Çok Çaresizim...

kusura bakmayın, katılamıyorum
burada "bakire kız istiyormuş" yazan bir çok kadına cevaben "kendisi bakirmiymiş ki" yazıldı
yazılmadı mı?

ben demiyorum ki adamın tavırları doğru
fakat kendimi evleneceğim kadına sakladım, bakirim diyen bir adama daha dürüst davranılmalıydı
benim fikrim bu

evet adama çekip gitmeliydi kesinlikle, bence de böyle

yalnız kızın hayatından endişe duymasının sebebi babası
sevgilisinin en ufak şiddet uyguladığı yok

göz görmeyince gönül katlanır gibi bir şey diyorsunuz. yani bakire olmamasına bozulmuyorsa videoya da bozukmayacak. video çekimi kızın suçu değil, öteki heriflerin hayvanlığı.

yani sizin için bakire olmamak ile, bunlar bir olabilir
benim için değil (bu yazdıklarım kesinlikle suçlama değil)
seversin, aşık olursun, birlikte olursun ayrıdır
bir çok insanla, hem de birbirlerini tanıyan insanlarla ilişkiye girersin bu ayrıdır
adamın hazmedemediği nokta budur diyorum ben

Ciddi ciddi nasıl öldürecğinin planını yapıyor Yakın bir avukat arkadaşım var. Sanırım elim mahkum gideceğim ona.
Beni öldüreceğinin planını yapıyor demiş ailesinin haberi yok daha.

Yaptıysam hata benim diye bir şey yok. Bu bir hata değil. Senin tek hatan yanlış insanlari hayatına sokmussun bu da karpuz değil alırken anlaşılmıyor maaleaef. Kendini suçlamaktan vazgec. O pislik bunu kullanıyor çünkü.

tam olarak derdi ne? ne yapmanı istiyor?
Umarım okuduklarınıza sabredebilirsiniz.
öncelikle kesinlikle ayrılma taraftarı değil. ayrılalım dedikçe saldırıyor. sanırım takıntı etti beni. ölsem dahi ne şartta olursa olsun evden çıkmaycakmışım. sosyal medya hesaplarımı kendiyle görüşmeye başladığım an kalıcı olarak kapattım buna inanmıyor şifrelerimi verecekmişim bakacakmış kim yazıyormuş. eski hattımı çıkarıp verecekmişim açık kalacakmış kendinde. birde pişmanlığıma ikna edecekmişim. ha bu pişmanım demekle değilmiş. bişey yapacakmışım. napim artık canımı mı vereyim.

ne yapmayı düşünüyorsun peki? yani savcıya gidecek misin?

evet henüz şiddet uygulamadı ama bugün bana seni öldüreceğim dedi. ne kadar doğru bilmiyorum ama söyledi. bir önceki olayda da söylemişti bunu ama teşebbüs etmemişti. bu sefer kararlı olarak ayrılmak istediğimde bakalım ne olacak

hayir sakin dediklerini yapma. Camura daha cok batarsin. Seni komple tamamen eline almak istiyor.

Beni öldüreceğinin planını yapıyor demiş ailesinin haberi yok daha.

çok üzgünüm, gerçekten inandırıcı gelmiyor, elimde değil
yani adam ailene söylerim gel benimle seviş demiyor, bir kere bile kadına şiddet göstermiyor ama oturup konu sahibini nasıl öldüreceğinin planlarını yapıyor ciddi ciddi
konu sahibi de bu şekilde ölmekten korkuyor ama yine de ya babası kendisine bir şey yaparsa diye ailesine söyleyemiyor
oysa ki ablasının haberi var, ablası annesine çıtlatacak çünkü anne korur, kollar ama baba öldürür

bu konuda çok tezatlıklar var
maalesef böyle hissediyorum

seversin, aşık olursun, birlikte olursun ayrıdır
bir çok insanla, hem de birbirlerini tanıyan insanlarla ilişkiye girersin bu ayrıdır
adamın hazmedemediği nokta budur diyorum ben
Daha önce birlikte olduğu insanları da sevmiştir belki. :)Aksini iddia eden bir durum yok ortada sanki.
Yani durum bu ise kendini kötü, günahkar, pis hissetmemeli diyorum. Bu adam da kızın bu hissiyatini kullanmamalı. Kabullenemiyorsa yol almalı. Tehdit edemez.

nasıl plan yapıyor mesela sizi öldürmek için?
seni küvete sokup elektrik vereceğim mi diyor, boğazını sıkarak öldüreceğim mi diyor
nasıl planlıyor yani?

Ben buna hata diyorum ya zaten ona göre hata değilmiş bu. Tamam ilki hata olabilirmiş ama sonrası zevkle yaptığım birşeymiş. Bu kadar çirkin konuşuyor malesef

Bence izlemen gereken yol sakin kalarak savcıya gidip bu video yayınlayan insanlar hakkında bir bir dilekçe verip suç duyurusunda bulunmak. Bunun zaten cezası var, takibi yapılır ve bir ihtimal ailen öğrenmeyebilr de. Eğer boş boğaz biri eve gelip şikayeti geriekin vs demezse.
Bundaki kararlılığını gören bu psikopat şahıs geri adım atacaktır diye düşünüyorum. Amacı ney tam anlayamadım ama saplantılı olduğu halde hanzo da olmadığı ortada. İnsanlar kocalarını doktora götüremezken takıntıları için gitmiş. Kandırılmak, yedirememek vs karışık duygularda. Kurtulmanın çok zor olacağını zannetmem ama yeni öğrendiyse biraz zamana ihtiyaç olacaktır .

Umarım bizi kandırıyorsundur.

Yoksa çıldırıcam. Yaptıklarından pişman değilim senin gibi bir hayvanın gerçek yüzünü görmemi sağladı de.
Apisip kalsın manyak herif.

yok öyle olmadığını itiraf etmiş zaten, sadece cinsellik demiş ki olabilir, bu insanın kendi tercihidir
kesinlikle katılıyorum, adam bu hissiyatı kullanmamalı, kabullenemiyorsa yol almalı, aynen böyle yazdım zaten

fakat ben de diyorum ki
gerçekten tek suçlu adam mı?
ben kendimi evleneceğim kadına sakladım, bakirim diyen bir adama, onun tanıdığı insanlarla beraber olmuşken! hiç bir şey söylememek bana doğru gelmiyor
bu benim bakış açım
ne siz benimkini, ne ben sizinkini değiştiremem

Aynen ,benim de kafam çorba oldu.

Umarım kurtulmam çok zor olmaz. insan gibi yakalayabilsem bir daha doktora gitmeyi isteyeceğim. bu sefer birlikte. belki aklı başında bir insan hazmedemiyorsan bu yükle yaşama ayrıl dese daha kolay olabilirdi herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…