayacagimda bilmiyorum,ozet gecmeye calisacagim,batidan doguya gelin geldim,esim arap ailelerimiz tanisiyordu bu vesileyle gorucu usulu nisanladik iki yil nisanli kaldim,hep bizim dogu adetlerimiz yok dediler nryse evledik gorumcem iki ay burnumdan getirdi abisini kiskanmalar,babasini kiskanmalar(kayinpederim sever beni ),yalan yere benim demedigim seyleri soylerdi surekli bana,aileme hakaret ederdi uzerime dahi yurudugu olmustur,benneyse tatsizlik cikmasin diye hep sustum iki ay sonra baska sehire tasindik filn 2,5 yildirda evliyiz,kayinvalidemde gorumceme cok benziyor insana birsey diyor kiriyor sonra yok valla ben oyle demedim diyor insani yalanci cikariyor onun icin hep sustum kirildigim zamanlr hep icime attim,bir hafta once bize geldiler ve esim bu arlar maddi yondn ve birkac seyden stresli neyse gelip gidip oglumu uzme o bizim icin degeeki filan diyor sonrada doger ogluma kendi akrabalarimi alacagim kendimide ona kurban edecegim diyor(kendileri buyuk bir aile meshurlar),surekli ailemi geri planda tutuyorlar,2,5 yildir evliyim bir kere anneme gittim bir hafta kaldim ixin vermiyorlar gideyim,neyse meseleye gelince bugun yine mutfakta yemek yaoarken esim geldi ben sinirliydim yine yukarida bahsettigim seyler yuzunden esim birsey dedi ben yeter artik diye aglamaya basladim kayinvalidem yine sn napiyorsun uzme oglumu diyunce bende hep oglunu benmi uzuyorum dsdim o kadar sonra asiri agladim,kayinvalidem geldi kayinpederin seni boyle girse babanin evine yollar dedi ben sustum esim geldi dedi seni baban gelsin alsin gitursun dedi ben iyice perisan oldum,gorumcem esime dedi biz birsey yapmadik karina filsn dedi.bende sustum diyemedim bunakirilmisim deseydim asla biz oyle demedik derlerdi her halukarda ben suclu olurdum,sonra esim gitti kayinvalidm guyya nasihat veroyor oglumu uzme uzersensoyke olur filan senin bu yaptigini annen duysa cok uzulur,herkes senin icin kotu dedi biz seni yinedealdik bizi mahcup cikarma dedi ve sok oglumun stereside demek bundanmis(yani aglunu ben perisan edip depresyona sokmusum)dedi...iki tane kaynim benim kaldigim sehirde her hafta kiyafetkerini yikarim utulerim yemek pasta herseylerini yaparim hic sesimi cikarmam gonulden yaparim yazik annenleri burda degil derim,esime her konuda destek olurum onca kirginliga ragmen hic ona soylemem ama yine bir seferlik bir zayiflikla kotu ben oldumm((((
Karisik yazdiysam hakkinizi helal edin,cvplara gec bakabilirim evde misafirler var...
Karisik yazdiysam hakkinizi helal edin,cvplara gec bakabilirim evde misafirler var...