Çok çaresizim..

Yok hayr ben kesinlkle oraya dönmek istemiyorum inanın o kadar soğudum ki bana o şehirde dünyaları sunsa yine gtmek istemiyorum insan kendi evinden soğur mu ben sogudum

Eğer davadan vazgeçerseniz aynı sebepten tekrar dava açamıyorsunuz. Lütfen manipüle edilmeyin. Oyuna gelmeyin. Annenizin sözünü kaldıramıyorsunuz. Ama kayınvalideyi çekerim mi diyorsunuz. Çünkü huy değişmez. Ne kadar görüşmeyeceksiniz. Bir ay sonra eşiniz ailesiyle görüşmediğiniz için sorun çıkaracak.

Kayınvalidenin ceheneme kadar yolu var umrumda değil hiç biri Allah'a havale ediyorum hepsini. Gitmem eşim de beklesin iiki ay daha

Kayınvalidenin ceheneme kadar yolu var umrumda değil hiç biri Allah'a havale ediyorum hepsini. Gitmem eşim de beklesin iiki ay daha

yorum yapan herkes beklemenizi söylüyor ama sizin hemen bir gidesiniz var sanki. Eşinize onca olandan sonra size sahip çıkacağına nasıl olacak ta güveneceksiniz.

Sakın ama sakın davadan feragat etmeyin. Dönseniz bile O rahatlığı vermeyin. Gözlemleyin duruma bakın.

Önceki konunu bilmeden yorum yapıyorum, eğer mesele 2 aysa bi bekle bakalım gerçekren tayin isteyecek mi ev kuracak mı, ona göre bakarsın belkide yalan yani. Hemen tav olma, asla ailenle yaşadığın sorunları belli etme, aile evinde kıyamet kopsa ona karşı hep ailem arkamda benim imajı çiz.
Baktın evi taşıyo adam oluyo bi daha bi denersin (şiddet,aldatma,kumar,uyuşturucu yoksa) .
Mesleğin yoksa da evde bebek bakarken kendine bi plan çiz, eğer işin gücün olsaydı aile evindede böyle ezilmezdin.

Annenizin yaptığı asla doğru değil. Peki bu durumları babanız biliyormu? Onun yanında da aynısınımı yapıyor?
Öfkeyle kalkıp zararla oturmayın. Tayine kadar sabırlı olun.
Hayatınıza orda devam edin. Tabi eşinizden eminseniz? Umarım mesleğiniz vardır, yada kendi paranızı kazanıyorsunuzdur. Bol şans .

Canım madde madde yazacagım ki hiçbirini atlama
- Gidersen tayin işi olmayacak bu kesin. Kesinlikle pürüz çıktı diyecek, olmayacak diyecek.
-Gidersen tekrar baba evine dönemezsin.
-Gidersen sonra bile annenle kız kardeşinle olanları anlatma. Çok iyi zamanınızda bile.
-Annem babam kız kardeşim kapı gibi arkanda. Gül gibi baktılar, elim sıcak sudan soğuk suya girmedi de.
-Asla cagırma
-Ne zaman tayin çıktığına emin olursun. Eşyaları bile toplamaya gitme.toplasın yerlestirsin. Seni alsın.

Neler yaşadınız bilmiyorum ama ben olsam eşime asla ailemin yaptıklarını anlatmam, çünkü başınıza kalkacaktır ilk fırsatta, bir an önce tayine az da kalsa ev tutup ordan ayrılmasını, böyle ayrı zor olduğunu, çocuğun babasıyla olmasını istediğimi, tayın çıkarsa da başka şehire gideceğimizi söyleyip ev tutturur o evden ayrılırdım

Dişini sıkmalısın 2 ay daha.
Kocana ailenin yaptıklarından asla bahsetme. Sana kullanır bunu ailesi bıkmış bana mecbur gözüyle düşünmesin.
Mümkünse teyze olur hala olur bir hafta kadar oradan uzaklas. Ailene de şöyle hazıranda gideceğim o zamana kadar birbirimizi idare edelim deyin.Bu süreçte ailenizin de düzeni bozulmuştur her ne kadar onların evladı kardeşi de olsanız sizden sonra yeni düzen kurdular siz geri döndünüz ve o düzen bozuldu idare etmelisiniz bir süre.

Eşiniz iletişime geçti diye barışmaya bahane arıyormuşsunuz gibi geldi.
İyilik de kötülük de tek taraflı değildir asla. Siz anne ve kardeşinize nasıl davranıyorsunuz da size dönüşleri bu şekilde oluyor. Bu tarafını da düşündünüz mü hiç?

Kesinlikle anlatmadım anlatmam da.

Eşim iletişime geçeli 4 ay oldu öyle olsa 4 ay önce çeker giderdim. Malesef ki iyilikte kötülük te tek taraflı öyle olsa ben 43 günlük bebeğim ile babamın evine dönmezdim. Eşime ve ailesine yaptıgım iyiliklerin haddi hesabı yok tüm bunlar bana kötülükle geri döndü annem ve kız kardeşime gelince ben evlenmeden önce bile annem kız kardeşimi benden ayrı tutardı nedenini hiç bir zaman anlayamadım en zor zamanlarında ben koştm kardeşlerime ablalık değil annelik yaptm elimden geleni yaptım ama yinede o hep farklı oldu. Neden biliyor musunuz çünkü o memur ben değilim benim elimde avucumda bir şey yok. Malesef hanfendi hayat böyle

Merhaba soru sahibi, önceki konularınızı bilmiyorum ama küçücük bebeğinizle aile evine döndüyseniz eşinizle sıkıntılarınız büyüktür diye düşünüyorum. Şuan duygusal boşlukta olduğunuz için eşinizle tekrar barışmak istiyorsunuz bence. Bu hataya düşmeyin insanlar değişmez rol yaparlar. Tabii ki maddi durumunuz yerindeyse kendi hayatınızı kurmanız daha sağlıklı olur ama şuan için mümkün değilse babanız arkanızdaymış anneniz kardeşiniz istediğini desin orası sizin de eviniz.

Eşin tayin alıp ev tutmadıkça gitme sakın biraz daha dişini sık, annenlerle iyi geçin 2 ay daha sabret yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin kavga etmenin sırası mı şimdi, eşine de asla güvenme, ailene de kızma yine onlara sığınacaksın bişey olsa , annenlerle aranı düzeltmeye bak politik ol , eşin evi taşımadıkça aman gitme , evdeki durumları da anlatma sakın...

Sabret , eşin evi taşımadıkca tayin almadıkça gitme ! Bak halam da aynı hataya düştü bizi dinlemedi , ailesi evi tutmadıkça gitme dediyse de dinletemedi sonuç b..k gibi hayatına geri döndü hem de daha beter şimdi, artık ailesi de sahip çıkmıyor işin kötü yanı, ailenle barış küssen bile içinde kalsın politik ol , ailenden özür dile ve tayini bekle ( özür dilemen senin hayrına olur, işler yoluna girene kadar ayıya dayı demelisin )

Sırf ailenizle kötü olduğunuz için değil esinizin gercekten değiştiğine hayat şartlarınızı değistireceğine inanıyorsanız barışın. Ve barısırken kesinlikle ailenizle yaşadıklarınızdan bahsetmeyin. Mecbur kalmış da dönmüs gibi göstermeyin başınız dik olsun. Eğer esinizin samimiyetine inanmıyorsanız kızınızla bi hayat kurmaya cabalayın. Biliyorum cok zor. En azından kreş yaşına gelene kadar disinizi sıkmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

Yeri geliyor evliliğin icinde de sözleri kavgaları yutuyor tolere ediyoruz kuzum
2 ay daha aileni tolere et
Bir arkadaş yazmış önceden gitme tayin olmadi pürüz çıktı der diye çok doğru benim aklıma gelmemişti bunu yapabilir
Hazır ipler sana geçmişken şartlarını sun aile gelmesin gitmesin demişsin tamam ama haricen artık onun maddi durumunu sen bilirsin ya yüklü bir altin ( barışma hediyesi olarak bana bilezik al diyebilirsin mesela ama acıma zorlasin bütçesini) ya da aylık belli bir meblağ belirle sana vermesi gereken ki calisamiyorsun bebeğin küçük elinde maddi bir şey olsun bunu belirle durumunuza göre ve şart koş evdekileri önemseme her evde olur he he de geç biri annen biri kardeşin

Hakkım var da bi babam hakkım varmş gibi davranıyor
Allah o babalardan razı olsun başımızdan eksik etmesin aynı durumları yaşıyoruz eskiden daha çok uzlurdum annem ayrım yapınca ama artık kızlarım var sizin gibiyiz sarılıyorum onlra güç veriyor bana Allah size de bize de yardım etsin inşallah kendimize aiit ev nasip etsin inşallah

Bakın bu daha şubat ayında yazdığınız yorum. Sizin eşinize dönesiniz geldiyse lütfen bahanelerin arkasına sığınmayın. O evden size sahip çıkan insanları bırakıp tekrar bu adama döndüğünüzde inşallah yeniden arkanızda dururlar. Kimse değişmez öyle, annesine tapan adam bugün pişman olmuş annesinden vazgeçmiş olamaz. İlla gideceğim gideceğim diyorsan da sık dişini diyor sana insanlar iki ay alt tarafı.

Eski konunuzu okuyup geldim. Eşiniz sizi fareli rutubetli evde sırf ailesiyle bir arada olabilmek için tutuyormuş. Ekonomik şiddet daha ayrılmadan başlamış size harçlık dahi vermezken ailesine veriyormuş. Şimdi bebeğin masraflarını da barışma umuduyla karşılıyordur. Ayrıca sizi evden kovmuş 40 günlük bebeğinizle birlikte 9 saat yolculuk yapmak zorunda kalmışsınız. Taşındığınızda bunların geçeceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Geri döndüğünüz için daha da cesaretlenip vitesi arttırır böyle adamlar.
Aile evine gelince, kız kardeşiniz kaç yaşında bilmiyorum ama bebek olan evde sinirler geriliyor malum uykusuzluk, bebek ağlama sesleri vs. Onlar da kötü bir evlilikte çocuk yapmış olmanızdan dolayı içten içe size kızgın olabilirler ama hepsi geçecek ki en zoru denen ilk 6 ay geçmiş zaten. Anneniz bebeğe bakabilirse siz yavaştan iş aramaya başlayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…