- 20 Temmuz 2024
- 374
- 222
- 18
- 30
- Konu Sahibi Burcu ozturk
Merhabalar. Beni belki eski konularımdan bileniniz vardır. Ben 5 ay önce eşim ve ailesi ile yaşadıgım sorunlar yüzünden 43 günlük bebeğim ile evi terk etmek zorunda kalmıştım. Beş aydır babamgildeyim bebeğim 6 aylık şuan. Geldiğim gibi avukat tutup boşanma davası açmıştm eşime.sürecimiz devam ediyor. Babam annem saolsn her konuda arkamızda durdular haklarını yiyemem hatta babam boşan ben sana da kızına da bakarım demişti. Onlar arkamda durdukça ben kendimden daha çok emin oldum kendime güvenim artmştı bu süre zarfında eşim ilk iki ay bana ve kızıma hiç bir şekilde para göndermemişti mamasını bezini ailem alıyordu. Haklarını asla ödeyemem. Son 4 aydır para gönderiyor çocugun ihtiyaçlarını alabiliyorum en azındn artk ailemden utana utana para istemiyorum. Ve eşim pişman olduğunu evi taşıyacagını başka şehire tayin istediğini ailesinin ben ve kızım olduğunu ve hatta afedersiniz köpek gibi yalvardığı zamanlar oluyor gelip sizi alarm diyor ama ben oraya gtmek istemiyorum. Tayine iki ay var oraya gidip te annesinin babasının yüzünü görmek istemiyorum çünkü benm yuvam bozulduysa çogunluk sebebi onlardı. Benm sıkıntım şu son zamanlarda kız kardeşim olsn annem olsn bir türlü anlaşamıyoruz üstüme çok geliyorlar. Bende yaşadıklarm malum çok hassasım yeterince de yıprandım onlar da bu şekilde davranınca çok üzülüyorum. Hatta geçen gün annem git bir daha da evime gelme ömür boyu dedi o kadar kırıldm ki. Sonra kendimce neyse annendir sinirden söylenmiştir dedim. Bugün kız kardeşimle ufak bir tartşmz oldu bende haklı olarak benimle sorunum ne bir sıkıntın varsa söyle dedm. Ardından bi ondan bi benden derken tartışmaya başladık neyse her ailede olur ya dedim. Döndü bana elinde bir şey vardı bunu agzına çarparm dedi. Ardından annem geldi sen dedi benim evime geldim geleli kavga gürültü bitmiyor çocuklarımı rahat bırak gibi cümleler kullandı gerçekten o kadar çok zoruma gitti ki. Diğer odaya geçip kızıma sarılıp agladıgımı hatrlıom çok üzüldm. Gerçekten suçum ne bir bilsem 31 yaşına gireceğim ben bildim bileli annem hep kız kardeşimn tarafını tutardı ama bu defa evlendm bir kızım var artk yapmaz diye düşünmüştüm. Demkki bizden rahatsz oluyorlar ki o şekilde konuşuyor bana. Ne olursa olsn bir anne evladına bu tür cümleler kullanır mı bende anne oldm kullanamaz diye düşünüyorum. Benmde evladm var artk insan nasl o tür Cümleler kullanabilir ki. Elimi arayıp gel bizi götür evime gitmek istiyorum diyesim var. Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar lütfen bana biraz akıl verir misniz