Çok Çaresizim...

ah ne kadar güzel yanlış anlamaya musaıtsınız.

ima etmemişsin ki yanlış anlamaya müsait bir durum olsun, açık açık yazmışsın. kadına sen daha fazla suçlusun sen fırsat vermişsin demişsin. neyini eğip büküyorsun?

ima etmemişsin ki yanlış anlamaya müsait bir durum olsun, açık açık yazmışsın. kadına sen daha fazla suçlusun sen fırsat vermişsin demişsin. neyini eğip büküyorsun?

tamam tamam haklısınız

kardeş yanlış anlama demek ıstediğim çok farklıydı fakat baya farklı yere cekılıyor konu.Rabbım yardımcın olsun.kesınlıkle karşıyı aklamıyorum nefretle kınıyorum zaten.Allah a bol bol dua et kapılar açılır inankı sabret yeterkı.

Biraz dik durmaya kalksam bu sefer daha fazla eziyor ama haklısınız ona bu fırsatı bşatan vermemeliydim. İstemiyorsan hadi yallah diyebilmeliydim.

Çok haklısınız ben artık bana ne gelecekse en azından ailemden gelsin diyorum.Ona köle olmaktsana babamdan küfür yeyip odaya kapatılmayı belkide aylarca konuşmamasını tercih ederim.Montaj kısmına ikna edebilsem keşke ama inanmazlar.

Hayır sevilmek böyle birşey değil. Yerin dibin batsın sevgisi. Ben biliyorum bir hata ediip evlensem olur olmaz başıma kalkar, sen beni aldatıyorsun der, bu perde niyeaçık der döver. Neler yaşayacağımı tahmin edebiliyorum. Ben sadece çok rezil olmadan başım ağrımadan kurtulmak istiyorum.

öncelikle intiharı aklıdan çıkar. ölüm kurtuluş değil.
hele ki inançlı biriysen ölüm en son çıkış bile değil!

gelgelelim konuya. kesinlikle arkana aileni almalısın. benim de bir evladım var. şayet böyle bir şey yaşasa kimseyi gözüm görmez. ona bunu yapanların alnını karışlarım hiç . üstelik doğu kültürüyle yetişen biriyim. benim annem de aynını yapar sanırım.
şikayet et videoları toplat. sonra da bu ruh hastasından kurtul. ve de hesaplarını asla verme ona. zaten ne geldiyse başına güvenmenden dolayı gelmiş. wp ne bu arada?

Sakın ama sakın ölmeyi düşünme canımm. Hiç bir şey intihar etmeye değmez inan bana... O çocuktan sana hayır gelmeyceği belli. Belki şu an çok sevdiğin için ayrılamıyorsun ama geleceğin de yok.. Sevgilinden ayrıl gerekirse şehir dışına çık kafanı ve bedenini biraz uzaklaştır. Yeni insanlar tanı. Yeni bir çevre edin. Hayat o kadar güzel ki ölmeyi aklından bile geçirme , başka bir dünya yok... Kimse için değmez... çok büyük günah ayrıca.

Şuan zerrece sevmiyoum. Sevemiyorum. Sadece ailem duymasın diye sabrediyorum. Çevremdeki insanlara zarar vermekle tehdit ettiği için.

Türkiyede adalet sisteminin kadına nasıl işlediğini biliyoruz. Korunabilecek miyim bilmiyorum. Zaten çalışmıyorum evden çıkmamak beni güven altında tutabilecek mi mesela... Bir sürü sorum var?

Örtmeye calisirlar. Sen korkma avukata git.

Avukata danışman en iyisi olacak. Ailenin duymasına gerek yok. Hemen işinin uzmanı bir avukat bul. Çok emin değilim ama Mor Çatı diye bir kurum var. Orayı da bir araştır belki çözüm olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…