- 20 Temmuz 2024
- 374
- 222
- 18
- 30
- Konu Sahibi Burcu ozturk
-
Yok hayr ben kesinlkle oraya dönmek istemiyorum inanın o kadar soğudum ki bana o şehirde dünyaları sunsa yine gtmek istemiyorum insan kendi evinden soğur mu ben sogudumTamam iki ay daha bekleyin. Yani eliniz güçlü madem adam bunları söylüyor, tayin isteyip evi taşıyınca görüşürüz dersiniz. İnsan çocuğu için bir şans daha verip, şu zahmete de katlanır(eşiniz için söylüyorum).
Bu arada ben de acaba gitmek istediğiniz ve eşiniz kısmen pişman diye, evin şartları ilk geldiğiniz zamanlar gibi tatmin etmiyor mu dedim?!? İnsanın seçeneği olunca tavırları değişiyor malum.
Evet aileci bir eşim hatta annesine tapan bir adamdı. Şuan çok değişmiş gibi duruyor. Boşanma sürecimiz devam ediyor fakat eşim pişman eve dönmemizi bizi çok özlediğini artk bizi o şehirde bulundurmayacagını ve hatta tayin istediğini söylüyor. Tayin de haziran ayında. Normalde b planm şuydu boşanmasam bile eşim evi taşıyacaktı ben öyle gidecektm ama kız kardeşim ve annemin bana söyledikleri cümleleri kaldıramıyor bu yüzden de ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım git diyor diğer yanım hayr kal
Kayınvalidenin ceheneme kadar yolu var umrumda değil hiç biri Allah'a havale ediyorum hepsini. Gitmem eşim de beklesin iiki ay dahaEğer davadan vazgeçerseniz aynı sebepten tekrar dava açamıyorsunuz. Lütfen manipüle edilmeyin. Oyuna gelmeyin. Annenizin sözünü kaldıramıyorsunuz. Ama kayınvalideyi çekerim mi diyorsunuz. Çünkü huy değişmez. Ne kadar görüşmeyeceksiniz. Bir ay sonra eşiniz ailesiyle görüşmediğiniz için sorun çıkaracak.
Kayınvalidenin ceheneme kadar yolu var umrumda değil hiç biri Allah'a havale ediyorum hepsini. Gitmem eşim de beklesin iiki ay daha
Önceki konunu bilmeden yorum yapıyorum, eğer mesele 2 aysa bi bekle bakalım gerçekren tayin isteyecek mi ev kuracak mı, ona göre bakarsın belkide yalan yani. Hemen tav olma, asla ailenle yaşadığın sorunları belli etme, aile evinde kıyamet kopsa ona karşı hep ailem arkamda benim imajı çiz.Kayınvalidenin ceheneme kadar yolu var umrumda değil hiç biri Allah'a havale ediyorum hepsini. Gitmem eşim de beklesin iiki ay daha
Annenizin yaptığı asla doğru değil. Peki bu durumları babanız biliyormu? Onun yanında da aynısınımı yapıyor?Merhabalar. Beni belki eski konularımdan bileniniz vardır. Ben 5 ay önce eşim ve ailesi ile yaşadıgım sorunlar yüzünden 43 günlük bebeğim ile evi terk etmek zorunda kalmıştım. Beş aydır babamgildeyim bebeğim 6 aylık şuan. Geldiğim gibi avukat tutup boşanma davası açmıştm eşime.sürecimiz devam ediyor. Babam annem saolsn her konuda arkamızda durdular haklarını yiyemem hatta babam boşan ben sana da kızına da bakarım demişti. Onlar arkamda durdukça ben kendimden daha çok emin oldum kendime güvenim artmştı bu süre zarfında eşim ilk iki ay bana ve kızıma hiç bir şekilde para göndermemişti mamasını bezini ailem alıyordu. Haklarını asla ödeyemem. Son 4 aydır para gönderiyor çocugun ihtiyaçlarını alabiliyorum en azındn artk ailemden utana utana para istemiyorum. Ve eşim pişman olduğunu evi taşıyacagını başka şehire tayin istediğini ailesinin ben ve kızım olduğunu ve hatta afedersiniz köpek gibi yalvardığı zamanlar oluyor gelip sizi alarm diyor ama ben oraya gtmek istemiyorum. Tayine iki ay var oraya gidip te annesinin babasının yüzünü görmek istemiyorum çünkü benm yuvam bozulduysa çogunluk sebebi onlardı. Benm sıkıntım şu son zamanlarda kız kardeşim olsn annem olsn bir türlü anlaşamıyoruz üstüme çok geliyorlar. Bende yaşadıklarm malum çok hassasım yeterince de yıprandım onlar da bu şekilde davranınca çok üzülüyorum. Hatta geçen gün annem git bir daha da evime gelme ömür boyu dedi o kadar kırıldm ki. Sonra kendimce neyse annendir sinirden söylenmiştir dedim. Bugün kız kardeşimle ufak bir tartşmz oldu bende haklı olarak benimle sorunum ne bir sıkıntın varsa söyle dedm. Ardından bi ondan bi benden derken tartışmaya başladık neyse her ailede olur ya dedim. Döndü bana elinde bir şey vardı bunu agzına çarparm dedi. Ardından annem geldi sen dedi benim evime geldim geleli kavga gürültü bitmiyor çocuklarımı rahat bırak gibi cümleler kullandı gerçekten o kadar çok zoruma gitti ki. Diğer odaya geçip kızıma sarılıp agladıgımı hatrlıom çok üzüldm. Gerçekten suçum ne bir bilsem 31 yaşına gireceğim ben bildim bileli annem hep kız kardeşimn tarafını tutardı ama bu defa evlendm bir kızım var artk yapmaz diye düşünmüştüm. Demkki bizden rahatsz oluyorlar ki o şekilde konuşuyor bana. Ne olursa olsn bir anne evladına bu tür cümleler kullanır mı bende anne oldm kullanamaz diye düşünüyorum. Benmde evladm var artk insan nasl o tür Cümleler kullanabilir ki. Elimi arayıp gel bizi götür evime gitmek istiyorum diyesim var. Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar lütfen bana biraz akıl verir misniz
Neler yaşadınız bilmiyorum ama ben olsam eşime asla ailemin yaptıklarını anlatmam, çünkü başınıza kalkacaktır ilk fırsatta, bir an önce tayine az da kalsa ev tutup ordan ayrılmasını, böyle ayrı zor olduğunu, çocuğun babasıyla olmasını istediğimi, tayın çıkarsa da başka şehire gideceğimizi söyleyip ev tutturur o evden ayrılırdımEvet aileci bir eşim hatta annesine tapan bir adamdı. Şuan çok değişmiş gibi duruyor. Boşanma sürecimiz devam ediyor fakat eşim pişman eve dönmemizi bizi çok özlediğini artk bizi o şehirde bulundurmayacagını ve hatta tayin istediğini söylüyor. Tayin de haziran ayında. Normalde b planm şuydu boşanmasam bile eşim evi taşıyacaktı ben öyle gidecektm ama kız kardeşim ve annemin bana söyledikleri cümleleri kaldıramıyor bu yüzden de ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım git diyor diğer yanım hayr kal
Kesinlikle anlatmadım anlatmam da.Dişini sıkmalısın 2 ay daha.
Kocana ailenin yaptıklarından asla bahsetme. Sana kullanır bunu ailesi bıkmış bana mecbur gözüyle düşünmesin.
Mümkünse teyze olur hala olur bir hafta kadar oradan uzaklas. Ailene de şöyle hazıranda gideceğim o zamana kadar birbirimizi idare edelim deyin.Bu süreçte ailenizin de düzeni bozulmuştur her ne kadar onların evladı kardeşi de olsanız sizden sonra yeni düzen kurdular siz geri döndünüz ve o düzen bozuldu idare etmelisiniz bir süre.
Eşim iletişime geçeli 4 ay oldu öyle olsa 4 ay önce çeker giderdim. Malesef ki iyilikte kötülük te tek taraflı öyle olsa ben 43 günlük bebeğim ile babamın evine dönmezdim. Eşime ve ailesine yaptıgım iyiliklerin haddi hesabı yok tüm bunlar bana kötülükle geri döndü annem ve kız kardeşime gelince ben evlenmeden önce bile annem kız kardeşimi benden ayrı tutardı nedenini hiç bir zaman anlayamadım en zor zamanlarında ben koştm kardeşlerime ablalık değil annelik yaptm elimden geleni yaptım ama yinede o hep farklı oldu. Neden biliyor musunuz çünkü o memur ben değilim benim elimde avucumda bir şey yok. Malesef hanfendi hayat böyleEşiniz iletişime geçti diye barışmaya bahane arıyormuşsunuz gibi geldi.
İyilik de kötülük de tek taraflı değildir asla. Siz anne ve kardeşinize nasıl davranıyorsunuz da size dönüşleri bu şekilde oluyor. Bu tarafını da düşündünüz mü hiç?
Eşin tayin alıp ev tutmadıkça gitme sakın biraz daha dişini sık, annenlerle iyi geçin 2 ay daha sabret yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kavga etmenin sırası mı şimdi, eşine de asla güvenme, ailene de kızma yine onlara sığınacaksın bişey olsa , annenlerle aranı düzeltmeye bak politik ol , eşin evi taşımadıkça aman gitme , evdeki durumları da anlatma sakın...Merhabalar. Beni belki eski konularımdan bileniniz vardır. Ben 5 ay önce eşim ve ailesi ile yaşadıgım sorunlar yüzünden 43 günlük bebeğim ile evi terk etmek zorunda kalmıştım. Beş aydır babamgildeyim bebeğim 6 aylık şuan. Geldiğim gibi avukat tutup boşanma davası açmıştm eşime.sürecimiz devam ediyor. Babam annem saolsn her konuda arkamızda durdular haklarını yiyemem hatta babam boşan ben sana da kızına da bakarım demişti. Onlar arkamda durdukça ben kendimden daha çok emin oldum kendime güvenim artmştı bu süre zarfında eşim ilk iki ay bana ve kızıma hiç bir şekilde para göndermemişti mamasını bezini ailem alıyordu. Haklarını asla ödeyemem. Son 4 aydır para gönderiyor çocugun ihtiyaçlarını alabiliyorum en azındn artk ailemden utana utana para istemiyorum. Ve eşim pişman olduğunu evi taşıyacagını başka şehire tayin istediğini ailesinin ben ve kızım olduğunu ve hatta afedersiniz köpek gibi yalvardığı zamanlar oluyor gelip sizi alarm diyor ama ben oraya gtmek istemiyorum. Tayine iki ay var oraya gidip te annesinin babasının yüzünü görmek istemiyorum çünkü benm yuvam bozulduysa çogunluk sebebi onlardı. Benm sıkıntım şu son zamanlarda kız kardeşim olsn annem olsn bir türlü anlaşamıyoruz üstüme çok geliyorlar. Bende yaşadıklarm malum çok hassasım yeterince de yıprandım onlar da bu şekilde davranınca çok üzülüyorum. Hatta geçen gün annem git bir daha da evime gelme ömür boyu dedi o kadar kırıldm ki. Sonra kendimce neyse annendir sinirden söylenmiştir dedim. Bugün kız kardeşimle ufak bir tartşmz oldu bende haklı olarak benimle sorunum ne bir sıkıntın varsa söyle dedm. Ardından bi ondan bi benden derken tartışmaya başladık neyse her ailede olur ya dedim. Döndü bana elinde bir şey vardı bunu agzına çarparm dedi. Ardından annem geldi sen dedi benim evime geldim geleli kavga gürültü bitmiyor çocuklarımı rahat bırak gibi cümleler kullandı gerçekten o kadar çok zoruma gitti ki. Diğer odaya geçip kızıma sarılıp agladıgımı hatrlıom çok üzüldm. Gerçekten suçum ne bir bilsem 31 yaşına gireceğim ben bildim bileli annem hep kız kardeşimn tarafını tutardı ama bu defa evlendm bir kızım var artk yapmaz diye düşünmüştüm. Demkki bizden rahatsz oluyorlar ki o şekilde konuşuyor bana. Ne olursa olsn bir anne evladına bu tür cümleler kullanır mı bende anne oldm kullanamaz diye düşünüyorum. Benmde evladm var artk insan nasl o tür Cümleler kullanabilir ki. Elimi arayıp gel bizi götür evime gitmek istiyorum diyesim var. Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar lütfen bana biraz akıl verir misniz
Sabret , eşin evi taşımadıkca tayin almadıkça gitme ! Bak halam da aynı hataya düştü bizi dinlemedi , ailesi evi tutmadıkça gitme dediyse de dinletemedi sonuç b..k gibi hayatına geri döndü hem de daha beter şimdi, artık ailesi de sahip çıkmıyor işin kötü yanı, ailenle barış küssen bile içinde kalsın politik ol , ailenden özür dile ve tayini bekle ( özür dilemen senin hayrına olur, işler yoluna girene kadar ayıya dayı demelisin )Evet aileci bir eşim hatta annesine tapan bir adamdı. Şuan çok değişmiş gibi duruyor. Boşanma sürecimiz devam ediyor fakat eşim pişman eve dönmemizi bizi çok özlediğini artk bizi o şehirde bulundurmayacagını ve hatta tayin istediğini söylüyor. Tayin de haziran ayında. Normalde b planm şuydu boşanmasam bile eşim evi taşıyacaktı ben öyle gidecektm ama kız kardeşim ve annemin bana söyledikleri cümleleri kaldıramıyor bu yüzden de ne yapacağımı bilmiyorum. Bir yanım git diyor diğer yanım hayr kal
Sırf ailenizle kötü olduğunuz için değil esinizin gercekten değiştiğine hayat şartlarınızı değistireceğine inanıyorsanız barışın. Ve barısırken kesinlikle ailenizle yaşadıklarınızdan bahsetmeyin. Mecbur kalmış da dönmüs gibi göstermeyin başınız dik olsun. Eğer esinizin samimiyetine inanmıyorsanız kızınızla bi hayat kurmaya cabalayın. Biliyorum cok zor. En azından kreş yaşına gelene kadar disinizi sıkmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.Merhabalar. Beni belki eski konularımdan bileniniz vardır. Ben 5 ay önce eşim ve ailesi ile yaşadıgım sorunlar yüzünden 43 günlük bebeğim ile evi terk etmek zorunda kalmıştım. Beş aydır babamgildeyim bebeğim 6 aylık şuan. Geldiğim gibi avukat tutup boşanma davası açmıştm eşime.sürecimiz devam ediyor. Babam annem saolsn her konuda arkamızda durdular haklarını yiyemem hatta babam boşan ben sana da kızına da bakarım demişti. Onlar arkamda durdukça ben kendimden daha çok emin oldum kendime güvenim artmştı bu süre zarfında eşim ilk iki ay bana ve kızıma hiç bir şekilde para göndermemişti mamasını bezini ailem alıyordu. Haklarını asla ödeyemem. Son 4 aydır para gönderiyor çocugun ihtiyaçlarını alabiliyorum en azındn artk ailemden utana utana para istemiyorum. Ve eşim pişman olduğunu evi taşıyacagını başka şehire tayin istediğini ailesinin ben ve kızım olduğunu ve hatta afedersiniz köpek gibi yalvardığı zamanlar oluyor gelip sizi alarm diyor ama ben oraya gtmek istemiyorum. Tayine iki ay var oraya gidip te annesinin babasının yüzünü görmek istemiyorum çünkü benm yuvam bozulduysa çogunluk sebebi onlardı. Benm sıkıntım şu son zamanlarda kız kardeşim olsn annem olsn bir türlü anlaşamıyoruz üstüme çok geliyorlar. Bende yaşadıklarm malum çok hassasım yeterince de yıprandım onlar da bu şekilde davranınca çok üzülüyorum. Hatta geçen gün annem git bir daha da evime gelme ömür boyu dedi o kadar kırıldm ki. Sonra kendimce neyse annendir sinirden söylenmiştir dedim. Bugün kız kardeşimle ufak bir tartşmz oldu bende haklı olarak benimle sorunum ne bir sıkıntın varsa söyle dedm. Ardından bi ondan bi benden derken tartışmaya başladık neyse her ailede olur ya dedim. Döndü bana elinde bir şey vardı bunu agzına çarparm dedi. Ardından annem geldi sen dedi benim evime geldim geleli kavga gürültü bitmiyor çocuklarımı rahat bırak gibi cümleler kullandı gerçekten o kadar çok zoruma gitti ki. Diğer odaya geçip kızıma sarılıp agladıgımı hatrlıom çok üzüldm. Gerçekten suçum ne bir bilsem 31 yaşına gireceğim ben bildim bileli annem hep kız kardeşimn tarafını tutardı ama bu defa evlendm bir kızım var artk yapmaz diye düşünmüştüm. Demkki bizden rahatsz oluyorlar ki o şekilde konuşuyor bana. Ne olursa olsn bir anne evladına bu tür cümleler kullanır mı bende anne oldm kullanamaz diye düşünüyorum. Benmde evladm var artk insan nasl o tür Cümleler kullanabilir ki. Elimi arayıp gel bizi götür evime gitmek istiyorum diyesim var. Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar lütfen bana biraz akıl verir misniz
Allah o babalardan razı olsun başımızdan eksik etmesin aynı durumları yaşıyoruz eskiden daha çok uzlurdum annem ayrım yapınca ama artık kızlarım var sizin gibiyiz sarılıyorum onlra güç veriyor bana Allah size de bize de yardım etsin inşallah kendimize aiit ev nasip etsin inşallahHakkım var da bi babam hakkım varmş gibi davranıyor
Bakın bu daha şubat ayında yazdığınız yorum. Sizin eşinize dönesiniz geldiyse lütfen bahanelerin arkasına sığınmayın. O evden size sahip çıkan insanları bırakıp tekrar bu adama döndüğünüzde inşallah yeniden arkanızda dururlar. Kimse değişmez öyle, annesine tapan adam bugün pişman olmuş annesinden vazgeçmiş olamaz. İlla gideceğim gideceğim diyorsan da sık dişini diyor sana insanlar iki ay alt tarafı.Evt babam saolsn çok iyi bir insan ailemin merhameti çok. Annem maaşını alır gider kızıma hediyeler alır kardeşim alır gider oyuncaklar alır babam mesela geçen gün bi tane pijama almş ama erkek çocuklarn giyeceği bir pijama adam anlayamamış fakat içinden gelmş:) sabahları uyanırlar işe gitmeden önce kızımı görmeden asla gitmezler bazen işteyken bile arayıp soruyorlar tüm bunlar bana yetio çocugum için böyle çabalamaları çok mutlu ediyor beni. Onlar ne yaptılar peki biz ordayken bile bir defa kapımı çalıp kızımı sormadılar bile üstelik altlı üstlü oturuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?