- Emoji Skoru
- 35
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi mandalinaaa1122
-
Çok düşündüm bu ihtimali. Ama o zaman iyice kudurmuş gibi aileme saldırırsa. Ailemin duymasına cesaret edemiyorumIyi bir avukattan yardım al. Suç duyurusunda bulun. Yoksa baş edemezsin.Sen neden ölüyorsun, o ölsün çok gerekiyorsa.
Ben gerçekten pişmanım bunun muhasebesini de kendi içimde yaptım yeterince ama ona yetmiyor. Kaldıramıyorsan ayrılalım dediğimm zaman pişkinlikle suçlanıyorum.ne intiharı saçmalamayın.kimse için değmez.bu dünyada öyle utanacak suç işleyenler var ki sizin ki hiç bir şey.tacizci tecavüzcü hırsız katil dolandırıcı değilsiniz.hatayı kimseye zararınız olmadan kendi bedenınızle zararı size olcak şekılde yapmışınız pişman da oldunuz bitti gitti.erkek arkadasınız adam olsa durumu öğrenince kabul edemıyorsa efendice sizden ayrılırdı.o da adam değil.gerekırse polise savcılığa gıdın şikayet edin ne intıharı .hayat herşeye rağmen çok güzel
Ciddi ciddi nasıl öldürecğinin planını yapıyorKendi hayatın , vücudun ve kararların seni ilgilendirir.Gecmiste ne yaptiginla ilgili elin adamına hesap vermek zorunda değilsin. Hukuki yardım al. Burda avukat üyeler de var, yardımcı olacaklarını düşünüyorum. Tehdit, video ile şantaj , ne ararsan var.
Havlayan köpek ısırmaz. O manyaklasiyorsa siz daha beterini yapacaksınız. Mümkünse tazminat davası bile açabilirsiniz. Yapabileceğiniz ne varsa yapın, kendisi kuyruğunu kıstırıp şikayeti geri çektirmek için yalvarmazsa bir şey bilmiyorum. Aileniz de ogrenirse öğrensin, bir iki kizar sonra unutulur, epi topu sevdiginiz insanla birlikte olmuşsunuz ,ne yani sanki milleti dolandırıp Uruguay'a kactiniz.Çok düşündüm bu ihtimali. Ama o zaman iyice kudurmuş gibi aileme saldırırsa. Ailemin duymasına cesaret edemiyorum
Aramızda kalan saygıyı da bu şekilde yitirme diyorum ama nafile deşeleyip duruyor. Birileri yeniden peyda olmasa belki bunları yaşamazdım ama belki de evlenince bana ne zulüm ederdi. hayatımda olduğu sürece videoyu dağıtandan şikayetçi olmama izinn vermeyecektir.Erkek arkadasin cok dengesiz... Hem diyor ben seni oyle kabul ettim , hem de baskalari var mi diye ispatlamaya calisiyor. Ne olacakmis koleksiyon mu yapacak.
O videolari kim dagitiyorsa suc duyurusunda bulunun. Boyle rezillik olmaz.
sizle ciddi düşünmüyor artık emin olun.sizi köşeye sıkıştırmış aklınca parmağında oynatacak.buna izin vermeyin sonu gelmez.uyarın durmazsa savcılığa şıkayet edin tehdit şantaj buyuk suçtur.ya bu ülkede erkekler her turu suçtan cezaevınde yatıyor adı kader mahkumu oluyor hepsinin onlar utanmıyorda sen ne yaptın ki utanıyorsun hata senın hatan senin bedenin senin psıkolojın.kadın olarak arkandayım acil çözüm bul mesleğin varsa başka şehire taşın yeni hayat kur dene pes etme.ünlülere baksana ne hayatlar yasıyorlar onlar utanıyormu halk onları alkışlıyor çılgınca.kendi kızı akrabası komşusunu ise ayıplıyor.bu ne çelişki yenilmeyin çare çok.Ben gerçekten pişmanım bunun muhasebesini de kendi içimde yaptım yeterince ama ona yetmiyor. Kaldıramıyorsan ayrılalım dediğimm zaman pişkinlikle suçlanıyorum.
Hesaplarımı ele geçirme ihtimaline karşı hesaplarımı kalıcı olarak sildimErkek arkadaşın su an hiç sağlıklı değil ve en başında sana sonrasında ise kendince tuzağa düşürdüğü kişilere zarar verme ihtimali var.Sen zaten dürüstçe anlatmışsin geçmiş yaşantını.Tam olarak ne öğrenmeye çalışıyor anlamadim.Sen kendini korumaya bak.Asla verme kişisel hesap şifrelerini.Ordan herkese seninle ilgili video/görüntü de gösterebilir.Baska bir şehirde aile üyen var mı bilmediği?Gidip bir süre sehir değiştirsen?
Erkek arkadasin da otekilerden cok farkli degil. Seni santajla tehdit ediyor. Hepsini sikayet et .Aramızda kalan saygıyı da bu şekilde yitirme diyorum ama nafile deşeleyip duruyor. Birileri yeniden peyda olmasa belki bunları yaşamazdım ama belki de evlenince bana ne zulüm ederdi. hayatımda olduğu sürece videoyu dağıtandan şikayetçi olmama izinn vermeyecektir.
Ailemin öğrenme ihtimalini göze almazsam sanırım bu pisliğe kukla olacağımHavlayan köpek ısırmaz. O manyaklasiyorsa siz daha beterini yapacaksınız. Mümkünse tazminat davası bile açabilirsiniz. Yapabileceğiniz ne varsa yapın, kendisi kuyruğunu kıstırıp şikayeti geri çektirmek için yalvarmazsa bir şey bilmiyorum. Aileniz de ogrenirse öğrensin, bir iki kizar sonra unutulur, epi topu sevdiginiz insanla birlikte olmuşsunuz ,ne yani sanki milleti dolandırıp Uruguay'a kactiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?