• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cok cikmazdayim

Hicranda gonlum

tevekkul edene allah kafidir...
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
36
7
1
O kadar icim sıkıntılıki anlatamam,nerden baslayacagimda bilmiyorum,ozet gecmeye calisacagim,batidan doguya gelin geldim,esim arap ailelerimiz tanisiyordu bu vesileyle gorucu usulu nisanladik iki yil nisanli kaldim,hep bizim dogu adetlerimiz yok dediler nryse evledik gorumcem iki ay burnumdan getirdi abisini kiskanmalar,babasini kiskanmalar(kayinpederim sever beni ),yalan yere benim demedigim seyleri soylerdi surekli bana,aileme hakaret ederdi uzerime dahi yurudugu olmustur,benneyse tatsizlik cikmasin diye hep sustum iki ay sonra baska sehire tasindik filn 2,5 yildirda evliyiz,kayinvalidemde gorumceme cok benziyor insana birsey diyor kiriyor sonra yok valla ben oyle demedim diyor insani yalanci cikariyor onun icin hep sustum kirildigim zamanlr hep icime attim,bir hafta once bize geldiler ve esim bu arlar maddi yondn ve birkac seyden stresli neyse gelip gidip oglumu uzme o bizim icin degeeki filan diyor sonrada doger ogluma kendi akrabalarimi alacagim kendimide ona kurban edecegim diyor(kendileri buyuk bir aile meshurlar),surekli ailemi geri planda tutuyorlar,2,5 yildir evliyim bir kere anneme gittim bir hafta kaldim ixin vermiyorlar gideyim,neyse meseleye gelince bugun yine mutfakta yemek yaoarken esim geldi ben sinirliydim yine yukarida bahsettigim seyler yuzunden esim birsey dedi ben yeter artik diye aglamaya basladim kayinvalidem yine sn napiyorsun uzme oglumu diyunce bende hep oglunu benmi uzuyorum dsdim o kadar sonra asiri agladim,kayinvalidem geldi kayinpederin seni boyle girse babanin evine yollar dedi ben sustum esim geldi dedi seni baban gelsin alsin gitursun dedi ben iyice perisan oldum,gorumcem esime dedi biz birsey yapmadik karina filsn dedi.bende sustum diyemedim bunakirilmisim deseydim asla biz oyle demedik derlerdi her halukarda ben suclu olurdum,sonra esim gitti kayinvalidm guyya nasihat veroyor oglumu uzme uzersensoyke olur filan senin bu yaptigini annen duysa cok uzulur,herkes senin icin kotu dedi biz seni yinedealdik bizi mahcup cikarma dedi ve sok oglumun stereside demek bundanmis(yani aglunu ben perisan edip depresyona sokmusum)dedi...iki tane kaynim benim kaldigim sehirde her hafta kiyafetkerini yikarim utulerim yemek pasta herseylerini yaparim hic sesimi cikarmam gonulden yaparim yazik annenleri burda degil derim,esime her konuda destek olurum onca kirginliga ragmen hic ona soylemem ama yine bir seferlik bir zayiflikla kotu ben oldumm:(((((
Karisik yazdiysam hakkinizi helal edin,cvplara gec bakabilirim evde misafirler var...

Simdide gidip gelip ogluma yazik vah vah diyip duruyor beni guyya sinir edecekler oyle dokunuyor ki tek bir gun sesimi yukseltmedim her desiklerine tamam dedim simdi kotu gelin oldum arsiz gelin oldum

Sesnini yukseltmedin diye belkide bunlar haklıydan haklı oldugunu savunacaksın kırıl kırıl nereye kadar ya. Yazık valla ama bunu saygı cercevesınde yapacaksın. Sen yumusak yuzlusun demekki senin uzerinden pirim yapıorlar. Sınır oldum okurken

Keşke icine atmayip yaptiklarinda soyleseydin boyle kucuk biseye patlamissin gibi olmus onlarin isine gelmistir. Iyilikten anlamiyorlar belli ki. Esinle sakince konus ben seni uzuyor muyum ? Annenler surekli bunu bana soyluyor sende mi boyle dusunuyosun falan de . Kotu davranma ama kendini de ezdirme

O kadar icim sıkıntılıki anlatamam,nerden baslayacagimda bilmiyorum,ozet gecmeye calisacagim,batidan doguya gelin geldim,esim arap ailelerimiz tanisiyordu bu vesileyle gorucu usulu nisanladik iki yil nisanli kaldim,hep bizim dogu adetlerimiz yok dediler nryse evledik gorumcem iki ay burnumdan getirdi abisini kiskanmalar,babasini kiskanmalar(kayinpederim sever beni ),yalan yere benim demedigim seyleri soylerdi surekli bana,aileme hakaret ederdi uzerime dahi yurudugu olmustur,benneyse tatsizlik cikmasin diye hep sustum iki ay sonra baska sehire tasindik filn 2,5 yildirda evliyiz,kayinvalidemde gorumceme cok benziyor insana birsey diyor kiriyor sonra yok valla ben oyle demedim diyor insani yalanci cikariyor onun icin hep sustum kirildigim zamanlr hep icime attim,bir hafta once bize geldiler ve esim bu arlar maddi yondn ve birkac seyden stresli neyse gelip gidip oglumu uzme o bizim icin degeeki filan diyor sonrada doger ogluma kendi akrabalarimi alacagim kendimide ona kurban edecegim diyor(kendileri buyuk bir aile meshurlar),surekli ailemi geri planda tutuyorlar,2,5 yildir evliyim bir kere anneme gittim bir hafta kaldim ixin vermiyorlar gideyim,neyse meseleye gelince bugun yine mutfakta yemek yaoarken esim geldi ben sinirliydim yine yukarida bahsettigim seyler yuzunden esim birsey dedi ben yeter artik diye aglamaya basladim kayinvalidem yine sn napiyorsun uzme oglumu diyunce bende hep oglunu benmi uzuyorum dsdim o kadar sonra asiri agladim,kayinvalidem geldi kayinpederin seni boyle girse babanin evine yollar dedi ben sustum esim geldi dedi seni baban gelsin alsin gitursun dedi ben iyice perisan oldum,gorumcem esime dedi biz birsey yapmadik karina filsn dedi.bende sustum diyemedim bunakirilmisim deseydim asla biz oyle demedik derlerdi her halukarda ben suclu olurdum,sonra esim gitti kayinvalidm guyya nasihat veroyor oglumu uzme uzersensoyke olur filan senin bu yaptigini annen duysa cok uzulur,herkes senin icin kotu dedi biz seni yinedealdik bizi mahcup cikarma dedi ve sok oglumun stereside demek bundanmis(yani aglunu ben perisan edip depresyona sokmusum)dedi...iki tane kaynim benim kaldigim sehirde her hafta kiyafetkerini yikarim utulerim yemek pasta herseylerini yaparim hic sesimi cikarmam gonulden yaparim yazik annenleri burda degil derim,esime her konuda destek olurum onca kirginliga ragmen hic ona soylemem ama yine bir seferlik bir zayiflikla kotu ben oldumm:KK43:((((
Karisik yazdiysam hakkinizi helal edin,cvplara gec bakabilirim evde misafirler var...
Canim boyle evlilik mi olur Allah askina... ailecek baski yapiyolar ,boyle zulum seni hasta eder.. esin demis ya baban gelsin alsin dye.. bencede alsin.. 2 gun aglarsin sonra hepsi gecer gider

son satırları okuyamadım beynim yandı sandım.
eee yıyorsa yollasınlar babanın evıne? hem sen yollanmayı beklemek yerıne kendın gıtsen? hem ailenin yanına gıdemıyorsun adam akıllı, hem de her taraftan kuşatılmıssın.
kocandan başka herkesın söz hakkı var nedır bu böyle.
cehennem azabı!
aman bırak yaa inceldıgı yerden kopsun. yoksa sen babanın evıne yollanırsın dıye mı korkuyorsun?

Tesekkur ederim yorumlariniz icin ben her zaman ilimli olmaya calostim esime guzellikle soyledimde annesigile bir cok noktada kizdida amaannesi yalanliyor esim varken baska o yokken baska diyor...evet kendilerini hint kumasi saniyorlar..ayrica ben gidecegim babamla konusacagim dedim esim korktu...bir meseleye dah aciklik getireuim biz gorucu usulu derken tanistirildik sevdik evlendik esim bana asiri duskundur uzerime titrer ilk defa bugum boyle yapti cok sasirdm kirldm o yuzdn buraya yazdim yoksa kayinvalidemlerin yaotiklari bu ilk degil allahtan uzagiz yilda birkac kez gorusuyorz onlar olmasa mutluyuz bi sikinti olmuyor

eee yıyorsa yollasınlar babanın evıne? hem sen yollanmayı beklemek yerıne kendın gıtsen? hem ailenin yanına gıdemıyorsun adam akıllı, hem de her taraftan kuşatılmıssın.
Aynen hemde ne cehennem bogulacak gibi oluyorum hic nisanliyekn boyle degillerdi disaridan baksaniz melek gibiler ama ocerde bilmiyorum cok bunaliyorum esimde farkinda bazn gececek biraz sabir diyor bilmiyorum ya...

cehennem azabı!
aman bırak yaa inceldıgı yerden kopsun. yoksa sen babanın evıne yollanırsın dıye mı korkuyorsun?

Bende dedim bugun ilk kez disimi gostereym elime yuzume bulasti ben cok sikintili bi ailede buyudum babamdan yana cok buyuk sikintilar cektim yani babamla konussamda sadece nasihat eder ama destek cikmaz..dedigim gibi esim cok iyi biriydi ilk defa boyle gordum hep diger meselelerde arkamda olrdu savunirdu ezdirmezdi bir kere benim icin gorumcemi bile kovdu..bu sefer doldurusami geldi
bilmiyorum

Eşinin ailesine hizmet etmek için mi evlendin sen?
Ayrıca eşin ne biçim bir adam ağladın diye baban götürsün falan ne oluyor hemen öyle?
Belli ki bu adam kendine eş değil anasına babasına kardeşlerine hizmetçi almış.

Okurken daraldim.Nasil bir aile bunlar, siz de masallah evliya gibi kadinmissiniz.Nasil sabredip, hoc ses etmemissiniz bunca zaman.
Sorun sadece k.valideler olsa esinle iyiysen derdim ama esinde babasi alsin gotursun falan diyorsa bir kez daha dusunmek lazim.
Allah yardimciniz olsun, yol gostersin..
Inanin kayinvalidemin akrablari kendi akrabalarm herkes asiri sever beni, boyle bir gelinimiz olsun derler

Eşinin ailesine hizmet etmek için mi evlendin sen?
Ayrıca eşin ne biçim bir adam ağladın diye baban götürsün falan ne oluyor hemen öyle?
Belli ki bu adam kendine eş değil anasına babasına kardeşlerine hizmetçi almış.
Diyorum hep ama esim boyle degildi hep savunurdu hatta beni kirdigi ivin gorumceme bagirip evden bile kovdugu olmustur ilk defa boyle yapiyor bende saskinim

Bende dedim bugun ilk kez disimi gostereym elime yuzume bulasti ben cok sikintili bi ailede buyudum babamdan yana cok buyuk sikintilar cektim yani babamla konussamda sadece nasihat eder ama destek cikmaz..dedigim gibi esim cok iyi biriydi ilk defa boyle gordum hep diger meselelerde arkamda olrdu savunirdu ezdirmezdi bir kere benim icin gorumcemi bile kovdu..bu sefer doldurusami geldi
bilmiyorum

Ben burada gisterilmis bir dis goremedim yalniz... Onlar ezmis siz aglamissiniz arada yeter falan demissiniz.

cehennem azabı!
Hayir asla ama esimi seviyorum aramiz iyi dedigim gibi ilik defa boyle yapti ve kolay kolay afetmeyecegim yarin kayinvalidemlergidiyor onlar gidince iyi bir dersini vermek istiyorum

Back