- Emoji Skoru
- 15.575
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi mandalinaaa1122
-
Adam haklı değil, baktı işine gelmiyor kızı terkedecekti, ya da baştan kabul etmeyecekti. Bu işi psikopatliga döndürmüş. Evli bireyler bile birbirlerine bunu yapamazlar, böyle bir durum olduğunda boşanmaları gerekir. Kız hayatından endişe duyuyor.
Ben mi yanlış anladım konuyu acaba? Hayatındaki insana ben şu kadar insanla beraber oldum demek ne kadar etik olur? Bence doğru değil.
Beyimiz bu kadar hassas ise üzgunum beşik kertmesi vs yapılacaktı zamanında.
Yanlış olan kızın bu durumu adama sürekli bir hata gibi yansıtmış olması ve affedilmeyi beklemesi.
Bir insanı çaresiz hissettirmek çok kötü bir histir
Umarım konu fake tır. Bir hemcinsimin bu denli sindirilmesinden ve tacize maruz kalmasindansa kandirilmis olmayı tercih ederim.
tam olarak derdi ne? ne yapmanı istiyor?kızdırmadan onu sa söylemeye çalışıyorum. Sen madem böylesin git kendine göre birini bul diye. Ama daha çok zıvanadan çıkıyor.
Olaylar şuan bu kadar hararetli olmasaydı en mantıklısı bu derdim. Aksi halde çamur olup yağacak üstüme. Ama şuan kontrolden çıktıKendinden yavaş yavaş soğutmaya çalıssan ayrılmayı kendi teklif etse?
göz görmeyince gönül katlanır gibi bir şey diyorsunuz. yani bakire olmamasına bozulmuyorsa videoya da bozukmayacak. video çekimi kızın suçu değil, öteki heriflerin hayvanlığı.
kusura bakmayın, katılamıyorum
burada "bakire kız istiyormuş" yazan bir çok kadına cevaben "kendisi bakirmiymiş ki" yazıldı
yazılmadı mı?
ben demiyorum ki adamın tavırları doğru
fakat kendimi evleneceğim kadına sakladım, bakirim diyen bir adama daha dürüst davranılmalıydı
benim fikrim bu
evet adama çekip gitmeliydi kesinlikle, bence de böyle
yalnız kızın hayatından endişe duymasının sebebi babası
sevgilisinin en ufak şiddet uyguladığı yok
Beni öldüreceğinin planını yapıyor demişCiddi ciddi nasıl öldürecğinin planını yapıyorYakın bir avukat arkadaşım var. Sanırım elim mahkum gideceğim ona.
Yaptıysam hata benim diye bir şey yok. Bu bir hata değil. Senin tek hatan yanlış insanlari hayatına sokmussun bu da karpuz değil alırken anlaşılmıyor maaleaef. Kendini suçlamaktan vazgec. O pislik bunu kullanıyor çünkü.Bunları yaşamamış olmayı herşeyden çok dilerdim. Yaptıysam hata benim git kendine istediğin gibi birini bul deyince pişkinlikle suçlanıyorum. yaptığınla gurur mu duyuyorsun diye hakaretlere maruz kalıyorum. Kahretsin aile baskım korkum bu hale getirdi. bana destek olmalarını bile beklemiyorum. Gider başka bir şehire yerleşirim. Ama bu adamın pisliği aileme bulaşsın istemiyorum
Umarım okuduklarınıza sabredebilirsiniz.tam olarak derdi ne? ne yapmanı istiyor?
ne yapmayı düşünüyorsun peki? yani savcıya gidecek misin?Umarım okuduklarınıza sabredebilirsiniz.
öncelikle kesinlikle ayrılma taraftarı değil. ayrılalım dedikçe saldırıyor. sanırım takıntı etti beni. ölsem dahi ne şartta olursa olsun evden çıkmaycakmışım. sosyal medya hesaplarımı kendiyle görüşmeye başladığım an kalıcı olarak kapattım buna inanmıyor şifrelerimi verecekmişim bakacakmış kim yazıyormuş. eski hattımı çıkarıp verecekmişim açık kalacakmış kendinde. birde pişmanlığıma ikna edecekmişim. ha bu pişmanım demekle değilmiş. bişey yapacakmışım. napim artık canımı mı vereyim.
evet henüz şiddet uygulamadı ama bugün bana seni öldüreceğim dedi. ne kadar doğru bilmiyorum ama söyledi. bir önceki olayda da söylemişti bunu ama teşebbüs etmemişti. bu sefer kararlı olarak ayrılmak istediğimde bakalım ne olacakkusura bakmayın, katılamıyorum
burada "bakire kız istiyormuş" yazan bir çok kadına cevaben "kendisi bakirmiymiş ki" yazıldı
yazılmadı mı?
ben demiyorum ki adamın tavırları doğru
fakat kendimi evleneceğim kadına sakladım, bakirim diyen bir adama daha dürüst davranılmalıydı
benim fikrim bu
evet adama çekip gitmeliydi kesinlikle, bence de böyle
yalnız kızın hayatından endişe duymasının sebebi babası
sevgilisinin en ufak şiddet uyguladığı yok
Bunları yaşamamış olmayı herşeyden çok dilerdim. Yaptıysam hata benim git kendine istediğin gibi birini bul deyince pişkinlikle suçlanıyorum. yaptığınla gurur mu duyuyorsun diye hakaretlere maruz kalıyorum. Kahretsin aile baskım korkum bu hale getirdi. bana destek olmalarını bile beklemiyorum. Gider başka bir şehire yerleşirim. Ama bu adamın pisliği aileme bulaşsın istemiyorum
hayir sakin dediklerini yapma. Camura daha cok batarsin. Seni komple tamamen eline almak istiyor.Umarım okuduklarınıza sabredebilirsiniz.
öncelikle kesinlikle ayrılma taraftarı değil. ayrılalım dedikçe saldırıyor. sanırım takıntı etti beni. ölsem dahi ne şartta olursa olsun evden çıkmaycakmışım. sosyal medya hesaplarımı kendiyle görüşmeye başladığım an kalıcı olarak kapattım buna inanmıyor şifrelerimi verecekmişim bakacakmış kim yazıyormuş. eski hattımı çıkarıp verecekmişim açık kalacakmış kendinde. birde pişmanlığıma ikna edecekmişim. ha bu pişmanım demekle değilmiş. bişey yapacakmışım. napim artık canımı mı vereyim.
Beni öldüreceğinin planını yapıyor demişailesinin haberi yok daha.
Daha önce birlikte olduğu insanları da sevmiştir belki. :)Aksini iddia eden bir durum yok ortada sanki.seversin, aşık olursun, birlikte olursun ayrıdır
bir çok insanla, hem de birbirlerini tanıyan insanlarla ilişkiye girersin bu ayrıdır
adamın hazmedemediği nokta budur diyorum ben
evet henüz şiddet uygulamadı ama bugün bana seni öldüreceğim dedi. ne kadar doğru bilmiyorum ama söyledi. bir önceki olayda da söylemişti bunu ama teşebbüs etmemişti. bu sefer kararlı olarak ayrılmak istediğimde bakalım ne olacak
Ben buna hata diyorum ya zaten ona göre hata değilmiş bu. Tamam ilki hata olabilirmiş ama sonrası zevkle yaptığım birşeymiş. Bu kadar çirkin konuşuyor malesefYaptıysam hata benim diye bir şey yok. Bu bir hata değil. Senin tek hatan yanlış insanlari hayatına sokmussun bu da karpuz değil alırken anlaşılmıyor maaleaef. Kendini suçlamaktan vazgec. O pislik bunu kullanıyor çünkü.
Umarım bizi kandırıyorsundur.Umarım okuduklarınıza sabredebilirsiniz.
Önce ailemden birine durumu anlatıp sonra avukat arkadaşımile görüşmeyi planlıyorum.ne yapmayı düşünüyorsun peki? yani savcıya gidecek misin?
Daha önce birlikte olduğu insanları da sevmiştir belki. :)Aksini iddia eden bir durum yok ortada sanki.
Yani durum bu ise kendini kötü, günahkar, pis hissetmemeli diyorum. Bu adam da kızın bu hissiyatini kullanmamalı. Kabullenemiyorsa yol almalı. Tehdit edemez.
Aynen ,benim de kafam çorba oldu.çok üzgünüm, gerçekten inandırıcı gelmiyor, elimde değil
yani adam ailene söylerim gel benimle seviş demiyor, bir kere bile kadına şiddet göstermiyor ama oturup konu sahibini nasıl öldüreceğinin planlarını yapıyor ciddi ciddi
konu sahibi de bu şekilde ölmekten korkuyor ama yine de ya babası kendisine bir şey yaparsa diye ailesine söyleyemiyor
oysa ki ablasının haberi var, ablası annesine çıtlatacak çünkü anne korur, kollar ama baba öldürür
bu konuda çok tezatlıklar var
maalesef böyle hissediyorum
Umarım kurtulmam çok zor olmaz. insan gibi yakalayabilsem bir daha doktora gitmeyi isteyeceğim. bu sefer birlikte. belki aklı başında bir insan hazmedemiyorsan bu yükle yaşama ayrıl dese daha kolay olabilirdi herşey.Bence izlemen gereken yol sakin kalarak savcıya gidip bu video yayınlayan insanlar hakkında bir bir dilekçe verip suç duyurusunda bulunmak. Bunun zaten cezası var, takibi yapılır ve bir ihtimal ailen öğrenmeyebilr de. Eğer boş boğaz biri eve gelip şikayeti geriekin vs demezse.
Bundaki kararlılığını gören bu psikopat şahıs geri adım atacaktır diye düşünüyorum. Amacı ney tam anlayamadım ama saplantılı olduğu halde hanzo da olmadığı ortada. İnsanlar kocalarını doktora götüremezken takıntıları için gitmiş. Kandırılmak, yedirememek vs karışık duygularda. Kurtulmanın çok zor olacağını zannetmem ama yeni öğrendiyse biraz zamana ihtiyaç olacaktır .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?